Чи можна поповнити Wise з Укрсиббанку?

Хоча НБУ і дозволяє P2P-перекази (ліміт 100,000 грн. на місяць), але, згідно з внутрішньою політикою, такі перекази в Укрсиббанку заборонені.

Чи виходило у когось поповнювати Wise, використовуючи рахунок/картку Укрсиббанку?

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

УкрСиббанк самий кончений банк з великим відривом (2 місце — райффайзен). Хз чому люди досі тримають гроші там.

На сайті Любомира якого всі люблять є таблиця що звідки можна переказувати і всі комісії

Є стопіццот референсів які банки шо дозволяють, а шо ні. Нашо придумувати собі труднощі шоб їх потім героїчно переборювати? УкСіб цінний там, шо в любій країні де є BNP Paribas АТМ можна знімати нал без відсотків з преміальних карт і за 0.9% зі звичайних.

Як варіант: UAH -> P2P -> USDT -> WIREX -> WISE

Ви ж свій вланий рахунок поповнюєте. Мають дозволити, але це — УСБ. У них і така вавка може бути в голові.

Зараз ж є 100500 банків у яких рахунок відкривається онлайн за 5хв. Нащо себе мучити?
А ти робив переказ з валютної картки? Бо з гривневих ні один банк не дозволить по ідеї.

переказ з валютної картки?

УкрСіб не дозволяє.

Аналогічно з Креді Агріколем — ніяких переказів з валютних карт. У відповідь на запитання чому, дозволено ж — тільки якась офіційна гунява жвачка. Raif, до речі, теж.

З Агріколя Вайз тягне аж бігом.

То через гугл пей, на карту вайза кинуть не получится

І що потім з Вайзом робити? З нього можна поповнити IBKR?

Вайз у мене виключо транзит. Вони не дають зробити повноцінний акаунт. З Агріколя тягну євро Вайзом на Зен, потім на Вайтбіт по SEPA Clear, там фіат в кріпту і далі куди завгодно.

Этот банк не хочет таких клиентов что неясного

мне как-то креди-агриколь стал объяснять, что амазон ком по указанию нбу и в соответствии с их политиками это шахрайский сайт и оплатить я там ничего не могу. Моно при этом платил всё что угодно куда угодно. После этого в расчетах где можно перешёл на крипту, я не знаю что будет завтра и когда моно перейдёт из разряда привилегированного банка в разряд врагов народа, например.

Дурниця, купую на Амазон, шо з Моно , шо з ПриватБанку. ПриватБанк державний і якби були такі обмеження НБУ, він би теж не дозволяв. Можливо креді шось там має такі свої правила.

Підписатись на коментарі