Які системи відеонагляду обрати для бізнесу?

Привіт усім!
Зараз думаю над тим, щоб відкрити власне підприємство, і виникло питання з безпекою. Хочу одразу подбати про відеонагляд — камери, систему запису, можливо, контроль доступу і пункти пропуску для співробітників.

Чесно кажучи, сам в цьому не дуже розбираюся Тому буду вдячний за поради: які системи варто брати, і головне — хто може професійно все це встановити й налаштувати? Може, хтось вже мав досвід і може поділитися контактами спеціалістів?

Дякую наперед за будь-які рекомендації!

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Чесно кажучи, сам в цьому не дуже розбираюся

Це як витою парою IP PoE камери до NVR під’єднати та паролі змінити? Це рівень налаштування домашнього роутера. Там воно все готове з коробки. Хоча може там бізнес на 5000метрах...

отделите мух от котлет
видеонаблюдение — отдельно, скуд — отдельно

по видеонаблюдению посмотрите на www.milestonesys.com/...​oducts/software/xprotect
там до 8 камер вообще бесплатно, на своем железе. Либо есть saas у них

по скуд — zkt

Краще звернутись до компаній які цим займаються професійно.
Вони можуть зробити 2-3 варіанти пропозицій а також у них можна в подальшому обслуговувати ці системи.
І найкраще робити відеоспостереження та охоронну і протипожежну системи від одного постачальника, бо інакше буде зоопарк і напряги

secur.ua — ось тут запитайте

Если не сильно разбираешься, то лучше поставить Ubiquiti, там главная фишка в том что юзер-френдли юайка и куча всего: от интернета в самом офисе до CCTV и контроля доступа.

Якщо що, то я дилетант у питанні, але навіть мені зрозуміло що бракує ввідних даних. Я так розумію що тобі треба інтегрована система, а не просто відеоспостереження. «Не за всі гроші світу» це буде тільки Дахуа, але треба розуміти, що це «тамагочі», тобто воно таке діряве, що якщо забити на оновлення на перевірки, то це може погано закінчитись. Альтернативи на порядок (буквально) дорожчі — Аксіс, Бош, Самсунг, Панасонік. Звісно можна ще на опенсорсі зібрати систему, це буде довго і складно, але може й виправдає себе, все залежить від цілепокладання і ціни секʼюріті бріч.

Доброго дня, особисто я для свого підприємства закупляв все в одному інтернет магазині. Їх менеджер мене чудово проконсультував і порадив що краще вибрати, тому що є багато нюансів, в виборі тих же камер відеоспостереження, тому краще звернутись до хороших спеціалістів. Ось адреса сайту ipstore.com.ua , можете звернутись до них і вам все розкажуть. Мені вони дуже допомогли, за що неймовірно вдячний

Доброго дня! В мене була аналогічна ситуація, потрібен був відеонагляд і т.д., я все замовляв на одному сайті, там же дали дуже багато порад що і для чого буде краще вибрати. Ось цей сайт, yousecurity.com.ua можете звернутись до них і вам допоможуть в вибооі

Спеціалісти що ставлять пропонують аж 2 варіанти і обидва китайські: dahua і hikvision. Дома використовую хіквіжен, та і скрізь по офісах вони стоятли. В принципі нормально, в аплікації є якісь натяки на детекцію руху, але напевно моє обладнання це не підтримує. Відео сервер пише по колу, щось до тижня часу, лізти щось переналаштовувати ще ні разу не треба було. Працює стабільно і роками. Напевно там де їх продають, має бути якісь контакти спеців. В цілому зазвичай їх ставив рандомний електрик, нічого складного там немає. Ми використовували завжди дроти, але у хіквіжен є і якісь вайфай рішення. Кажуть що їх іноді ламають, але можна відмовитися від мобільної апки і клауда і не підключати відеосервер до інтернету, все працює і локально. Можна підключити монітор і мишку і організувати місце оператора.

Підписатись на коментарі