Досить лежати! Стіл для роботи сидячи та відгук про Tehnotable
Дісклеймер: я ніяк не пов’язаний з компанією Tehnotable окрім факту, що придбав в них дорогущий стіл, спілкувався з підтримкою та випросив для Вас промокод CHYTAVNA_DOU, що дає 5% знижки на їх продукцію.
Зазвичай я не пишу такі детальні відгуки безкоштовно. Але тут я був трохи вражений якістю сервісу. Перед покупкою натрапив на два відгуки на DOU: один більш негативний, інший — більш позитивний. Враження були 50 на 50, тож вирішив ризикнути. Якби це був не український бізнес, я б «забив». А так — поділюся власними враженнями.
Вітаю. Мене звати Сергій і я шопоголік вже більше
Це може здатися дивним, але в мене дійсно немає навіть робочого стола. Вірніше, не було до останнього часу. Зараз все розповім трішки детальніше.
Навіщо мені був потрібен стіл? Чи нудна передісторія про «іграшку» для хлопчика 40-ка рочків
Міг би тут написати про крайню потребу у двох дисплеях та шкоді для здоров’я від лежачої роботи. Але то все не правда. А справа в тому, що... техніка перестала розвиватися. Раніше можна було оновити ноутбук чи смартфон і отримати свою дозу дофаміну. Така мотивація стає особливо важливою, коли результати роботи можна помітити добре якщо через рік чи два.
І от кілька місяців тому весь інтернет заполонили «лякалки» від Microsoft про кінець терміну підтримки Windows 10. А в мене якраз шикарний Dell XPS 9560 з 4K екраном. Подумав, що можна вже й оновити ноутбук, якому давно виповнилося 8 років. Але порившись на Розетці зрозумів, що нічого кардинально нового наче й не придумали.
Продуктивності й так вистачає. Текст на OLED мені здався дуже розмитим. Переходити на щось «ігрове» вже якось і не тягне. Раніше з кожним оновленням я отримував нові для себе фішки: портативність, швидкодію чи шикарний екран. А зараз пропонують все майже те ж саме, але за 250к. Навіть встановивши Fedora другою системою, я отримав більше нових вражень, ніж дасть придбання нового ThinkPad.
Зацікавили хіба що Маки на ARM. Там хоча б дійсно цікаві процесори з неабиякою швидкодією та автономністю. Але скільки б не брав Macbook у брата, так і не зміг звикнути до їх OS. Так, ноутбук швидкий і працює дуже тихо навіть влітку. Але їх рендеринг шрифтів мені зовсім не сподобався. А я 90% часу працюю з текстом: у вигляді статей чи кодів. А ще Маки не люблять мишки.
І от кілька місяців тому YouTube підкидає мені ролик як якийсь американець збирає собі сучасний комп’ютер. А потім ще й «добиває» відео з красивим робочим місцем. І я якось загорівся зібрати собі саме десктоп. І обов’язково своїми руками. Не те щоб воно було дійсно потрібно. Але хочеться...
Ось тут ми й прийшли до реальної потреби. Щоб самому зібрати ПК, потрібен монітор. А його зазвичай ставлять саме на стіл, якого в мене поки немає.
Пошуки стола та аналіз ринку. Новий чи з OLX?
Так я живу на зйомній квартирі, то в першу чергу поцікавився пропозиціями на OLX. Якось не дуже хотілося купувати нові дорогі меблі. В Києві вибір може й великий. А в моєму місті не побачив нічого, що здалося б підходящим. Або зовсім «древні» комп’ютерні столи, або щось дуже дивне. Також це ж треба їхати, дивитися, потім якось забирати «обновку». Без власного авто — та ще морока.
Вирішив купувати нове. І ось що пропонує український ринок:
- Найпростіший стіл з ДСП можна придбати навіть за 2000 грн. Не факт, що він нормально витримає великий монітор (я мрію про ультравайд). Але дешево.
- Щось пристойне продають вже від
5-10 тисяч. - Дуже велика ніша геймерських столів з підсвіткою і софт-тач пластиком. Але у мене на половині гаджетів той софт-тач облазить або стає неприємно липким уже через
3-7 років. - Симпатичні дерев’яні столи коштують десь від 15000 грн.
Окремо стоять новомодні столи з регулюванням по висоті. Позиціонуються вони як «для роботи стоячи». Чого я точно робити не збираюся. Але купив собі саме такий... Бо це вже буде не просто стіл, а цікавий гаджет, яким зможе погратися вся сім’я. А за таке можна й доплатити.
Стіл для роботи стоячи, щоб працювати за ним сидячи? Який замовити?
Лідером українського ринку столів для роботи стоячи є, мабуть, StiyStil. Саме їх столи активно піаряться блогерами. Є відчуття, що вони просто розсилають їх людям з великою авдиторією. Саме їх продукцію я спочатку і розглядав. Реклама у блогерів таки працює!
Сконфігурував цікавий для себе стіл і нарахував 34 240 грн. Але якось не дуже «загорівся». Рама китайська і витримує до 125 кг. Більш дешевий варіант тримає до 80 кг. Візуально рама не виглядає дуже стабільною. Особливо з врахуванням дивної конструкції ніжок, де центр мас явно вгорі.
Кути в дерев’яної стільниці не круглі. На такому столі буде незручно сидіти. Виріз теж трішки дивної форми. Виглядає симпатично. Але не можу зрозуміти його практичну користь. В них хороша колекція аксесуарів, але на мій погляд все трохи оверпрайс. Може то я мало заробляю, але якось шкода віддавати майже 1500 грн за підставку кашпо.
Так то в інтернеті купа подібних столів від різних компаній. Але всі вони зроблені на дуже схожих китайських рамах. І тримають
Трохи подумавши відклав усю цю ідею в довгий ящик. І тут Фейсбук підкинув мені рекламу Tehnotable. Фотки в них симпатичні (видайте премію фотографу!) і продукт не те щоб унікальний, але все ж вирізняється серед інших. І є рами з вантажопідйомністю 150 кг чи навіть 300 кг.
Я якось загорівся і десь місць ліниво обдумував чи не придбати собі такого стола. З одного боку: дорого й не дуже треба. З іншого — хочеться.
На основі інформації, зібраної з офіційного сайту Tehnotable та соціальних мереж бренду, я підготував власний детальний аналіз, у якому систематизував ключові переваги та відмінності між моделями рам і стільниць.
Шикарна підтримка: головна перевага компанії Tehnotable
Під час вивчення сайту та пошуку відгуків про Tehnotable натрапив на один коментар на DOU, який довго не давав мені спокою. Він справив доволі негативне враження, тож звертався до компанії я для «очищення совісті» й перевірки, наскільки це відповідає дійсності. Водночас подумав, що якщо відповідатимуть нечітко або ігноруватимуть запит, то, скоріше за все, нічого не замовлятиму.
Все виявилося зовсім навпаки. Можливо тому, що я випадково потрапив на власника компанії. Але вже після збірки задавав кілька питань і дівчина проконсультувала мене анітрохи не гірше.
Надіслав я їм ось таке нудне повідомлення:
Доброго дня. Маю кілька питань перед покупкою:
1. Чим окрім дизайну і додатковою вагою в
20-25 кг відрізняються ці три моделі:www.tehnotable.ua/...ight-adjustable-desk-wood
www.tehnotable.ua/...ksolid-wood-standing-desk
www.tehnotable.ua/...tanding-desk-bestfit-wood
2. Що буде, якщо на стіл з максимальною вагою 120 кг поставити 150 кг? Він не буде підійматися чи зламається? Наприклад, я важу 90 кг + дерев’яна стільниця десь 30 кг. Плюс периферія. Що станеться, якщо я стану на такий стіл щоб зняти штори?
3. Допоможіть розібратися з матеріалом деревини. В ідеалі отримати фото зразків з підписами «що є що». Бо поки не до кінця зрозуміло як це може виглядати.
4. Я правильно розумію, що ергономічний виріз та скруглення кутів то безкоштовна опція?
5. Що з доставкою? Чи є доставка кур’єром Нової Пошти? Чи занесе він все це на перший поверх?
6. Як кріпляться аксесуари? Наразі в мене немає ПК та монітора. Тільки ноутбук. Але може колись придбаю. Чи можливо буде докупити підставку під системний блок якщо я таки колись захочу його купити? Чи там з самого початку робляться якісь кріплення в столешниці?
Дякую.
І мені одразу почали відповідати. Довго й методично. На кожне питання. Я попросив дозволу опублікувати тут нашу переписку, то ж далі в статті будуть скріни відповідей на деякі з питань.

Рами з регулюванням висоти для столу: у чому різниця?
Зараз на сайті 7 різних рам. Відрізняються вони ціною, вантажопідйомністю, швидкістю підіймання, рівнем шуму, стабільністю на максимальній висоті та за дизайном. Також у кожної рами буде трішки різна висота в мінімальному та максимальному положеннях.
Я б рекомендував в першу чергу звертати увагу на ціну і вантажопідйомність. Моя — це чотириопорна рама LiteQuad. Вона має швидкість підйому 25 мм/с та рівень шуму до 50 дБ. Це базові технічні характеристики в межах асортименту, проте на практиці цього цілком достатньо.
З мінімального в максимальне положення підіймається рівно 20 секунд. Засікав. Не обманули. Я не встигаю навіть встати і потягнутися. Якщо взяти більш швидку раму, то буде
На рамі їздило вже більше десяти людей. І ніхто не назвав її шумною. Якщо поруч хтось спить, достатньо тихою не буде жодна рама. А так — шумить в рази менше ніж я очікував. Приблизно як електрична помпа для води.
Особисто мені найбільш цікавими здалися:
- FlexiRise — бо найдешевша.
- LiteQuad — бо 4 опори і витримує 150 кг.
- RockSolid — бо найстабільніша серед дуже схожих варіантів.
- TRILIFT — бо можна зробити кутовий стіл. Якби мені «засилали» стіл, то може обрав би саме її. Має виглядати дуже незвичайно. А от за свої гроші зупинився на LiteQuad.
Зараз розумію, що не варто було витрачати так багато часу на аналіз відмінностей між рамами. Простіше було написати в підтримку. Мене проконсультували просто шикарно.
Яку стільницю обрати: ДСП, МДФ, HPL чи дерево?
Для себе я обрав дуб. Стіл не дешевий. І саме від стільниці найбільше залежатиме наскільки преміальним він відчуватиметься.
Але раз розбирався у всьому цьому, то чому б не поділитися тим, що зрозумів:
ДЕРЕВО найбільш природній та натуральний матеріал. Але конкретно моя стільниця покрита лаком. Тому на дотик гладенька. Текстура деревини майже не відчувається. Якщо покрити воском, може було б приємніше, але за такою стільницею треба було б доглядати ще ретельніше. А я лінивий.
Мінуси дерев’яних стільниць: дорожче, не бажано ставити стіл біля батареї чи в занадто сухих або вологих кімнатах.
Вартість: від 7900 грн залежно від розміру та породи деревини (дуб, вінтажний дуб, ясень, горіх).
ДСП це найдешевший матеріал. По суті то спресовані дерев’яні стружки з клеєм. Зверху — пластик. Більшість офісних столів у світі роблять саме з ДСП, так що про цей матеріал Ви й так все знаєте.
Вартість: від 3900 грн.
МДФ те ж саме, що й ДСП. Але там беруть дуже дрібну стружку і пресують її під великим тиском при значній температурі. Виходить значно довговічніше і не так боїться вологості.
Вартість: від 6400 грн.
HPL це найбільш «наворочений» варіант покритого пластиком столу. Береться фанера, а зверху клеїться приблизно така ж плівка, як на ламінаті. Це буде найбільш зручний і зносостійкий варіант.
Вартість: від 12800 грн.
Далі все вже залежить від Ваших уподобань. Найбільш практичним буде обрати ДСП. Дешево. Буде служити роками. А якщо раптом щось станеться, завжди можна замовити нову столешню. МДФ чи HPL особисто я сприймаю як «покращений» варіант ДСП. В експлуатації вони може навіть зручніші та довговічніші за дерево. Але психологічно мною не сприймаються настільки преміальним матеріалом.
Породи деревини: дуб з сучками та без, горіх чи ясен?
Для ДСП, МДФ та HPL на сайті є зручні каталоги. Просто дивишся картинки і обираєш що найбільше сподобалося. Ось як воно виглядає:

А от з деревом все дуже заплутано. Може то я такий, поки обирав, переплутав навіть горіх з вінтажним дубом. Я розумію, що кожний меблевий щит трішки унікальний. Але, мабуть, якось вже можна зробити сторінку в блогу чи pdf файл з фотографіями стільниць з різної деревини?
Не варто довго розмірковувати яке саме дерево бажаєте і якої товщини. Краще зразу писати їм в телеграм і Вам скинуть фото заготовок під стільниці, які є в наявності. З них і обираєте. Я, наприклад, хотів вінтажний дуб, але серед доступних варіантів товщиною 40 мм не знайшлося нічого цікавого. Тож обрав класичний дуб.
Ця інформація не представлена на сайті. Було б дуже корисно додати окремий блок із закликом на кшталт: «Напишіть нам — надішлемо фото доступних меблевих щитів».
Ось як все відбувалося в чаті:

Потім мені скинули 14 фото стільниць з різної деревини. Я оберу характерні приклади і покажу тут їх Вам. На цих фото можете побачити столи зі звичайного дуба:

Це горіх з тонуванням та без:

Вінтажний дуб:
Ясен (дешево і сердито):

Подивившись на фото я трішки змінив свою думку:

Ну і далі там ціла купа фотографій щитів у наявності. Я покажу два, між якими обирав сам:

Вінтажний дуб мені дійсно сподобався. Але цей щит в товщині 20 мм. А мені якось захотілося саме 40 мм. То довелося брати звичайний, без сучків.
Яку товщину стільниці обрати?
Все залежить від матеріалу. HPL, МДФ чи ДСП пропонуються «стандартні». А от дерев’яні стільниці можуть бути товщиною 2 чи 4 сантиметри. В першу чергу це все естетика. Обираєте як більше подобається. Навіть тонка стільниця буде достатньо міцною. Але врахуйте ці нюанси:
- Ціна. Товща стільниця коштуватиме значно дорожче.
- Вага. Моя стільниця 1200×820×40 важить десь
30-35 кг. Якщо замовити недорогу раму зі стільницею шириною 1,5 метри, то там тільки вона «зжере» половину вантажопідйомності.
Я собі обрав товсту стільницю чисто завдяки ось цьому фото:

Просто сподобалося як воно виглядає. Правда, в мене стіл значно вужчий. І без всіх отих «примочок».
Ергономічний виріз, живлення, місце для кабелів та закруглення кутів
Ергономічний виріз це ось ця виїмка в передній частині стільниці:
Штука дійсно зручна. Можна «засунутися» в той виріз і зручно обпертися ліктями об стільницю. Мені сподобалося навіть не дивлячись на серйозну травму плеча. Але той виріз «з’їдає» глибину столу. Я ось навіть не впевнений чи зможу тепер поставити на стіл великий монітор. Можливо, знадобиться купувати спеціальний кронштейн.
Можна додатково заокруглити усі кути на стільниці. Видно на попередньому фото. Так стіл буде трохи менш травмонебезпечним.
Стільниці без закруглення кутів будуть краще виглядати в суворих чоловічих інтер’єрах у стилі лофт. Але сидіти на такому буде трохи незручно. Та й дитина може вдаритися об гострий кут столу.
Конкретно в Tehnotable всі ці вирізи та заокруглення роблять безкоштовно. У того ж Stiystil за них треба доплатити ще 1800 грн.
Для кабель менеджменту в комплекті дають липучки. Але мене вмовили за 1300 грн придбати окремий лоток для кабель-менеджменту. Спочатку думав, що мені воно не дуже знадобиться. Як мінімум, поки не придбаю монітор і не зберу десктоп. Помилявся. У самого столу купа проводів. Плюс зарядка від ноута і для телефона. Все можна згрузити в зручний металевий лоток:
Брати той кабель-менеджмент краще одразу зі столом. Бо кріпиться він на зібрану раму до того, як прикрутите стільницю. Потім відкручувати буде точно лінь.
Взагалі, аксесуари і різні додаткові «примочки» краще купувати одразу. Тоді в стільниці роблять отвори і в них вкладають металеві «бонки». Це щось типу гайки, в які вкручуються шурупи.
Прямо під столом кріпиться мережевий подовжувач. Мені зі столом безкоштовно дали ось такий подовжувач на 6 розеток:
Бачу, що це якийсь зовсім бюджетний китаєць, котрий на Розетці коштує 264 грн. Якщо хтось користувався, підкажіть чи варто його замінити на щось більш надійне?
Пульт керування нормальний. Мій прийшов не пошкрябаним. Він не сенсорний, а зі звичайними фізичними кнопками. Розібратися просто. Є не дуже корисний для мене таймер. Думаю, простіше запустити його на телефоні чи ноутбуці. Я б краще додав ще одне положення.
Кнопки з положеннями
Справа USB-A, в який я вставив шнурок для заряджання навушників. Виявилося дуже зручно.
Які ще аксесуари можна придбати для столу?
На сайті повно різних шухлядок, тримачів для системного блока чи безпровідних зарядок, що монтуються прямо в стільницю. Якщо Ви крутий тімлід, то для Вас можуть вбудувати навіть барну стійку. Але я нічого такого не замовляв. Бо дорого і в мій крихітний стіл воно не дуже поміщається.
Купуючи технологічні аксесуари подумайте от над чим. Вони й зараз не те щоб «топ із топів» за характеристиками. А стіл зазвичай купується на десяток років. Потужність тієї ж зарядки в стільниці через кілька років може стати зовсім смішною. То може краще придбати якийсь хаб, котрий потім легко буде замінити?
Єдине, на що хочу звернути увагу: мене адекватно проконсультували. Спитав за підставку для ПК. Чітко пояснили, що під такий крихітний стіл вона точно не стане, але можна взяти ремені.
Кілька думок про габарити стола: моя найбільша помилка
В мене кухонний стіл з розмірами 1200×750мм. І він здавався мені достатньо великим. Комп’ютерний замовив з габаритами 1200×820мм. І він здається зовсім крихітним. За рахунок ергономічного вирізу реальна глибина скоротилася до 660 мм. Сидячи по центру стола, я не відчуваю тих 1200 мм по ширині. Від ліктів в кожну сторону залишається всього
Якби робив замовлення зараз, то взяв би більший: треба все детально заміряти і може вдалося б «впихнути» на цю площу навіть стіл шириною 1,5 метри. Або довелося б замовляти кастомний розмір.
Кастоми роблять так:
Якщо стільниця з натурального дерева в розмірі 1000-2000мм довжиною розрахунок іде від щита. В них є щити 4х розмірів 1200×820, 1500×820, 1800×820, 2000×900. Для стільниць від 2 м ціна за м2. Якщо стільниця з МДФ чи ДСП — вартість рахують за площею.
Але більша частина вартості стола то все ж рама з моторчиками. І вона модульна. Розрахована на ширину до 1800 мм. Тобто, після переїзду я теоретично можу замовити собі стіл «побільше» а цю стільницю використати в якості парти для доньки, коли вона піде до школи.
Оплата, доставка, збірка та кінцевий результат. Як виглядає мій стіл?
Узгодивши усі деталі замовлення, я оплатив на рахунок ФОП. Можна внести передплату 30% або одразу усю суму. Я оплатив одразу, що було помилкою. Гроші зберігалися в євро. А воно за той місяць подорожчало майже на 2 грн. Можна було б зекономити десь 1000 грн.
Також можете скористатися промокодом: мій CHYTAVNA_DOU (отримаю якісь копійки, може колись накопиться на парту для доньки). Дають 5% знижки. Що при такій сумі замовлення виливається в помітну суму. Я зекономив майже 2000 грн.
Перед тим як почати робити стіл, зі мною узгодили креслення:

Стіл обіцяли зробити за 3 тижні. Впоралися навіть на 2 дні раніше.
Доставка безкоштовна. В моє місто надіслали Новою Поштою. Ми проживаємо на першому поверсі. Кур’єр заніс усі ці коробки до квартири. Зліва стільниця, справа — рама та кабель менеджмент:
Усі складові столу дуже гарно запаковані. Ту ж стільницю обернули в кілька шарів:
Приблизно так же якісно запаковано і раму. Все чимось обмотане і всюди понапхали якихось проставочок.
Збирали удвох з братом. І мушу сказати, що самому то було б зовсім не просто. Вдвох дійсно зручніше. Усе необхідне для збірки вже було в комплекті. Навіть залишилися зайві гвинтики.
Інструкція переважно зрозуміла. Дійсно задуматися довелося тільки одного разу, коли зібрали ніжки стола, а вони виявилися десь на 5 см вужчими, ніж його основа. Просто треба було вручну їх відхилити. На сайті була лише одна інструкція, і вона здалася мені не зовсім зрозумілою. Відправивши стола, мені скинули більш детальні, але аж три. Ми спочатку зібрали раму, прикрутили до неї стільницю і потім відкручували щоб приєднати кабель-менеджмент
Коробки повикидали. Сподіваюся, вони не знадобляться якщо раптом щось зламається. До стола не міг толком підійти аж два дні. Його одразу захопила донька:
Малювала, катала іграшок і їздила сама аж поки стіл не почав видавати помилку. Це наче як нормально. Після таких тестів система автоматично блокується приблизно на 18 хвилин. За звичайної експлуатації такий недолік навряд чи помітите.
Що з якістю стола? Нормально роблять?
Так, відчувається, що придбав добротну річ. Метал товстий і важкий. Деревина теж красива. Всі сучки, навіть зовсім крихітні, були оброблені й зашпакльовані — нічого не стирчить, усе рівненьке й охайне на вигляд.
Після збірки на пульті показувалася висота рами без врахування стільниці. Написав в підтримку. Мені зняли відео як це можна виправити. Не зрозумів як його сюди вставити, тож поясню словами:
- Натискаєте одночасно М і стрілку вгору.
- Чекаєте поки заблимає.
- Міняєте стрілочками висоту.
- Знову натискаєте М, щоб зберегти.
Досвід експлуатації столу для роботи стоячи: навіщо воно мені?
Мені здається, що маркетинг у столів з регульованою висотою трішки дивний. Може й існують люди, які працюють по
Тому весь цей посил про користь роботи стоячи якось мене не чіпляє. Простіше пройтися. Тим паче, що в батька серйозні проблеми з варикозом. І є таке відчуття, що мені воно передалося.
Але помітив, що за останній тиждень вже 4 рази «вставав» чисто по приколу. Так що може щось в цьому і є. Зайвий привід «потягнутися і зробити міні-зарядку».
А тепер розкажу про реальні плюси від стола з регульованою висотою:
- Це прикольно. Наче й корисна річ, а одночасно ще й незвичайна іграшка. Самому цікаво поклацати і є про що розповісти друзям. Нам з братом було приємно його збирати.
Можу сказати, що з десятка людей, котрі були в мене в гостях з моменту покупки жоден не відмовився «покататися». Отримав купу приємних емоцій.
- Можна регулювати висоту під себе. Я от високий і левова частка столів для мене занизька. Та й працюю я не тільки в ергономічній позі. Тобто «підходяща» висота часто змінюється. Інколи сидиш прямо, а часом хочеться «розвалитися» на стільці. Так, я знаю що для ергономіки крісло набагато важливіше за стіл. Але поки в мене тільки звичайний дерев’яний стілець.
- Донька в захваті. У перші тижні вона проводила за столом чи не більше часу, ніж я. Сама каталася вгору-вниз. Катала іграшок. Я не проти. Якщо є якийсь «брак», то хай краще проявиться в перші дні експлуатації.
- Дитина рівно сидить. За рахунок отого ергономічного вирізу. Вона ліктями спирається на стіл зліва і справа. Малює щось і не горбиться. За кухонним столом так не виходить. Спина завжди більше схожа на колесо.
- Дружина дуже задоволена. Якщо в Вас є стабільний стіл, що підлаштовується по висоті, можна придумати дуже багато цікавого. Наприклад, перший раз в житті поцілував її без необхідності горбитися. Ну а далі вже самі уявіть як ще його можна використовувати.
- Зручно робити кабель-менеджмент. Можна просто підняти стіл на максимальну висоту і все прикріпити. Там вже є спеціальний лоток і мережевий фільтр на купу розеток.
- Можна буде перевезти. Звичайний кухонний стіл не розбирається. Більшість ДСП-варіантів після розбірки не факт що зберуться знову. А тут жодних проблем — все ж металічне.
- То виглядає солідно. Коли дружина заходить в кімнату і бачить, що я лежу з ноутбуком, в неї виникає непереборне бажання мене до чогось «припахати». А як сиджу за столом — одразу видно, що працюю. Зайнятий. У доньки приблизно така ж реакція.
Воно важливо не для всіх, але особисто мені приємно володіти якісною річчю.
- Стабільний. Навіть в максимальному положенні стіл майже не хитається. Враховуючи, що підлога в мене не дуже рівна — це чудовий результат.
Чи придбав би я собі такий стіл знову?
Для більшості куплених мною за останні роки гаджетів відповідь була б «навряд чи». Просто тому, що купив, погрався кілька тижнів і ефект новизни проходить. Як воно працює подивився, а користуватися тим же пилососом Dyson або розпіареною мишею MX 3s далеко не завжди в рази зручніше, ніж у
А от зі столом ситуація двояка. Придбав би точно, я ним дуже задоволений. Але, скоріш за все, взяв би шириною 1,5 метра. Бо таки виглядає він непропорційно вузьким. І може б для різноманітності спробував би обробку воском, а не лаком. Бо влітку без кондиціонера лакований відчувається не дуже приємно. Може просто в кімнаті буває занадто жарко.
Якщо плануєте купувати собі такий же, можете задавати запитання в коментарях. Я не працюю в Tehnotable, тож можу розповідати чи тестувати тільки мого стола. Але обіцяю відповідати чесно.

105 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів