Якими документами ви підтверджували Facebook Business Account, маючи ФОП 3-ї групи?

Привіт,

Стикнувся з проблемою, що Facebook вимагає мати Facebook App з привʼязаним до нього Facebook Business Account для того щоб запускати App Installs рекламні кампанії.

Щоб верифікувати Facebook Business Account треба підтвердити назву бізнесу (в моєму випадку ФОП 3-ї групи), адресу (де зареєстровано ФОП) і номер телефону.

Щось подібне я проходив для AppStore, де виписка з монобанку англійською мовою пройшла за документ, але тут ще вимагають підтвердження номеру телефону.

Хтось проходив щось подібне? Якими документами ви підтверджували номер телефону?

Поки що спробував відправити виписку з монобанку як на App Store, а для номеру телефону — відправив платіжку з останнім поповненням номера. Але платіжка українською, тому скоріш за все буде reject.

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Залишу коментар для історії, раптом комусь здасться в нагоді. Я написав в підтримку монобанку — і вони вручну додали мій номер телефону у виписку і прислали на пошту. Цього документу вистачило для верифікації.

у mono підтримка — 10 із 10. молодці!

Добрий день, Roman, и ви в Meta Ads вибирали що ви registered as business or not registered as bussiness?

Привіт.

Безпосередньо в Meta Ads я інформацію про ФОП не вказував.
В Meta Ads можна запускати рекламні компанії як звичайна фізична особа (наприклад коли ви бустите пост в instagram).
Там в мене вже був створений аккаунт автоматично, тому що я запускав рекламу в Instagram.
Одного разу вони попросили скинути фото документу, що підтверджує особу — я скинув водійське посвідчення. На цьому з Meta Ads все.

Проблеми з підтвердженням в мене виникли тільки тоді коли я спробував запустити App Installs кампанію.
В цьому випадку ланцюжок був такий:
1. Додати Facebook SDK в застосунок;
2. Створити Facebook application в Meta for Developers (developers.facebook.com/apps)
3. Додати цей Facebook application як Data Source в Events manager (www.facebook.com/events_manager2/overview)
4. Далі Facebook вимагав привʼязати до Facebook application (в Meta for Developers) Meta business portfolio (business.facebook.com). Без цього рекламу для інсталів запустити все ще не можна було.

І ось вже на цьому етапі в Meta Business Suite (business.facebook.com) треба було верифікувати себе. Тут я вибирав Sole Proprietorship (інших нормальних опцій там не було) і далі верифікував себе випискою з монобанку.

Після цього рекламні кампанії успішно запускались і в Events manager можна було дивитись графіки з інсталами.

Підписатись на коментарі