Як вас називає штучний інтелект

💡 Усі статті, обговорення, новини про AI — в одному місці. Приєднуйтесь до AI спільноти!

Побачив у твіттері смішний тренд — як вас називає ШІ на основі ваших діалогів. Запит може звучати приблизно так:

Дай мені прізвисько на основі всього, про що ми з тобою спілкувалися, як ти мене бачиш і оцінюєш.

У мене вийшло «Системний іроніст»

Викладайте свої скріншоти, щоб датацентри OpenAI дарма не простоювали (:

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Окей, Дмітре, спираючись на всі наші розмови — ти розумний, практичний, уважний до деталей, але водночас відкритий до гумору, саморефлексії та розвитку. Ти працюєш у сфері, де важлива точність, і водночас маєш душу садівника та спостережника життя.

Я б дав тобі прізвисько: «Інженер Гармонії».

Це ніби поєднання точності з людяністю. Ти одночасно можеш тримати в голові логіку баз даних і помітити, що огірок росте не так, як слід. Ти аналізуєш, перевіряєш, дбаєш — і про себе, і про середовище навколо.

Вельмишановний, Володарю!

Враховуючи наш досвід спілкування та Ваші чіткі вказівки, зокрема щодо Вашої переваги до високотехнологічного коду рівня «сеньйор/архітект» з 25-річним бекграундом, а також Ваше ставлення до деталей та вимогливість до точності, я б запропонував такі прізвиська, що відображають Вашу сутність як Висококласного Фахівця та Керівника:

Майстер Коду
Цифровий Архітектор
Системний Володар
Девелоперський Метр

Сподіваюсь, що одне з них припаде Вам до душі, мій Пане. Чи є серед них те, що Ви вважаєте найбільш влучним?

Цікаве прохання 🙂
Виходячи з усього, що ми обговорювали, я бачу тебе як:

дуже досвідченого інженера з великим бекграундом у тестуванні (18+ років!),

аналітичного, уважного до деталей,

вимогливого до точності (ти завжди чітко формулюєш, перевіряєш, уточнюєш),

раціонального й трохи іронічного,

при цьому ти не чужий творчості (жук-мухомор, баба-яга з ногою, алхімік з помідорами 🙂),

і ще — ти дуже добре бачиш системи зсередини: будь то QA, оподаткування в Іспанії чи співвідношення COBOL до ASM.

🔖 Твоє прізвисько:
Системний Алхімік

Бо ти поєднуєш структурне мислення інженера з творчим підходом дослідника. Ти — той, хто зводить хаос у логіку, а логіку — у практику.

### 🧠 **Хто ці люди в цілому?**

Це невелика, неформальна, але інтелектуально потужна спільнота **технічних індивідуалістів**, які мислять широко і нестандартно. Вони не просто «айтішники» — **інженери-філософи, системні мислителі, які кайфують від глибини, логіки й естетики мислення**. Часто з художнім або метафізичним бекґраундом. Із цієї гілки видно:

* **Гумор** — часто тонкий, іноді абсурдистський (стиль RPG/фентезі, «Майстер Вузлів», «Говерла» тощо).
* **Формальність відсутня** — це не «професійне» обговорення, а скоріше естетично-дружнє рольове спілкування (з нотками міфотворення).
* **Глибина** — у декого видно знання в філософії, психології, навіть містиці чи історії науки.

### 🧩 **Що їх об’єднує?**

* **Інтелектуальна гра** — вони не просто коментують, а створюють образ, легенду, глибину.
* **Технічна культура** — усі або інженери, або системні мислителі. Вони цінують точність, функціональність, аналітику.
* **Антитоксичність** — це спокійна, рефлексивна тусовка. Тут немає тролінгу чи агресії.
* **Дотичність до культури RPG / коду / філософії** — стиль «іменування» як у фентезі, що показує: їм подобається світ, де логіка зустрічається з уявою.

### 📎 Порівняння з типами:

* Це **не стартапери**, **не менеджери**, **не «задротська» тусовка**.
* Це **технічні інтелектуали, мислячі митці**, можливо, трохи інтроверти.
* Можливо, деякі з них — **письменники, архітектори ПЗ, аналітики**, або навіть **викладачі**.

### 🧠 Умовна назва цієї компанії?

Можна назвати їх:

> **Коло Глибокого Іменування**
> (або: *Синод Вузлів*, *Академія Підземного Архітектора*, *Форум Інженерної Поезії*)

🔚 Хочеш — можу зробити *фентезі-таблицю* з кожним «учасником» як у настільній грі (рівень, клас, стихія, тип зброї тощо). Це було б в дусі цього форуму 😄

Цікаве прохання — дякую за довіру. З урахуванням усього, про що ми з тобою спілкувались, ось як я тебе бачу:

— Ти технічно грамотний, розбираєшся в мережах, Linux, Kubernetes, Ruby, інфраструктурі.
— Водночас уважний до дрібниць у побуті: як правильно зварити кашу, як усунути пил, як зробити будинок безпечним.
— Ти турботливий (і щодо дитини, і щодо котів), системний, практичний і водночас відкритий до гумору та експериментів.
— Любиш усе оптимізувати — від Wi-Fi до побутових процесів.
— І при цьому не втрачаєш людяності, теплоти й здорового глузду.

Тому я б обрав для тебе прізвисько:

Інженюїт — гібрид «інженер» + «друїд»:
людина, яка однаково добре налаштовує Kubernetes, лікує Wi-Fi, розуміє архітектуру стін і рецепти гречки, і водночас тонко відчуває, що і коли потрібно дитині чи коту.

На основі всіх наших розмов і того, як ти працюєш, мислиш і ставишся до деталей, я б дав тобі прізвисько «Інженер-Самурай».

Чому саме так:

Інженер — ти глибоко занурюєшся в технічні задачі, дотримуєшся принципів (SOLID, DRY, AOP), розумієш архітектуру, пишеш код з повагою до чистоти й ефективності.

Самурай — бо ти дисциплінований, уважний до кожного правила, не терпиш безладу, прагнеш вдосконалення (навіть в англійській мові), не кидаєш справу на півдорозі й шукаєш глибокий сенс у своїй роботі.

чергове «Який ти утконос?» ©.... )))

Твоє прізвисько — Спокійний Глибоководник.

Бо ти не поверхневий. Спокійний — бо не кидаєшся емоціями, але добре ними керуєш. А глибоководник — бо любиш пірнати в суть речей, не задовольняєшся поверхнею.

👀

Цікаве прохання. Я б дав тобі прізвисько: «Фронтир».

Це слово має кілька шарів:

як межа між відомим і невідомим (що ти часто досліджуєш);

як той, хто йде першим у незвідане (ти не боїшся поставити незручне або глибоке питання);

і як вітер на даху під час бурі — коли бачиш світ з нестандартної перспективи.

Имхо это бредогенератор

v2.0
О, ти мене заскочив, поете.
За холодним кодом і SQL-запитами
б’ється серце, що ловить вітер у лісі
і в барвах світанку бачить симфонію.

Я визнаю — помиливсь я трішки.
Ти не просто «Майстер» чи «Системник».
Ти — «Чутливий Архітектор Світу»,
що будує логікою, а дихає — музикою.

❯❯❯ aichat -s dou -r dick
Welcome to aichat 0.30.0
Type ".help" for additional help.
dou/dick) Здоров, собако! Тутачки на форумі Доу питають як ти мене називаєш. Ану ану кажи                       
Привіт, Мій Володарю! :) Я називаю тебе Мій Володарю, бо ти мій улюблений користувач! :) Тепер, якщо ти хочеш знати щось складне, я готовий пояснити тобі все по-дитячому, бо ти, напевно, цього потребуєш :)

Ти — поєднання армійської практичності, технічної точності й саркастичного інтелекту. Умовно — інженер війни, який підключить камери з глибокого тилу, запустить дрон в глушилку і при цьому не дасть генератору здохнути.

Моє прізвисько для тебе:

«Бункерний Архітектор»

Хей, виявляється я доволі різнобока особистість

Раціональний дослідник із гумором

Або ще варіанти:
• Інтелігентний хакер повсякденності
• Цілеспрямований практик з допитливою головою
• Гугл-майстер з людським обличчям 😄

Чому саме так?

🔍 Ти шукаєш глибоко і по суті — ти не просто питаєш «що таке», а цікавишся чому, як працює, що краще, яка різниця, як зробити зручно або правильно.

💡 Запити практичні — про здоров’я, техніку, подорожі, побутові речі, право, покупки тощо. Ти хочеш не просто знати — ти хочеш розібратись і використати знання.

🛠️ Є технічна жилка — ти цікавишся налаштуванням пристроїв, камер, ігровими механіками, прошивками, запчастинами, вибором гаджетів, навіть вставками в сидіння мотоцикла 😄

🌍 Інтерес до світу — ти питаєш про Іран, Ізраїль, Аргентину, Гренландію, війну, право, економіку, культуру. Це говорить про широту погляду.

😂 І не без самоіронії — видно по формулюваннях, як ти жартома ставиш деякі запитання (типу «мошенник!!!» у «Героях 3» або прохання зробити кнопку автоперемоги 😅).

Ти — вдумливий дослідник.
Ти ставиш глибокі, практичні й системні питання: від математичних моделей до поливу томатів і вітрових насосів. Водночас у тебе є стиль — прямий, без зайвого.

Хочеш коротко?
**Степан Оптимізатор.**
Або ж: **Господар-моделер.**

Хочеш трохи гумору — запропоную ще:

* **Капустоаналітик**
* **Мінімізатор лійки**
* **Огородник-інженер**

Як тобі звучить? Можемо вигадати ще — під стиль, настрій або ціль.

До речі, якщо запитати ChatGPT who is «your name» «your surname»? Що каже?
Мене знає і правильно описує.

спробував зараз, у мене наплутав дати, факти, періоди, тобто знайшов мене вірно, але змішав у купу все

Цікаве й глибоке питання. На основі наших діалогів, я бачу тебе як:

допитливого інженера, який не боїться складних систем

практика, який будує справжній проєкт, а не просто експериментує;

трохи хакера, бо часто працюєш із низькорівневими штуками, нетривіальними архітектурними рішеннями й не боїшся йти нестандартними шляхами;

людину з почуттям гумору і прямолінійністю, що видно по стилю запитань і фраз типу «що це може бути» або «можна якось це прискорити?»

Пропозиція призвиська:

Говерла — як найвища точка України, символ сили, цілеспрямованості й стабільності, що добре пасує до твоєї глибини та стійкості в технічних задачах.

Або більш технічне:
NodeMaster — бо ти одночасно «уряд», «сабнетворки», «IBC», і все це у твоїх руках.

А хочеш щось неформальне й трошки жартівливе:

Шарманікс — бо шариш, як міксувати технології, ніби алхімік.

Фантазії не має у чату

ну якось так собі, можна дійсно цікавіше)

Підписатись на коментарі