Чого ви чекаєте від DOU Day Picnic 2025?

Вже 30 серпня в Києві відбудеться благодійний DOU Day Picnic — великий IT-нетворкінг, в рамках якого також збиратимемо допомогу ЗСУ!

Хоча подія не дуже формальна і спрямована на вільне спілкування, обмін ідеями і продуктивний відпочинок, все ж у нас є програма з панельними дискусіями, виступами, майстер-класами, job speed dating, який усім дуже зайшов в минулому році, і навіть квест на локації :)

Детальніше можна глянути за посиланням, там же є й квитки — до речі, поки вони продаються за 500₴ на донат на збір, але вже скоро буде подорожчання до 1000₴, тож встигніть зараз.

А що я пропоную обговорити, так це ваші очікування від події.

Плануєте піти? На що більше за все чекаєте? Знаєте багатьох, хто збирається іти, чи навпаки — хочете роззнайомитися з усіма вже там? Давайте обговоримо майбутню подію!

👍ПодобаєтьсяСподобалось2
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

жду что будет бус тцк перед входом

Спробую цього разу написати політкоректний коментар (без критики влади) — може цензура пропустить.
Хотілось би побачити доповідь від ІТ Асоціації або ІТ спільноти ДОУ як ІТ спеціалісти ці роки продовжували працювати і чим вони допомагали країні.
Хотілося б донести думку що навіть ІТ-шники «ухилянти», які не наважаться піти воювати, можуть приносити якусь користь і робити свій вклад у перемогу.
Особливо якщо держава дозволить їм спокійно працювати запровадивши «економічне бронювання».

Хотілось би побачити доповідь

Ти приїдеш у країну заради такої доповіді?

Якби прийняли економічне бронювання і не було б чого боятися — я б може і приїхав би. Тепер вже як турист — бо назад повертатися нікуди і нема навіщо.

я б може і приїхав би. Тепер вже як турист

Але ж ти розумієш що будеш в безпеці тільки якщо зможеш анулювати громадянство? Інакше приїдеш як турист, а в окопи підеш як громадянин)

Коментар порушує правила спільноти і видалений модераторами.

якби за умовні $500 на місяць ІТ спеціалісти могли вільно працювати, жити і їздити за кордон.

і ми знаємо і вони знають що айтівець заплатить 500$ і це будуть останні бакси які держава від нього отримає, бо поїде закордон назавжди.
і ще — айтівці вже ні на йоту не довіряють владі щоб розвіртуалізуватися і підписатися на саме м’яке бронювання, бо засвітяться на радарі

і ми знаємо і вони знають що айтівець заплатить 500$ і це будуть останні бакси які держава від нього отримає, бо поїде закордон назавжди.

Жити за кордоном вийде дорожче, ніж 500$. Думаю якби було економічне бронювання то по-перше більше б залишилося у власних квартирах. А по-друге менше було б ризиків що хтось з команди раптом зникне — а отже більше роботи в Україні. Але навіть хто поїхав — продовжує платити ФОП податки Україні. З середньої $3000 навіть 5% це вже $150 — краще ніж нічого від «могілізованого».

і ще — айтівці вже ні на йоту не довіряють владі щоб розвіртуалізуватися і підписатися на саме м’яке бронювання, бо засвітяться на радарі

Думаєш ІТшників не беруть бо вони так добре сховалися? Як тільки буде відмашка — підуть по квартирах і ніхто нікуди не сховається. Пригадайте що було з ІТшниками у Білорусі.
А прецедент є — у тому самому законі про відміну НАБУ і САП легалізуються общуки без ордера!
Тому або зараз треба піднімати голос за свої права — або завтра чекати «37 року» і 2 рівня державного терору.

Думаєш ІТшників не беруть бо вони так добре сховалися? Як тільки буде відмашка — підуть по квартирах і ніхто нікуди не сховається.

я просто залишу лінк на цю статтю з Вікіпедії, коментувати не буду, щоб не видалили модератори)
uk.wikipedia.org/wiki/Право_на_повстання

Доброго дня! Чи буде якась активність для вільних айтішників та айтішниць, які не проти познайомитись? Можливо, колір одягу чи якась позначка?

Вітаю, ми зі свого боку не планували (хоча запишемо собі як ідею!), але будемо дуже не проти, якщо спільнота самоорганізується :) Можна навіть на дейт сходити на фудкорті!

колір одягу чи якась позначка?

щоб голддігершам було легше полювати на наші кілобакси?! та нізащо! я не прийду ;-)

upload.wikimedia.org/...​udgeMagazine24Jul1920.jpg

А багато дівчат-айтішниць Ви знаєте з цих діггерш? Я знаю тільки голдупахівниць, які самі роблять Fire.

жодної не знаю, я нерд і роками не виходжу з домівки!
але я обчислив ймовірність того що голддігерши з’являться на цьому заході близько до 96.46892% і поспішив попередити братів-айтівців)

Не знаю, про кого Ви. Якщо на пікнік йдуть айтішники, то явно не з тих. Я пропоную зробити якусь стійку чи зі стрічками, чи може стікерами, чи ще щось таке. Може якийсь дотичний бізнес зацікавиться цією ідеєю. Було б добре.

я пропоную самотнім хлопцям, які бажають познайомитися, приходити в таких сандаликах із шкарпетками — вірна ознака того, що неодружений)

res.cloudinary.com/...​/eh1jsmbfdbd4mzffws5m.jpg

Я впевнена, що айтішники шарять в моді і не з мамою живуть) тому треба більш сучасні методи ознак

в таких шандалях під шкарпетки — цитатники совєцькой літератури ходять напевно, а їх і по іншим ознакам легко помітити

Я впевнена, що айтішники шарять в моді і не з мамою живуть)

тру айтівці дивляться з осудом — на нашій розгнузданій вечірці ботанів вам не раді)

res.cloudinary.com/...​/zuubbajutzp4jp4buesw.jpg

Сергій відносив себе до тру айтішників, а вони відносили його назад. Якось забули Вас спитати, кому хто радий.

Тру айтівця забули ви спитати,
На светр із оленями — бачу вам начхати!
А на светрі олені не бриті і не голені,
А у вас 40 кішок не нагодовані й не доєні ;-)

Я пропоную зробити якусь стійку чи зі стрічками, чи може стікерами, чи ще щось таке.

наш дизайнер порадив таку ось стійку зі стрічками:

res.cloudinary.com/...​/rnvn34cdrhklaxcfdplx.jpg

вільних айтішників та айтішниць

«Вільний народе, вільної країни!» не потребує ніяких позначок.

Сподіваюсь всі відповідачі не прийдуть, а лише сидять по домам і пишуть дурниці всякі

а як же «жовта зірка Давида» на рукав, щоб виділяти військовозобов’язаних чоловіків? ;)

То був сарказм) а зірка тепер в резерв+

Чи буде якась активність для вільних айтішників та айтішниць, які не проти познайомитись?

Конь берет королеву, офицер берет королеву, пешки берут королеву... все берут королеву! ©

Как говорил мой бывший шеф, для этого существует макияж сигнального цвета. Чтобы на другом конце коридора при плохом освещении, было видно, что девушка желает познакомится.

Стікери! Багато стікерів!!!

Чекаю що там не буде бусіків

Там неподалік зупинка 53 маршруту, тому тут вас розчарую :(

стенд ТЦК буде, з плюшками

На пікніку хочу отримати порцію нетворкінгу, зустрітися з купою знайомих людей та відчути неймовірну атмосферу ком’юніті)

Можеш підписати контракт 18-24 і гарантовано отримати і нетворкінг, і пару лямів і носки

Підписатись на коментарі