На DOU з’явилась підписка на авторів

Маєте улюблених авторів на DOU?

Тепер ще зручніше стежити за їхніми публікаціями — ми додали функцію підписки на автора.

Після підписки на людину, вам на пошту надходитиме лист про кожну нову публікацію — блог, статтю, новину, топік — що б це не було.

Як підписатися

Зайдіть на будь-яку контентну одиницю (статтю, топік) і під заголовком знайдете «Підписатися на автора». Там же можна буде відписатися.

Розкажіть, на кого підпишетесь?

Якщо не знаєте, на кого підписатися, допоможу вам з ідеями:

👍ПодобаєтьсяСподобалось8
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Тепер на сторінці dou.ua/...​it-profile/subscriptions показується на яких авторів ви підписані.

Динаміка кількості підписок:

вирішив погратися з suno...цей текст якраз попався під руку...

отже «На доу з’явилася підписка на авторів» (пісня)
suno.com/s/LhD9pVBkFK5EIxWB

Добрий день!

Підкажіть, будь ласка, чи можливо реалізувати сповіщення у випадку, коли хтось залишає коментар до статті?
Зараз виходить так, що потрібно постійно самостійно заходити та перевіряти наявність нових коментарів, що не завжди зручно.

Добрий день!
Якщо ви автор статті, то коментарі приходять вам на пошту. Якщо ви не автор, але коментували статтю/топік, то так само. Також є кнопка «Підписатись на коментарі» прямо перед блоком з коментарями.

А можна додати можливість банити людей, щоб не бачити їх коментарі? А вони не будуть бачити відповідно мої. Бо деякі скиглії у певних топіках вже так дістали, що не відкриваєш статтю, бо знаєш що у коментарях будуть вони.

Поки що можливість користувачу банити іншого користувача не розглядаємо, але може колись це було логічно і потрібно.

Марія, вітаю.Чи можна, наприклад, зробити , щоб можна було розгортати коментарі, і навпаки,як в Excel ,та опція?

Підкажіть, маєте на увазі, що можна згортати і розгортати всі гілки коментарів, так? Чи щось специфічніше?

Так-так.Згортати і розгортати. Це дуже актуально в темах щодо еміграції, податків ітд.

Дякую, думаю, зробимо. Обговорюємо)

а всередині коментів можна булоб додати collapsible block типу як з markdown буває

ДОУ до макросів в коментах ще працювати і працювати. Тут хоча б найпростіший WYSIWYG редактор додали, за двадцять то рочків :)

користуючись періодично <details> у github коментах чомусь вважав що то не так вже щоб занадто іноваційно, але у мене excuse для оцінювання бо не спец у вебтехнологіях

Так, можна тестувати, спробували втілити згортання і розгортання гілок.

Дякую.Марія, підкажіть, будь ласка, а ця опція з мобільного буде доступна, чи там немає різниці? Я вже на ноуті завтра подивлюся, бо він в офісі.Може, тут інші ще потестять( Андрію, або пан yvs2044)

А чи буде функціонал «відписатися і не показувати певного автора»?

Може ще і сортування коментарів на форумі полагодите?)

Коментарі першого рівня відсортовані знизу вгору, а всі інші коментарі навпаки — згори вниз. Це ж неможливо читати нормально, постійно треба скролити туди сюди сторінку.

Ну так було завжди) нові коментарі і треди — вище старих

Я б підписався на комьюніті менеджера Сашка і спостерігав би за його намаганнями побудувати міні-диктатуру у коментах на ДОУ, але він десь зник. В нього все ок?

це ж було альтер его адміна

Сашко більше не в команді DOU.

нарешті Genesis зможе підписатися на Ярослава Характерника, щоб швидше відписувати — «ні, ми не такі.»

Я десь минулого року писав менеджерам з Genesis, щоб вони нарешті написали статтю про мотивацію працювати в Genesis, яку я вже років п’ять хочу почитати, бо інакше колись анонсую, що буду досліджувати й готувати тему про мотивацію перепрацьовувати в Genesis.

Редакція DOU теж пінгує компанії, коли я про них пишу, бо ось — відповідь уже через 6 хвилин після публікації теми.

Притримайте коні, такі кардинальні зміни, що перестаю впізнавати DOU. Я тільки звикаюся з тим, що можна повідомлення відправляти, а ви вже підписки додаєте.

Чекаю, коли додасте можливість авторам публікувати списки статей, які хочуть написати, і можливість читачам голосувати за теми, щоб було авторам зрозуміло, у яку статтю вкладати зусилля.

Ну, це не прям зміна, а додаткова фіча.
Для вашої ідеї треба багато таких авторів)

Для вашої ідеї треба багато таких авторів)

Зробіть опитування на форумі DOU або в LinkedIn та додатково розсилку авторам про те, що ви думаєте додати функціонал анонсів

Підписатись на коментарі