Професійна мережа для публікації своїх проєктів Peerlist
Привіт, в мене є пару проєктів, про які я регулярно усюди розповідаю: це лічильник переглядів GitHub-профілю та список компаній, які використовують Golang. Є ще одна ідея проєкту, якій вже більше року, — сервіс для пошуку напарників для пошуку роботи. Учора я почав шукати, чи є схожі сервіси. ChatGPT порекомендував мені LinkedIn, DOU, Peerlist, пошукати спільноти в Discord та Slack, а також трійку сервісів, які за описом мали потрібний функціонал. Двоє з них уже закрилися, а у третьому вдалося лише авторизуватися, бо далі через помилку в консолі головна сторінка безкінечно завантажується.
Peerlist — це професійна мережа для фахівців, які створюють власні проєкти, щоб показати та розповісти про них. Я там зареєструвався, досить швидко розібрався та створив власні проєкти. Peerlist — це щось між LinkedIn та Product Hunt, але про цю мережу жодної згадки на DOU, тож я створив тему, яка буде корисна тим, хто створює власні проєкти, а також тим, хто вже публікував свої проєкти на Product Hunt.
З цікавого: на Peerlist я знайшов проєкти від українців, і про них чомусь жодної згадки на DOU. Хоча на DOU можна публікувати свої проєкти. Ось приклад: Sportouch.
Ось посилання на реєстрацію на Peerlist: моє реферальне й пряме.
Епілог
Про пошук напарників для пошуку роботи ще напишу на DOU, адже в процесі опису функціоналу для теми на DOU зможу краще розібратися, як саме має працювати такий сервіс.
1 коментар
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарівТеж спробував гарно
теж дам посилання реферальне peerlist.io/azazely85/signup