У застосунку Grok з’явилася нова функція — «Запланувати завдання»!
🥳 Сьогодні 1 серпня 2025 року я оновив додаток Grok і помітив цікаву нову кнопку — «Запланувати завдання» біля своїх чатів угорі! Ця функція дозволяє запланувати завдання на випадковий або вибраний час, і Grok потім його виконає або знайде інформацію — звичайним пошуком чи через DeepSearch 🔎.
📌 Дуже важливо — завдання потрібно вводити вручну, тобто своїми словами написати, що саме потрібно зробити. Після цього:
📨 приходить автоматичне сповіщення або від самого додатку Grok,
або 💌 на вашу пошту Google (Gmail), якщо вона підключена.
🧠 Проте зараз Grok ще не вміє самостійно планувати завдання, якщо просто написати йому в чаті «заплануй мені щось на 17:00» — працює лише ця ручна кнопка, яка вже є в додатку. Але, можливо, у майбутньому він це зможе автоматично 🤖🚀.
💥 І найголовніше — ця функція повністю безкоштовна! Я не купував жодної підписки, але все одно маю доступ до цієї можливості. І, наскільки мені відомо, жодна інша AI-платформа такого ще не має — тільки Grok 🎯🔥.
4 коментарі
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарівДовіряти календар ШІ зараз...
один раз на десять він загубить завдання чи підійме його в інший час, бо так заманулось.
ТС — самогубця.
Ну бляха дотерпіли, для букання календаря нарешті досить написати щось кудись і воно тобі запланує в календарі щось, і все безкоштовно!
Тепер нарешті заживем!
Стосовно останнього то це не зовсім так. У ChatGPT є така фіча і якщо не помиляюсь то вона існує вже як півроку.
Цікаво можливо це хтось зробить можливість в других штучних інтелектах безкоштовно