Вона 10/10, але... [короткий формат]
Людина ідеальна з усіх боків, та одне крихітне «але»... Які червоні прапорці для вас ламають ідилію? Тільки без переходів на особистості, будь ласка )
Дам кілька прикладів:
- Вона 10/10, але використовує пробіли замість табів (привіт фанатам «Кремнієвої долини»)
- Він 10/10, але під час дейлі міняє пріоритет із Low на Critical — «бо я так відчуваю»
І так далі )
38 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарівВона 10/10, але її звати claude-opus-4-1-20250805
Їсть коней...
Колбаса из коней — вкусняшка! Да и в вяленом виде — ничё так :)
Принцеса, що чекає принця на білому смачному коні?
З життя програміста 8 на 5:
— прокинувся о десятій, протер очі, випив чаюкави, і вирішив що сьогодні вже точно попрацюю наполегливо...
— сів за комп, написав хфункцію(), вирішив подумати...
— щоб краще подумати пішов у магазін, з’їв пончика в кафушці та випив знову кавучай, прийшов...
— сів за комп, щоб трохи відволіктись від роботи відкрив ДОУ...
— прочитав декілька коментів, засюрпрайзився — хтож то всі ті люди що мають стільки часу на коменти, — напевно манагери...
— вирішив розкрити людям очі, -як- хто саме нічого не робить та експлуатує роботяг-програмерів, -так і- пройтися братами Маркс по манагерам, але подумав... і вирішив спершу трохи попрацювати і викрити наступного разу
— сів за комп, поміняв порядок аргументів у хфункції(), також написав півтора комента до двох аргументів, вирішив перепочити...
— у процесі рекреації подивився декілька шортс та рілз, дивився недовго всього пару годин бо відірвав дзвінок по роботі — що за люди, тільки попрацювати збирався так зразу дзвонять і відволікають...
— сів за комп, побачив випадково що вже пізно... а завтра пару мітінгів по півгодини і точно на роботу вже часу і не залишиться, а ще нова гулька вийшла і навіть часу покрутити вже не має...
ех... 10/10 життя важке, ще й з ШІ лякають що роботу відбере
Почитала за кавою, посміхнулася. Погоджуюся, не все погано у людини: і робота є, і с* кс, і кекс з кавою. Ші буде важко забрати роботу.1-2 годних топіка , ніж щодня? Я не знаю, як ця модель працює на доу, або , можливо,кризис жанру зараз і не має чогось цікавого. Це я без претензій, просто поділилася. Дякую.
P.S..Олександре , в мене таке питання/ пропозиція : можливо, варто випускати
а нащо бути ідеальним? це ж відлякує людей,
для мене 10/10=1 а може 0
там відмінки в2-х місцях переплутані в тексті завдання?
пофіксив, дякую!
Вона могла би бути 10 з 10, але створює фічі, які не мають сенсу, і надає доступ до них тільки своїм туповатим друзям. Тому 0/10
Вона з ШІ, а він?. Чи зараз вже актуально писати: він, вона і Ші)
100% бачив щось типу — от тією ШІ1 користуватися не буду бо то для girls а я muchacho, а цим ШІ2 буду бо це він :)
але ж можна налаштувати
кого?)
ні, можна налаштувати, в якому гендері будь-який ШІ відповідає ) в тому числі голос!
Тоді почуєте:
— та врйотє всйо, на самому ділі то... ти диви навіть голос підробили!
нє, скоро вже актуально він і Ші / вона і Ші)
А разом Во(ни)ШІ?)
ні, тільки людина <=> ШІ, спілкуватися шкіряним мішкам між собою — стане вважатися збоченням, люди будуть ставити собі імпланти та нейролінки щоб зрівнятися з ШІ по потужності)
З урахуванням того, що ми ще мало знаємо наш головний мозок і його можливості — цілком вірю в баттл ШІ- людина( а саме — головний мозок. Я думаю, що всі ці фантастичні фільми, коли намагаються то чип внедрити, то якійсь провода ітд вже виглядає реалістично:)
ось мої роздуми на цю тему
www.actualized.org/...nsition-to-another-world
Спробуй промт мила, спробуй промт. От бачиш, а тепер пригости ним Адама.
Людина 10/10, ШІ 0/10
але піду спитаю ШІ що навангує в цьому випадку)
Я томат
займися чимось корисним
він 10/10, але це звучить як фічареквест без опису
Який топік, на вашу думку, був би більш корисним? :)
не скажу... дуже зайнятий... завтра на 6 на поле... до 8 вечора... треба рятувати країну від голоду...
яку?
Можете не мучитися і так рано не підриватися — якщо овочів та хрюктів не вистачатиме то ми у Польщі докупимо)
для того, щоб докупити, потрібно спочатку заробити гроші... не всі громадяни працюють айтівцями...
і назвали його Julia — от жалко пацана!
проявився scientist gene одного з батьків, disliked baby то пацан Cobol, з Julia все окей, а Lua навіть популярна
Perl:
(злобний сміх за кадром)to be or not to be, the perl or la perla
¿El Perlo o La Perla?
До речі, як ми це забули оце наше всьо Pascal?
Любе кіно :)
І Ада також в клубі:
Щодо Оберона — хз, лінь шукати канпілятор