Річниця. Два роки фул тайм мобілізації. Найкраща робота в світі
Річниця мобілізації.
2 роки тому я покинув свій дім, свідомо замінив участь у війні з парт-тайм на фулл-тайм. 18 місяців в зоні бойових дій. Без ротацій.
Білогорівка та Торецьк місця воєнної слави та втрачених побратимів.
Там залишаються назавжди декілька ліквідованих механізованих взводів окупантів. Разом з їх танками, гаубицями, мінометами, складами.
Ще більше поранених та пошкоджених.
Від солдата-орка до генерала.
260 000 000+ гривень збитків для ворога.
В 2022 році будучі волонтером та капеланом я казав: «Ніколи не зможу зібрати стільки коштів для армії, скільки коштує російській танк.»
Двом танкам, двом БМП та БТР, разом с суміжниками, ми відірвали башту.
Ще більше пошкодили.
По милості Божій, за 47 бойових виходів, тисячи снарядів, ракет, авіабомб та декілька ворожих FPV дронів не нанесли навіть акубаротравми.
Найближчий КАБ впав в 33 метрах. Я потім сходив порахував. Тоді, по бліндажу землетрус пронісся, і ми подумали, що це кінець.
Пізніше вороже FPV влучило у автівку повну боєприпасів, коли я був за кермом. Всі вижили.
Міни розривались в
Постріли з «Сапога» та 82мм взагалі вже більше не сприймались. Стаєш на коліно, та йдеш далі.
По нам стріляли Васильки та Гіацинти, ворожа авіація, Д-30 та РСЗО.
Ми щось періодично знаходили та палили. Особливо у лісі, Забалці та в Нью-Йорку
Було таке, що в Білогорівці ми отримували 300 прильотів за добу на відстані
Під Торецьком зрозумів, що ненавиджу цей солодкуватий запах тротилу, після вибуху ворожого FPV дрону.
При першій можливості я завжди рвуся додому до родини, коли підходить час.
Будь хто з оточуючих знає, не відпустити мене — не варіант.
Я помолюся та Господь зробить так, що я все рівно поїду.
Час з родиною — це ключове для мене. Найбільша мотивація.
Тричі за цей час був за кордоном, у відрядженні та відпустках. При повній довірі зі сторони командування.
Завжди з радістю повертався, тому що, я знаю для чого ми тут. Україна наразі найважливіше місце на землі, місце де вершиться майбутнє всієї Європи.
В мене гарний підрозділ, я свідомо готувався до мобілізації і на виході отримав класний результат.
Якщо у вас є запитання, задавайте в коментарях. Буду намагатись відповісти.
Мій Телеграм канал. Підписуйтесь.
І пам’ятайте головне — Don’t push the horses.
В річницю кожен бажаючий може підтримати мою службу.
Ось банка для повсякденних потреб, таких як пальне, харчування, медицина, техобслуговування авто та інше.
Посилання на банку — send.monobank.ua/jar/9pmFBCW1RW
Номер картки банки — 5375 4112 1288 0756
PayPal — itstud87(at)gmail(dot)com
Приват — 4149 4390 4354 0214
3 коментарі
Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів Коментарі можуть залишати тільки користувачі з підтвердженими акаунтами.