Pixel vs iPhone: які мобільні новинки принесе нам осінь

💡 Усі статті, обговорення, новини про Mobile — в одному місці. Приєднуйтесь до Mobile спільноти!

На початку вересня традиційно Apple представить нове покоління iPhone. Очікується, що зміниться ключовий елемент дизайну — острівець камер збільшиться на ширину девайса.

З цікавих технічних новацій (крім типових нового процесора, камер тощо) — повернення до алюмінію після титану, випарна камера охолодження, 12 Гб оперативної пам’яті та зворотна бездротова зарядка.

Цього року, здається, Google Pixel остаточно закріпив своє місце у прямій конкуренції з iPhone — може не за продажами, але за статусом трендесеттера так точно. Складно не помітити, що філософія острівця камер у нових iPhone явно натхненна саме Pixel.

Google це також відчувають і у тизері потролили Apple та її невдачу з ШІ — не хочете чекати, то ось вам Pixel, де Gemini працює вже давно й успішно.

Змін у Pixel менше, але після вдалого попереднього покоління це й не дивно. Новий процесор з фокусом на енергоефективність, напевно, головне. Також підтягнуть «молодші» моделі лінійки, додавши туди камер.

Багато для кого ринок смартфонів став нудним і передбачуваним, однак, на мою думку, ми стоїмо на порозі нового витка протистояння техногігантів, яке принесе багато цікавих новин і прискорення прогресу. А що думаєте ви?

Яка нова лінійка вам цікавіша?

70%
30%
👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Чекаю на Піксель 10. От тільки 10 чи 10 Про брати. І переплатити не хочеться, і пам’яті хочеться побільше 😁

В мене вже Fold 7, нафіга мені ті новинки)))

Дуже позитивні
Найбільше це зміна товщини та ваги, прям дуже приємно тримати в руках
Плавність покращена, все працює дуже гарно. Коротше, дуже задоволений :)

я от дивлюся на нього, прям теж облизуюсь. форм-фактор, хоч щось цікаве на смартфонному ринку за роки, і навіть трошки ностальгія по старих розкладачках теж присутня
але я давно раб Тіма Кука, і міняти екосистему поки не хочеться :(

а як у нього з батарейкою?

Ну так, розумію, звичка звісно ж вирішує багато чого та і екосистема теж.
З батарейкою нічого незвичного не помітив, в плані не бачу зменшень в тривалості чи збільшень. Як і було приблизно день, так і залишилось. Я зазвичай ставлю на ніч на бездротову зарядку і тому не сильно парюся. Або в машині підзаряджаю

Та куда мне до господ-девелоперов с моим 200-долларовым хуавеем, который никак не помрёт 6й год xD

теж так думаю
якби ще девелопером був, то був би господіном)

А чому Samsung не включили до списку? У них презентація деяких оновлених моделей лише в липні відбулася

флагманські моделі вони анонсують у січні, а про складані девайси у нас є окремий топік: dou.ua/forums/topic/54469

«Складно не помітити, що філософія острівця камер у нових iPhone явно натхненна саме Pixel.»

Точно натхення саме з Pixel, не з Росо, не з Huawei?

у Poco схоже візуально, але концептуально інакше рішення
ну і піксель цю свою панельку тягне з 2021 року

Конечно круто, что на Pixel первыми прилетают обновления операционной системы. Только с практической точки зрения разницы нет никакой, и если не почитать мануалы, то разницу между 15 и 16 Андроидом можно не увидеть, впрочем как между 13 и 16. А вот еслиб инженеры поработали бы получше над железом камеры, и догадались бы сделать оптический зум в телефоне, это было бы намного круче. Поскольку у камеры всё равно есть выступ, вот там можно разместить более-менее нормальный объектив, и развернуть его через зеркало вдоль корпуса.

будьте обережні з пікселями в Україні. нещодавно виявилось що в pixel 4a і в 6а проблемна батарея, перегрівається аж до займання. хз чи стосується це старших моделей, поки що виглядає що проблема в а-серії.
гугл з оновленням знизив ємність батареї до 80% після 400 циклів зарядки і пропонує безкоштовну заміну батареї або знижку $150 на наступну покупку, або $100 на payoneer аккаунт. новий genuine акумулятор коштує $40 на iFixit.
все звісно круто, але жодна з цих опцій не доступна в Україні, навіть якщо ви придбали pixel в іншій країні. тим не менш, є репорти що таки можна отримати компенсацію якщо вказати іншу країну перебування.

Возможно что-то поменялось, но они спокойно мне зачислили через пайонир

А Google Pixel продаються офіційно в Україні?

У мене був Nexus 5, а потім телефони стали великими, громіздкими і важкими і тепер у мене айфон :(

Ооо, у мене теж колись був Nexus 5, замовляв зі Штатів. Якби батарейка ще була хороша, був би ідеальний телефон

Підписатись на коментарі