Невеличке опитування як ви полюбляєте відпочивати?
Привіт!
Літо вже закінчується для розширення світоогляду розкажіть як любите відпочивати, як перевантажуєтесь?
Яке ваше відношення до такго типу відпочинку як глемпінг?
Привіт!
Літо вже закінчується для розширення світоогляду розкажіть як любите відпочивати, як перевантажуєтесь?
Подорожі, море, байдарки, лижі. Автомандри. Пити з друзями за шашликом, чи у лазні. Любив... до війни. А зараз щодня — день бабака. Нікуди не вийдеш особливо зі зрозумілих причин.
Коментар порушує правила спільноти і видалений модераторами.
Коментар порушує правила спільноти і видалений модераторами.
О да. Я только увидел испанский, сразу пришла ассоциация.
Не, у англочелюстных это уже кончилось.
В тренде политкорректность и бодипозитив.
Щодо політкоректності- тут не погоджуюся, а от бодіпозитив- тут можна погодитися)
Закиньте відповіді ось сюди pwp8icioxtd.typeform.com/to/PYgbtm9t
буде дуже цінно
ну з морем зараз складніше, можиливо карєр можу дати рекомендацію
Що таке глемпінг, перепрошую? Щодо питання вашого : та, напевно, сон, їжа, тиша ітд
Пошукала щодо глемпінгу. Та чудово. Головне — комфорт є.
що б вам важливо було у такому виду відпочинку? ліжко, розваги, басейн?
Зазвичай, я бачила такі глемпінгі в лісі. Там ні розваг, ні басейну — мені ок. Буду чаї пити, медитувати і насолоджуватися природою, птахами ітд
Якщо буде додатково спа/ бьюті-мій респект заздалегідь)
а якщо ліжко повернути на бік під 90°, тоді ще інженером на відпочинку назвуть)
Ви мабуть з тих, хто входить з ввічливим питанням «дозвольте до***тись»))
інженерний демо-глемпінг який не асоціюється з традиційним горизонтальним відпочинком)
чому пледик на траву і горизонтально дивитись на все, якщо немає бажання готувати доставка і все смачне на столі
Не знаю що це, а так власні пет-проєкти, подумати про нові проєкти, прогулятися и подумати, на щось цікавеньке подивитися та помацати, можливо ігри.
Ще не чув такого слова, виявилось що це кемпінг для айтішників з націнкою х10.
Краще вже в готель)
ну готелі серед природи не будують і барбекю там не зробиш, але ап ту ю кожному свій вид відпочинку, тому нікого не засуджую
готелі серед природи не будують і барбекю там не зробиш
Зареєстрована 4 листопада 2015
Коментарі 5
дуже слабенький жарт, якщо його 10 років вигадували
готелі серед природи не будують і барбекю там не зробиш
Будують і зробиш)
Якщо справді не вірите то погугліть)
«в країні війна і не можна просто дихати повітрям», ви що, який відпочинок?
Треба кримінальну відповідальність всім відпочиваючим!
Треба кримінальну відповідальність всім відпочиваючим!
Що ви таке кажете — ми ж у демократичній країні живемо! Максимум — адміністративне покарання, штраф.. 3 роки тюрми — це якщо наважився покинути острів Свободи!
Кубо, візьми свій цукор!
Кубо, віддай наш хліб!
Нам набрид твій кудлатий Фідель,
Кубо, йди ти на хер.
© народна пісенька минулого тисячоліття, будь-які асоціації з сучасністю — випадкові та ненавмисні ;-)
Максимум — адміністративне покарання, штраф.. 3 роки тюрми — це якщо наважився покинути острів Свободи!
«Якщо ви не винуваті, то це не ваша заслуга, а наше недопрацювання»
Залежить від того, що саме втомилося. Я для себе виділяю 3 види втоми і в залежності від них — 3 види відпочинку:
1. Втомилося тіло
Це часто буває або після хвороби або після дуже активних насичених вихідних. У такому випадку мій відпочинок максимально пасивний — умовні «диван і серіальчики». В принципі без різниці чим саме займатися, головне щоб це було вдома з мінімальною рухливістю — можна читати книжки, грати в ігри, дивитися щось (фільми, мультфільми, серіали, аніме, відосики на ютубі), вирішувати головоломки, збирати орігамі, малювати, писати тексти і т.д. Сама робота в ІТ також є непоганим способом фізичного відпочинку
2. Втомився розум
Повна протилежність першого пункту. Тіло може бути сповнене енергії, але розум витратив весь ресурс на вирішення інтелектуальних задач, що практично складає 100% задач в ІТ. Для цього варіанту втоми і відпочинок протилежний — фізична активність з мінімальними інтелектуальнми зусиллями. Тобто ніяких ігор (ні комп’ютерних, ні настолок), ніякого читання чи писання і т.д. Замість цього — біг, велосипед, йога, плавання, та хоча б навіть просто прогулянки. Головне — провітрити голову.
3. Втомилая «душа»
Це коли наче і фізичні сили є, і інтелектуальні, а от просто якась апатія напала і нічого не хочеться робити. У мене це зазвичай буває після активних соціальних взаємодій (онлайн і офлайн). У такому випадку найкраще рішення — це виїхати кудись за місто на природу обов’язково одному, відключити телефон і просто полежати на травці чи посмажити сосиски на вогні. Ніяких людей поруч, ніякого спілкування, ніякого онлайну. Лише ти і природа. Зазвичай одного такого дня або навіть півдня вистачає щоб прийти в норму.
Набагато складніша ситуація, коли присутній не лише один вид втоми, а одночасно декілька — два з трьох чи навіть всі три. Тоді залишається лише зачинитися вдома і відпочивати одразу від усього, і фізично, і ментально. А потім, коли з’явиться трішки сил — всеодно поїхати на природу хоча б на день.
це виїхати кудись за місто на природу обов’язково одному, відключити телефон і просто полежати на травці чи посмажити сосиски на вогні
порекомендуєте улюблені місця? делюбите відпочити? що для вас важливо в такому стані у відпочинку?
за місто на природу обов’язково одному
що вам одному в цей момент потрібно? басейн, мангал,книжки?
Головне, шоб глемпінг не закінчився бусінгом на ДВРЗ, і послідуючим штурмінгом посадок на Донбасінгу.
Тому якщо вибираємось сімʼєю відпочивати то заїсжаємо на моєму 4×4 в такі їбіня куди бус не проїде
якось колега в лісі збирав гриби і зустрів теж «грибників», як він думав, в камуфляжі, та попросив закурить — вже мабуть другий рік пішов як служить
Так чув такі історії. Але в цілому є різниця між умовно «туристичною» природою і реально дикими місцями куди ніхто не ходить. Ті ж грибники помітив що у сезон зазвичай всеодно кучкуються та бродять в основному по одним і тим же місцям (і чого там грибів нема :-))
Тут да — гріх цим не скористатись із боку інших грибників у військовій формі.
Але у по справжньому диких місцинах сенсу щось ловити (ну за виключенням таких туристів як я, але нас спіймати дуже складно адже з природою на ти і це не туристи що ходять у походи із купою снаряги, а людина що виросла на природі)
Ну село 90ті. Батьків вдома не було майже ніколи — на заробітках. Із місцевих розваг ставок та ліс.
Що тільки не робили.
47 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів