Невеличке опитування як ви полюбляєте відпочивати?

Привіт!
Літо вже закінчується для розширення світоогляду розкажіть як любите відпочивати, як перевантажуєтесь?
Яке ваше відношення до такго типу відпочинку як глемпінг?

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Подорожі, море, байдарки, лижі. Автомандри. Пити з друзями за шашликом, чи у лазні. Любив... до війни. А зараз щодня — день бабака. Нікуди не вийдеш особливо зі зрозумілих причин.

Коментар порушує правила спільноти і видалений модераторами.

Коментар порушує правила спільноти і видалений модераторами.

О да. Я только увидел испанский, сразу пришла ассоциация.

Не, у англочелюстных это уже кончилось.
В тренде политкорректность и бодипозитив.

І як давно? Бо я вперше від Вас тут читаю.

Голливуд последних лет посмотрите.

Щодо політкоректності- тут не погоджуюся, а от бодіпозитив- тут можна погодитися)

Черный д’Артаньян не попадался значит.

Саме цей британський ремейк не дивилася,так

Закиньте відповіді ось сюди pwp8icioxtd.typeform.com/to/PYgbtm9t
буде дуже цінно

ну з морем зараз складніше, можиливо карєр можу дати рекомендацію

Що таке глемпінг, перепрошую? Щодо питання вашого : та, напевно, сон, їжа, тиша ітд
Пошукала щодо глемпінгу. Та чудово. Головне — комфорт є.

що б вам важливо було у такому виду відпочинку? ліжко, розваги, басейн?

Зазвичай, я бачила такі глемпінгі в лісі. Там ні розваг, ні басейну — мені ок. Буду чаї пити, медитувати і насолоджуватися природою, птахами ітд
Якщо буде додатково спа/ бьюті-мій респект заздалегідь)

В ліжку, горизонтально.

а якщо ліжко повернути на бік під 90°, тоді ще інженером на відпочинку назвуть)

Ви мабуть з тих, хто входить з ввічливим питанням «дозвольте до***тись»))

інженерний демо-глемпінг який не асоціюється з традиційним горизонтальним відпочинком)

чому пледик на траву і горизонтально дивитись на все, якщо немає бажання готувати доставка і все смачне на столі

Не знаю що це, а так власні пет-проєкти, подумати про нові проєкти, прогулятися и подумати, на щось цікавеньке подивитися та помацати, можливо ігри.

Яке ваше відношення до такго типу відпочинку як глемпінг?

Ще не чув такого слова, виявилось що це кемпінг для айтішників з націнкою х10.
Краще вже в готель)

ну готелі серед природи не будують і барбекю там не зробиш, але ап ту ю кожному свій вид відпочинку, тому нікого не засуджую

готелі серед природи не будують і барбекю там не зробиш
Зареєстрована 4 листопада 2015
Коментарі 5

дуже слабенький жарт, якщо його 10 років вигадували

готелі серед природи не будують і барбекю там не зробиш

Будують і зробиш)
Якщо справді не вірите то погугліть)

Більшої маячні на цьому тижні ще не чув

«в країні війна і не можна просто дихати повітрям», ви що, який відпочинок?

Треба кримінальну відповідальність всім відпочиваючим!

Треба кримінальну відповідальність всім відпочиваючим!

Що ви таке кажете — ми ж у демократичній країні живемо! Максимум — адміністративне покарання, штраф.. 3 роки тюрми — це якщо наважився покинути острів Свободи!

Кубо, візьми свій цукор!
Кубо, віддай наш хліб!
Нам набрид твій кудлатий Фідель,
Кубо, йди ти на хер.

© народна пісенька минулого тисячоліття, будь-які асоціації з сучасністю — випадкові та ненавмисні ;-)

Максимум — адміністративне покарання, штраф.. 3 роки тюрми — це якщо наважився покинути острів Свободи!

«Якщо ви не винуваті, то це не ваша заслуга, а наше недопрацювання»

Залежить від того, що саме втомилося. Я для себе виділяю 3 види втоми і в залежності від них — 3 види відпочинку:

1. Втомилося тіло
Це часто буває або після хвороби або після дуже активних насичених вихідних. У такому випадку мій відпочинок максимально пасивний — умовні «диван і серіальчики». В принципі без різниці чим саме займатися, головне щоб це було вдома з мінімальною рухливістю — можна читати книжки, грати в ігри, дивитися щось (фільми, мультфільми, серіали, аніме, відосики на ютубі), вирішувати головоломки, збирати орігамі, малювати, писати тексти і т.д. Сама робота в ІТ також є непоганим способом фізичного відпочинку

2. Втомився розум
Повна протилежність першого пункту. Тіло може бути сповнене енергії, але розум витратив весь ресурс на вирішення інтелектуальних задач, що практично складає 100% задач в ІТ. Для цього варіанту втоми і відпочинок протилежний — фізична активність з мінімальними інтелектуальнми зусиллями. Тобто ніяких ігор (ні комп’ютерних, ні настолок), ніякого читання чи писання і т.д. Замість цього — біг, велосипед, йога, плавання, та хоча б навіть просто прогулянки. Головне — провітрити голову.

3. Втомилая «душа»
Це коли наче і фізичні сили є, і інтелектуальні, а от просто якась апатія напала і нічого не хочеться робити. У мене це зазвичай буває після активних соціальних взаємодій (онлайн і офлайн). У такому випадку найкраще рішення — це виїхати кудись за місто на природу обов’язково одному, відключити телефон і просто полежати на травці чи посмажити сосиски на вогні. Ніяких людей поруч, ніякого спілкування, ніякого онлайну. Лише ти і природа. Зазвичай одного такого дня або навіть півдня вистачає щоб прийти в норму.

Набагато складніша ситуація, коли присутній не лише один вид втоми, а одночасно декілька — два з трьох чи навіть всі три. Тоді залишається лише зачинитися вдома і відпочивати одразу від усього, і фізично, і ментально. А потім, коли з’явиться трішки сил — всеодно поїхати на природу хоча б на день.

це виїхати кудись за місто на природу обов’язково одному, відключити телефон і просто полежати на травці чи посмажити сосиски на вогні

порекомендуєте улюблені місця? делюбите відпочити? що для вас важливо в такому стані у відпочинку?

так людина же написала, що барбекю без компанії...

за місто на природу обов’язково одному
що вам одному в цей момент потрібно? басейн, мангал,книжки?

Головне, шоб глемпінг не закінчився бусінгом на ДВРЗ, і послідуючим штурмінгом посадок на Донбасінгу.

Тому якщо вибираємось сімʼєю відпочивати то заїсжаємо на моєму 4×4 в такі їбіня куди бус не проїде

якось колега в лісі збирав гриби і зустрів теж «грибників», як він думав, в камуфляжі, та попросив закурить — вже мабуть другий рік пішов як служить

Так чув такі історії. Але в цілому є різниця між умовно «туристичною» природою і реально дикими місцями куди ніхто не ходить. Ті ж грибники помітив що у сезон зазвичай всеодно кучкуються та бродять в основному по одним і тим же місцям (і чого там грибів нема :-))
Тут да — гріх цим не скористатись із боку інших грибників у військовій формі.
Але у по справжньому диких місцинах сенсу щось ловити (ну за виключенням таких туристів як я, але нас спіймати дуже складно адже з природою на ти і це не туристи що ходять у походи із купою снаряги, а людина що виросла на природі)

Мауглі

людина що виросла на природі)

Ну село 90ті. Батьків вдома не було майже ніколи — на заробітках. Із місцевих розваг ставок та ліс.
Що тільки не робили.

Підписатись на коментарі