Порадьте де можна зробити біодентопласт

Моєму батькові потрібно лікувати зуби. Він хоче біодентопласт. Але ті фірми, які є, не можуть йому зробити так, як він хоче. Тобто зробити усі зуби одним монолітом і не обов’язково, щоб вони були розділені.

Старий програміст(ще на фортрані) попросив мене його врятувати. Потрібний контакт, порада, роздум, співчуття людині. Дякую.

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Ухти виявляється є матеріал pmma дуже міцний для звичайних 3D-принтерів

думав заправити в звичайний 3D-принтер паяльний пруток, в якого температура плавління майже така ж як у пластику і спробувати щось напечатати, але побоявся.

в молодості люди не задумуються про здоров’я, а вже коли поживуть то розуміють що це дуже важливо.

уявіть прийшов чоловік до стоматології, йому помістили відеокамеру в рот, вона зробила відео-знімок. і штучний інтелект одразу зробив би 3D модель.
тут же як на звичайному принтері розпечатав би на стоматологічному 3D-принтері біодентопласт.

він вірить що красиві зуби допоможуть йому творити добро)

він купив мені 3D принтер для того щоб я йому розпечатав зуби, він сказав що це наполовину жарт. але на цьому 3D принтері розпечатати щось тверде щоб жувати я не зміг, а ще я не зміг ніяк придумати як зняти 3D-форму його зубів.

Вчора він сказав що він любить мене і благає щоб я його врятував.💚

Підписатись на коментарі