Perplexity безкоштовно роздають річну Pro-підписку

💡 Усі статті, обговорення, новини про AI — в одному місці. Приєднуйтесь до AI спільноти!

Perprexity вирішили зробити акцію і безкоштовно роздають річну підписку!

Все, що треба для того, щоб отримати її — дійсний акаунт PayPal. Важливо, що працює тільки для нових акаунтів Perplexity. Якщо PayPal раніше не користувалися й прямо зараз зареєструєтесь, то зможете забрати через 30 днів. Акція діє до 31.12, то ж ще час є.

Отримати підписку можна за цим посиланням: www.perplexity.ai/...​oin/p/paypal-subscription

Ви спитаєте: «А нахіба воно нам?»

А я скажу, що Perplexity — це поєднання пошуку й AI-асистента. Він працює так: ви ставите запитання і отримуєте не просто відповідь невідомо звідки, а з чіткими посиланнями на джерела. Це зручно тим, що можна одразу перевірити інформацію й не блукати десятками вкладок у Google. Дуже цікава штука!

Хто вже користувався цим сервісом, розкажіть, як він вам? Виправдовує себе?

👍ПодобаєтьсяСподобалось19
До обраногоВ обраному4
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Попытка попасть в акцию с новым аккаунтом пейпал, созданным два месяца назад — безуспешна.
Если коротко — они сами не знают в чем проблема, просто печалька и всё, ничем помочь не можем, переписка на полтора десятка писем.

Thank you for contacting Perplexity and for your patience while we got back to you. Due to the high volume of inquiries we have, our response time is slower than usual.

I found the redemption attempt on our system and I can see that there’s a PayPal account associated to yours, that has already subscribed through the PayPal promotion.

Unfortunately, our system and team cannot manually unlink these accounts, and the exact reason for their linking is not specified, but here are some possible explanations:

Email Association: If you have another email address, personal or business, where you had Perplexity Pro, these hypothetical accounts may have been associated with your PayPal account in some way, causing the system to flag the accounts as related.
Shared Payment Information: If you use the same payment method through different email addresses that you do on PayPal, that could trigger the system’s eligibility check and affect your ability to redeem the offer.

Cross-Account Tracking: There could be backend tracking mechanisms that automatically associate accounts based on shared characteristics, such as IP addresses or other identifiers, even if you have not intentionally linked the accounts.

We understand how frustrating this situation is, and we want to assure you that this decision is based on the current setup of our systems. Unfortunately, there isn’t anything we can do to override this eligibility result.

We sincerely appreciate your understanding in this matter. If you have any further questions or need assistance with anything else, please feel free to reach out.

Ні одна модель AI які підключені до perplexity, нормально не працює, я даю код а воно галюниціонує і видає якусь дічь. Навіть безкоштовні ШІ набагато краще виконують поставлені задачі. Отже безкоштовно воно не потрібно тим паче за 200$

может надо использовать инструмент по назначению?
Perplexity — это не чаты. Она заточена на поиск в интернете и его адаптацию, а не генерацию нового контента (включая код).

По моїм особистим тестам він там теж, на жаль, зірок не ловить

Можу поділитись інвайтами на Comet, маю декілька, пишіть.

Буду дуже вдячний, мені як студенту потрібно

Він тепер безкоштовний )
www.perplexity.ai/comet

A дякуючи цьому, до Comet’y хтось отримав доступ?

Запрошення на комет окремо роздають. Я отримав хоча підписку на про не отримав.

Гарно робить дослідження по різним джерелам в інтернеті. В основному для цього ним користуюсь.

Цей інструмент можна якось використовувати для кодінгу? Маю на увазі, наприклад, через плагін Kilo Code. Чи можна використовувати лише через сайт, а за API треба платити окремо?

кто серьйохно думает для работы брать — погуглите про компанию немного, они игнорят робот.тхт и пытаются накачать юзербейс для продажи, ну или для следующего раунда.

игнорят робот.тхт

почему бы и нет?

это не честая бизнес практика — игнорить роботов, следующим шагом твоих роботов будут банить (уже банят), потом твои роботы прикидываются гугл роботами или еще кем то что бы красть контент. И у преплексити роботы уже прикидываются кем то другим и ходят через прокси. Зачем работать с компание которая крадет ?

Чим це краще, ніж відповіді ChatGPT? Я йому один раз сказав: додавай посилання на першоджерела і завжди маю ці лінки на кожен абзац тексту :)

он выдает результат намного. НАМНОГО быстрее чатагпт. особенно с учетом тугодумности ГПТ-5
тоесть что-то детальней закопаться чат наверное.
а продвинутый поиск — тут перплексити вне конкуренции

Perplexity краще за ChatGPT. Пошукайте відео Андрія Карпатого, де він пояснює, як він користується різними AI/LLM. Саме там є відповідь на це питання.

Підкажіть, будь ласка, а яке саме це відео? Дякую!

Я не зрозумів, то лдразу після підписки, можна скасувати її, щоби через рік автоматом не почали зніматись гроші? Повних правил акції не бачу.

Дякую за новину, все успішно зробив і отримав рік!

я зміг підключити, але таке враження, що ці всі AI асистенти гірші за трейні. Я йому детально розписую, що треба зробити, а він не може

ех, попередньо вже брав в них pro версію, пишуть “You’ve previously subscribed to Perplexity Pro through PayPal.”

Там ніби є нюанс стосовно створення профіля PayPal:
Якщо до 1 вересня 2025 року — можна одразу виконувати активацію через PayPal App або на сайті.
Якщо після 1 вересня 2025 року — дочекайтеся, поки пройде не менше 30 днів, і акаунт буде в активному стані.

Підписатись на коментарі