Гра для прокачування скілів. А які ігри ви використовуєте, щоб розвивати команди?

💡 Усі статті, обговорення, новини про продукти — в одному місці. Приєднуйтесь до Product спільноти!

🎯 Як ментор для початківців Project Manager, я використовую ігри — вони допомагають прокачати hard та soft skills.

На мою думку, такий формат дає вміння швидко реагувати, домовлятись, пріоритизувати, приймати рішення під тиском. А ще це просто весело)) Наприклад, одна з вправ — гра в пріоритизацію. Даю список фіч для умовного продукту + бюджет у балах.

Задача — скласти MVP у межах обмежень і захистити свій вибір так, ніби перед клієнтом чи інвестором. Це може викликати дискусії, тренує аргументацію та показує, що немає єдиного «правильного» варіанту.

А які ігри чи вправи ви використовуєте, щоб розвивати команди?
Буду радий, якщо поділитеся прикладами, мій ось тут 👇

Гра з пріоритетами в задачах.

👍ПодобаєтьсяСподобалось2
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Не подумайте що я доколупуюся з політикою, але абревіатура назви методу у документі невдала:

MoSCoW це метод пріоритизації

— муляє око, наче «москва» англійською.
Порада: якщо змінити наприклад на «MiSCiW» — то можна уникнути небажаних асоціацій.
Або, як варіант, W (Won’t have this time) на D (Don’t have this time) і стане MoSCoD

Навіть про таке не думав, але пропоную трохи позитивніше на це дивитись.
Або переписати назву en.wikipedia.org/wiki/MoSCoW_method

О, ну раз він вже у вікіпедії то нічого не поробиш)
Сорян, подумав що нова локальна вигадка..

Метод — 1992 року :)

Цікаво чи дійсно метод назвали співзвучно до «москва» — гадаю що цілком можливо, на початку 90-х було таке собі емоційне піднесення: холодна війна закінчилася, СРСР розвалився, берлінської стіни теж вже немає — мир, дружба, жуйка :-)

Автор — китаєць, тож, цілком можливо.

у просторі «можливо»: якщо з cow — мабуть з Індії, якщо з ква — з болотної місцевості хтось

якби метод назвали «моссад» я б тільки підтримав — потужна розвідка!

Хованки — тімлід ховає багу і всі шукають

ігра бутилочка — тімліл крутить пляшку, на кого вона покаже, той і фіксить прод

А якщо випаде не на того хто цю таку осилить то бутилочку крутять менегери На кого випаде той йде виціловувати задницю клієнтові

той йде виціловувати задницю клієнтові

поцілунок взасос по дорослому

Підписатись на коментарі