IIBA Ukraine вітає DOU зі створенням BA Community

💡 Усі статті, обговорення, новини для аналітиків — в одному місці. Приєднуйтесь до Analysts спільноти!

Добрий день, спільното!
Мене звати Денис, і я бізнес-аналітик. В мене досить багато цікавих ролей, але мабуть важливіша з них на сьогодні — це роль IIBA Ukraine Chapter Leader.

IIBA — це міжнародний інститут бізнес-аналіза, професійна організація що об’єднує бізнес-аналітиків по всьому світу. Організація має ресурси та мотивацію просувати кращі стандарти бізнес-аналіза у комьюніті, допомагаючи аналітикам мати актуальні навички та знання та бути корисними нашим шановним колегам з інших професій. Головний офіс знаходиться у Канаді, а з 2019 року українське відділення інституту бізнес-аналіза активно допомагає аналітикам з України розвивати їх професійні навички. Також ми допомагаємо державним інституціям та ключовим організаціям підвищувати їх ефективність на волонтерських засадах.

Отже, команда IIBA Ukraine Chapter вітає DOU зі створенням BA Community! Ми завжди ради поділитись зі спільнотою DOU цікавими матеріалами та інсайтами, що будуть корисними сучасним бізнес/системним аналітикам у сфері IT.

Вже сьогодні можемо запропонувати огляд популярних технік бізнес-аналіза (які доречі знадобляться не тільки БА), огляди компетенцій бізнес-аналітиків та шляхи їх покращення, огляд актуальних та сучасних інструментів бізнес-аналітика (прямо зараз йде революція AI, яка сильно змінює професію).

Будь ласка пишіть у коментарях теми, про які ви хочете почути. Ми завжди готові знайти потрібних експертів з необхідною експертизою, щоб надати цінні практичні поради!

👍ПодобаєтьсяСподобалось2
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

1. Огляд застосування технік: interview, item tracking, lessons learned, survey or questionnaire, workshops
2. Шляхи ефективного покращення комунікативних навичок

Павел, вибачте за затримку, але дякую за зворотний зв’язок!
По комунікативним навичкам є непоганий вебінар що ми проводили разом зі школой англійського «CAREER ENGLISH SCHOOL» babasics.atlassian.net/...​- IIBA webinar 04 06 2025

По першому пункту це досить широкий запит, коли будемо проводити на одну з цих тем, відпишусь

Підписатись на коментарі