Як знайти роботу junior Python розробнику у 2025 році ?

💡 Усі статті, обговорення, новини для початківців — в одному місці. Приєднуйтесь до Junior спільноти!

Всім привіт. Мене звати Дмитро та я намагаюсь зрозуміти як знайти роботу Python розробником в 2025 році. Самостійно почав вивчати програмування рік назад, і на данний момент стек в мене виглядає якось так:

Backend: Django. DRF
Frontend: React, JavaScript, HTML, CSS.
Database: Postgresql.
Testing: unitest, pytest.
Other: Docker, Git

За приблизно місяць я передивився всі сайти що знав для пошуку роботи но навіть реакції при відгуках на вакансії ніякої не було. Я багато разів змінював резюме але результат той самий. Буду вдячний якщо поділитеся своїми історіями як потрапили на позиції розробника а також якісь поради що до пошуку вакансій новачкам

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Дивлячись що саме ти шукаєш, друже. Якщо просто гроші, то є варіанти більш швидкі, та надійні (дивись де ринку потрібні просто робочі руки за добрі гроші). Якщо ж ти дійсно цим живеш і без цього не можеш, тоді шукай однодумців, стартапи, просто кодь те, що тобі до вподоби. І якщо товстосумам саме це знадобиться, тоді ти знайдеш роботу в ІТ.

никак. идти работать туда, где нужны рабочие руки.
если программирование это дело всей жизни, то рано или поздно хобби начнет приносить деньги.

Якщо захочеш робити пет-проект, можеш стукнути до мене — у мене є доробок, який можна доробити в цікавий продукт, щоб було чим похвалитися в портфоліо

1) Готуєшся до інтервю

Найбільша збірка запитань і відповідей українською мовою
tavor118.github.io/...​ew_questions_and_answers
github.com/...​iew_questions_and_answers

2) Робиш пет проект — з лінтерами, 100% покриттям коду.
Дещо підглянути можна тут, хоча бажано перейти на uv, ruff, ty.
github.com/tavor118/pj
Також бажано розібратись і використати Celery

Бажано проект захостити. Простенький фронтенд клод або курсор думаю зробить.

На гітхабі має бути тільки проект з нормальними комітами. Вказуєш це в резюме.

Зараз дійсно важко знайти роботу, тому що війна, ші. Пробуй шукати курси при компаніях.
Спробуй потоваришувати з рекрутерами — можливо вони щось підкажуть.

Підписатись на коментарі