🗑️ Саме час почистити _ ?

Сидів пізно ввечері, гортав LinkedIn, просто за звичкою. Один пост, другий, третій... і ловлю себе на думці: «Чому саме ця людина в мене в контактах? Чому я це бачу?». Знаєте це відчуття, коли дивишся на стрічку — а воно якось уже, ну блін не твоє. Колись ми перетинались, десь працювали разом, були на спільному заході або це колега-колеги. Але зараз інші інтереси, інші теми.

В мене зараз 2 166 контактів. І я вирішив трохи прибрати. Не тому що хтось не такий — просто хочу, щоб мій LinkedIn був більше про «своє»)

Тому, якщо вам вже нецікаво — ВІДПИШІТЬСЯ.
Якщо давно не спілкувались, нічого не планується щоб тримати мій контакт — видаліть з контактів. Якщо ви самі часом думаєте: «Хто це?», та «Навіщо він в контактах?», то я точно не ображусь 😄

Саме сьогодні ідеальний день, щоб навести порядок. І якщо ви дочитали досюди — значить, ми ще на одній хвилі ✌️

В когось ще є таке, чи це одна з ідей після часу ночі?))

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

поннятя не маю скільки в мене там контактів ))) я просто взагалі не читаю лінкедін )
і здається це ефективніше, для чистоти )

ахаха, як варіант)

Если не собирать мусор — не надо будет потом выкидывать.
У меня почти за 20 лет в линкеде меньше 400 контактов.

зарані не завжди ясно, що сміття, а що згодиться

у подібних випадках послідовне перебирання інформації зазвичай не допомагає...

на обдумуванні сотого контакту... чи ютуб-каналу... чи цікавих файлів на диску... мозок втомлюється, і прибирання відкладається на невизначений термін... це ж не термінова робота? місця в пам’яті пристроїв ще вистачає...

треба інший алгоритм...

приміром, усі контакти архівуються в один текстовий файлик... лінкедін видаляється...

а потім усе з нуля... може...

Усе людство йде в аналіз данних, BigData штучний інтелект і т.д. коли не справляється із обробкою великого об’єму інформації, для загальних виводів. Але ми просто вирішаємо їсти кактус з початку тільки з іншої сторони.
BTW Жодний жодний ШІ нічого не вирішить якщо немає стратегії, що робити з тими контактами і як їх монетизувати, кінцевої мети — цілі. Для цього вже потрібна стратегія як така — а для чого вам порібні ті контакти, чого ви прагнете досягнути?

В мене в контактах сотні рекрутерів, напрошувались ще з ’жирних
доковідних часів’ Але коли мені було потрібно жоден контакт не допоміг. Дійсно, навіщо читати ці рекрутерські опуси про ’нещасне життя пересічного рекрутера’?

Ви самі можете тоді пройтись по тим контактам і подивитись кого вони зараз шукають, якщо все ще працюють в сфері, бо це дасть відповідь на те — які потреби ринку. Щоправда для цього є і інші механізми, можна так само на DOU читати профілі вакансій. Зараз безумовно топ ринку — це взагалі не технічні спеціальності, маркетинг продажі і т.д. бо продуктовий бізнес витісняє аустсорс. З технічних це безумовно станом на зараз Python та AI.
Далі коректуєте ваш власний акаунт так само під те, що шукають рекрутери. Як показали експеременти, там в ділянках які не чіпають очі можна писати усе що завгодно. CV діє так само як one pager.

В мене в контактах сотні рекрутерів, напрошувались

Дропаю сразу. Работал только с теми, которые зразу писали по делу в запросе.

Я не знаю кто ты, но я бы от тебя отписался

Він це і просе, томущо гадки не має як монетизувати ті контакти які наробив напевно створюючи нетверк бездумно, тобто хтось ці контакти монетизує за нього, напевно це сам LinkedIn.
Якщо існує персональна стратегія розвитку, тобто людина сама планує щось якісь бізнес інтереси тощо, то звісно потрібні не просто контакти — а потрібні для реалізації такої стратегії контакти. В сутності це або клієнтська база, або важливі партенри в конрагенти тощо.
А так це просто база для HR, від якої жодної користі. Просто більшості народу на це пофігу, до когось починає доходити, що це не просто так.

Дуже багато теккста, але сенс взагалі не про це)))
Сенс в тому, щоб відписатись від тих, хто тобі не потрібен. Або є можливість тут на dou це зробити?)

Так якщо зжато, а ви взагалі розумієте хто вам порібен ? І чи є такі люди у вашому нетверкінгу взагалі?
2. Пудінг в певному сенсі має рацію, писати такі речі публічно — в сутності образливо, не дивлячись на те — що в цьому є певна рація.

Був час, почистив стрічку в linkedin та телеграм, краще стало)

Краще кому і для чого ? Ви наробили бездумно купу контактів, тепер їх для чогось видаляєте. А який сенс ? Для чого вам ті контакти. Чи ви думаєте мільярдери просто так обирають тих з ким гратимуть в гольф чи ходитимуть один до одного не барбекю та вечірки роками ? А не тому щоби мати можливість в потрібний момент спитати : «Слухай Джо, а чим ти займаєшся на роботі ?» І далі видати пітч та комерційну пропозицію. Щоправда у Дональда Трампа вийшла оказія із Джефрі Епштейном наприклад, хоча він перестав з ним спілкуватись задовго до того як публічно з’ясувалось, що це людина із сумнівною репутацією (не публічно напевно усі усе знали). В Шотландію як ви бачили Трамп так само їздив не для того, щоби грати в гольф у відпустку, а задля бесіди із Фондерляйн та Стармером в приватній обстановці.

«Краще кому і для чого?» — мені краще.
Дякую за ваше бачення ситуації, але воно хибне. Навіть не дочитав текст, бо щось якісь особисті переймання. Бажаю успіхів)

Підписатись на коментарі