Перепродаж ноутбуків в Україні: реальна тема чи марна справа?
Привіт, мене звати Андрій. Думаю, це не перший і точно не останній мій пост 🙂
Хочу поділитися своєю невеликою історією та задати питання тим, хто вже має досвід у цій темі.
Мені 20 років. Як і більшість молоді, я шукаю якийсь додатковий, не надто важкий прибуток. Ідей було багато: дропшипінг, арбітраж, біржі, навіть пробував оформити грант... але все це закінчувалось нічим. Паралельно працюю на будівництві: зарплата 1500 грн/день — для нашого регіону це непогано, але, звісно, хочеться більшого.
Одного разу, гортаючи OLX, я натрапив на ноутбуки. І подумав: *«Чому б не спробувати перепродаж?»*.
Спершу знайшов Lenovo: 8 ГБ оперативки, гарний стан, але з проблемою — майже не працював екран (дуже тьмяне зображення). Подумав, що це щось просте, і вирішив ризикнути. Купив за 1800 грн.
Через ChatGPT прикинув: у робочому стані його ціна —
І тоді в мене загорівся вогонь — я відчув, що можу! За три дні заробив +1200 грн фактично «з повітря» й легким способом.
Після цього знайшов ще один ноутбук за 3900, сторгував до 3500. Там лише потрібно замінити батарею. У хорошому стані їх продають за
Моє питання до досвідчених людей:
* Що порадите для успіху в перепродажі ноутбуків?
* Які бренди/моделі найвигідніше брати?
* На що звертати увагу при огляді?
* За які моменти можна збивати ціну у продавця?
Буду вдячний за будь-які поради
Цікаво почути історії тих, хто вже цим займається — можливо, навіть про ваші невдалі покупки (бо не хочеться наступати на ті ж граблі).
26 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів