Які девайси або форм-фактори могли зробити потужний камбек у наш час?
Які девайси або форм-фактори могли б повернутися і знову стати хітом?
Дизайнери регулярно роблять фанатські концепти — наприклад, як би виглядав айпод у
Старі технології й пристрої часто отримують другий шанс — у новому дизайні й з сучасним начинням.
Що ще могло б повернутися у такому «ремейку»?
Можливо, телефони з фізичною клавіатурою на кшталт BlackBerry, але з 5G, ШІ і сучасними месенджерами? Таке вже є, але поки популярності не набрало.
Або кишенькові ігрові консолі, але вже з підтримкою хмарного геймінгу?
Чи, може, компактні ноутбуки розміром із нетбук, але з продуктивністю MacBook Pro?
Що б ви хотіли побачити у новій версії — і чому?
15 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарівНе те щоби камбек, але я хотів би побачити серйозні планшетні пк. І не оту шляпу, що виходила для вінди. Хочеться вірити, що колись можна буде поставити андроїд студію на ipad, пристігнути клавіатуру і мати майже кишеньковий ноут з ± потужністю непоганою і можливістю користувати це як зручний планшет: читати книжки, дивитись фільми в дорозі
win phone 8.1 помним скорбим ...
Мені Blackberry дуже заходив за розміром та з фізичною клавіатурою...
В принципі, окремий девайс тільки як плеєр — теж прикольно, бо сповіщення заважають служати музику чи щось дивитись. Та й думати в дорозі «чи вистачить в мене енергії на зв’язок, якщо я буду дивитись ці відео» — теж не хочу. Так, є павербанки, але. Я б розділив ці девайси.
Щодо компактних ноутів — є купа достатно компактних, mac air достатньо норм, менше вже тупо незручно. Краще поєднати вже окуляри з маленьким девайсом на поясі, клавіатуру, що теж можна скласти і повісити на пояс чи в маленьку сумку або рюкзак запихнути...
компактні смартфони... щоб не відчувалися в кишені
безрамочний 4.5″ — це десь 100×60 мм
до 100 г вагою
Колись дивився відео, що зараз не можуть зробити касетні плеєри такого малого розміру як раніше :)
CD тепер вже ностальгія, я ледве касети прийняв!
Телефон з великим змінним акумулятором. Залізо практично не прогресує, щоб була мотивація його міняти щороку, і фактично телефон доводиться викидати лише через те що здох акумулятор, бо заміна коштує дорого і при кількості контрафакту нічого не гарантує. Також напевно була б аудиторія з параноїків, для яких вимикання з кнопки недостатньо переконливе.
Кнопкові телефони ще мають зйомні акумулятори
Поверніть маленькі телефони мать вашу.
Зараз у мене iPhone SE 2020 з 4.7 дюймів, але хочеться ще менший як IPhone 5 ідеально
Я не хочу носити лопату у кишені. І ні — ваші тупорилі не надійні розкладушки не вихід. Не любив розкладушки ще коли вони були популярні, радів що вони вимерли і офігів коли комусь у голову прийшла геніальна ідея їх повернути
Можливо ще б iPod повернути із нормальним розьемом для навушників. Класне звучання у 5.5G Аудіофіли досі прокачують його замінюючи HDD на SSD. У нього класний ЦАП був
купи собі нормальний телефон, як в мене — Sony Ericsson Xperia mini (ST15i) — як дві коробки сірників
www.olx.ua/...a-mini-st15i-IDXxNKz.html
Та можна було б щось старе купити Але по перше мені потрібні картки на телефоні бо все ж Apple Pay це благо, по друге месседжери для роботи щоб поповнювались картки та фітнес приложуха щоб пузо не росло від залишків на картках
а чому це все треба пхати в кишеню, чому не в планшет?
Бо мені потрібна мобільність. Планшет теж тягати не люблю.
нашо тягати з собою планшет?
вдома зручно вмостився в кріслі, і все порішав там у планшеті
В мене батько з iPhone 5 до останнього ходив. Коли йому уже в сервісі сказали, що все.Телефон здох. Зараз принципово ходить з нокією, бо ми нічого не можемо запропонувати, щоб йому було ок:)