Агрегатор соціальних мереж для приватного використання

Доброго дня, шановна спільнота!

А порекомендуйте агрегатори соціальних мереж — Facebook, Telegram, Instagram, Mastodon, Whatsapp (канали, групи), Viber (також канали, групи), Threads, YouTube, Slack, LinkedIn ну і може ще Reddit чи звичайні сайти...

Так, щоб залогінитись під своїм акаунтом і бачити дописи — навіть можливості постити чи відповідати не треба. Бо продукти Мета, наприклад — на 90% потік рекламного лайна і маніпуляцій зі стрічкою, коли я не бачу постів від реально важливих мені сторінок, бо воно їх приховує, а на перших дописах — проплачені «лідери думок» які крім лайна нічого не генерують.

Звісно, можна і відмовитись, але деякі контакти втрачати не хочу і деякі корисні спільноти розкидані по різним медіа, і, вочевидь, заради мене нікуди мігрувати не будуть.

Тобто, функціонал — з моїм акаунтом збирати оновлення від перерахованих джерел (або, хочь з якоюсь фільтрацією) і надавати мені у вигляді допису + повний лінк, щоб я міг перейти і відповісти за потребою.

Реалізація — будь-яка, від селф-хостед зі збиранням з сорців до платного сервісу (якщо не за всі гроші світу, але, якщо за гроші — то без реклами і фільтрації/перерозподілення на стороні сервісу і без явного зливання моїх даних ще кудись).

Ідеально — коли селф-хостед (щоб не надавати свої доступи кудись) і все в одному місті з мобільним додатком для читання. І з розподіленням за тематикою, щось типу папок/каналів у месенджерах.

Якщо знаєте якісь рішення для окремих мереж, щоб отримувати дані про пости та оновлення через api- теж цікаво. Може і велосипед зберу...

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Підписатись на коментарі