Як ви плануєте корпоративні подарунки — і коли зручно про них думати?
Вітаю! Мене звати Анастасія, я відповідаю за партнерські комунікації в невеликій компанії, яка створює також і корпоративні подарунки. Звертаюся з питанням до тих, хто має досвід в HR, office-менеджменті або просто колись координував вибір подарункових рішень для команд та партнерів🎁.
Мені дуже некомфортно з ідеєю «холодних» продажів, то я цього і не використовую. У більшості випадків до нас приходять по рекомендаціях — і найбільше в листопаді-грудні, коли вже все горить, а ми на межі можливостей🫠. Хочеться змінити цей підхід і спробувати планувати, а також правильно зрозуміти очікування та як зробити найзручніше для компаній та партнерів.
Тому й звертаюся з кількома питаннями до вас:
▪️ Коли і як вам зручно дізнаватися про ідеї для корпоративних подарунків чи мерчу?
▪️ Які ще внутрішні приводи чи події, окрім Нового року, потребують подібних рішень?
▪️ Що для вас важливо при виборі подібних продуктів — швидкість, унікальність, сервіс, екологічність?
▪️ Можливо, щось просто хотілось давно сказати виробникам — буду щиро рада цьому зворотньому зв’язку❤️
Дякую всім, хто поділиться досвідом або залишить пару рядків у коментарях 🙏
3 коментарі
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарівВітаю!
1. За 1-2-3 місяці до події.
2. — День народження компанії.
— День народження співробітників (якщо є опція роздрібної купівлі)
— Перед тімбилдінгами (десь раз на квартал)
— Welcome-box
3. Якість, унікальність, сервіс.
4. Хотілося б більше унікальних та стильних рішень. Не всі мріють про бутілку Джек Деніелсу в коробці за 2К.
Hope this helps)
Ну на фоні термокружок і рюкзаків, Джек деніелс виглядає унікально) хоча і специфічно бо не всі вживають
Маріє, дякую щиро, мені дуже цінно.
Про дні народження компанії, тімбілдінги й welcome-бокси — супер підказка, дякую. Про Джек Деніелс в цілому зрозуміла😄
Дозволю собі ще уточнити:
— У якому форматі вам зручно отримувати такі пропозиції (наприклад, короткий лист на пошту, каталог у PDF, щось інше)?
— І через які канали це було б найзручніше: особисті повідомлення в LinkedIn, email, окремі платформи?
Буду дуже вдячна, якщо поділитесь — це справді допомагає краще адаптуватися під реальні потреби. Дякую ще раз! 💛