Я ніколи не... [пошук роботи]
Короткий формат. Одна фраза, що починається на «я ніколи не...» на тему пошуку роботи.
Наприклад, «Я ніколи не запізнювався на співбесіду» або «Я ніколи не виконував тестове завдання в чатжпт».
Shoot!
Короткий формат. Одна фраза, що починається на «я ніколи не...» на тему пошуку роботи.
Наприклад, «Я ніколи не запізнювався на співбесіду» або «Я ніколи не виконував тестове завдання в чатжпт».
Shoot!
Можна навпаки — робота завжди знаходилася, тому не приходилося писати резюме
Ніколи не викладав своє резюме на роботних сайтах, Лінкедин, work.ua ітп.
(Тільки активний пошук в конторах, які мені підходять. Це трохи контрпродуктивно, але спокійно, без зайвої маячні і лівих розмов.)
Я ніколи не мав резюме. Чи сіві, не пам’ятаю в чому там різниця.
Та й зараз не маю
пригадалось, як 20 років тому пише мені (в ICQ) пан Nick Mukhin :
«все, я прийняв рішення: зав’язую з айті»
Я ніколи не змінював роботу тому що мусив.
Але, як то кажуть «ніколи не кажи ніколи.»
Я ніколи не відносилася серйозно до рекрутерів, що призначали співбесіду на той самий або наступний день через пошту без пітвердження у месенджері / за телефоном
Риночок ще поміняється та будеш мати з трьома рекрутерами
Зате підеш як marginalized
Ну може той копьюьтерний Султан, відкрив бізнес десь в Дубаї. З іншої сторони, ще ж Нікулін попереджав, що буде одразу 3 тещі. Та і в повсякденні, Макрону один раз дісталось по морді, там одразу три рази по черзі скалками.
Терористам же положено взагалі, 40 незайманих дівчат, після самопідриву.
Переважна кількість ІТ-шників не мали з жодною. Ботани рекрутершам не цікаві, танцями займатись треба і виглядати як мачо, тоді прокатить.
Ага, подивись на кількість шлюбів з рекрутершами/HR. Ну, і в робочі години кількість флірту, залицяння ітд. Чоловіки завжди залишаються чоловіками, неважливо,ботани,чи ні при цьому.
З тестувальницями справді норма. З HR-ами знаю декілька винятків. PM-щі взагалі ІТ-шників не вважають за людей, то ресурси, навіть нема вийнятків окрім як підвищили з QA в менеджерині вже після шлюбу.
Ну а флірт основа IT професії рекрутерші. Бо нафіг треба міняти галеру — на іншу галеру, особливо якщо писатиме наймаючий менеджер в особистій, то буде одразу ігнор, навідміну від вродливої дівчини, принаймні по фотографії зробленої на другому курсі.
Та я багато знаю випадків, де все було природньо, і де- познайомилися на роботі ( у всіх при цьому сім’ї). Тому, узагальнення, напевно, тут не ок, але таке життя. Якось все рухається.
Я ж кажу є винятки. В одному конкретному вийнятку у мене стажувалася років
Коли воно не службовий роман, тут ХЗ. На танцях питають ім’я, а не в якому відділку працюєш.
вийти заміж за С++ хлопця ... зі стажуванням на Java ... а на танцях питають ім’я
ріал ШІ інтелект природньо повинен звучати так:
вийти заміж за ШІ хлопця ... зі стажуванням на ШІ промпті ... а на танцях питають версію
Ох вже ці додавання коментарів, що потім дивишся, що відповідала на частину, думаючи, що на повне.
Привабливих, так, багато. Але офери( багато оферів) можуть робити не всі.
Згадай доковідні часи, коли розробнику/ тестувальнику стабільно писали пару рекрутерів щодня. Я не заперечую, що комфортно спілкуватися, коли ще й фахівчиня гарна. Але, кеш/ проект перемагав завжди:)
Так, я знаю випадки, коли розробники розшукували сорсерів/рекрутерш, бо вони скіппнули бесіду, бо інша пропозиція більш вигідніша, а та дівчина сподобалася. Але у вас котлети- окремо, мухи- окремо:)
Та сенс усе одно той самий, фліртувати з кандидатами було трендом в IT HR і це була бізнес модель, як в мейдо барах в Японії, тому власне в HR і квітник, більше 80% жінок, при чому молодих преважно. Бо і програмісти переважно — гендерно чоловіки.
Коли брати Макдональди відкрили перший свій ресторан біля аеропорту, вони найняли дівчат офіціанток щоби ті фліртували з пілотами та заманювали їх в заклад. Пілот і досі найоплачуваніша професія в США, як і тоді. Щоправда потім Рей Крок зібрав статистику, та їх усіх звільнив. Виявилось дівчата не кассу збільшували за рахунком більшої суми по чеку, а набивали власні чайові.
Зараз звісно більше йдеться в професійних кадровиків, бо зараз в ІТ чергова криза .COM та ринок роботодавця.
Саме тому більшості тих з ІТ-шників хто намагався замутити із HR, було та буде зась. Бо флірт — частина професії і не має нічого спільного з стосунками там і т.д.
Да я ж не кажу, що це погано. Просто для рекрутерів, якщо немає оферів, то це прям маячок, що скоро тебе замінять, фліртуй чи не фліртуй при цьому з кандидатами:(
Добре, я перепрошую, майже 20 годин в дорозі.
І хош сказати що ті танцівники-качки заробляють більше за айтішника ботана? Ці всі понти працюють ну максимум до 25ти
А рекрутерши першими дізнаються скільки і номерочок вже мають
Я ніколи нє погоджувався на роботу не запитуючи про склад команди і відповідальність
38 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів