Сервіс для порівняння цін на продукти

Привіт! Створюю сервіс (bestdeal.org.ua) , який допомагає знаходити найкращі ціни на товари в продуктових магазинах, коли хочеш придбати за найвигіднішою ціною (особливо в теперішній час).Цікавить ваша думка в коментарях! Дякую :)

👍ПодобаєтьсяСподобалось11
До обраногоВ обраному1
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Цікаво які апішки під капотом юзаються і як дані актуалізуються, бо якщо це пет проект скоріш за все там веб скрепінг який може у будь-який момент відвалитися

Тепер розумієте старіків які пхаються в транспорті із кравчучками кудись — так ось вони пхаються туди де дешевше. Купляйте свої возики і відтоптуйте ноги сусідам в транспорті

Дякую за сервіс.Я би ще локації додала, умовно: Дарниця, Академмістечко ітд. Бо буває так, що в одному АТБ це є, а в іншій частині міста — немає.

Наступним побажанням має бути агрегована оптимізація витрат, щось типу «5кіло помідорів, 2кіло грушок, кіло сливок та один кавун, 3 м’яса такогото, півкіло сиру такого, 2кіло морозива» — і де найдешевше скупитися відповідною корзиною/кошиком в сумі, в якій мережі чи навіть конкретному магазині)

Це схоже на продуктову корзину останніх днів вересня, окремий лайк за морозиво)
Я погано орієнтуюся щодо локацій. У Варшаві маю роздруковану карту міста), а вот сьогодні, хай йому грець, дощу, бігала півгодини в пошуках банка. Десь поруч, а зайві км набігала.
Та що там Варшава, Ірпінь- не могла знайти, як до ЖК дійти.

хтось бачить «томати свіжі» або «помідори свіжі» за нормальною ціною ? 🤔
(не за 400 грн./кг)

треба категорію — на базарі: 35-40грв (на табличках часто Херсон), доволі смачні

загуглив... знайшов по 25
www.atbmarket.com/...​6pzRDM7IxvaxoC2jYQAvD_BwE

мабуть справа у словах ...
не пишуть свіжі.. пишуть грунтові або тепличні

То шукати треба.. напевно в середньому трохи дорожче ніж з базару. Інше цікаво — чому кавуни в магазинах дуже часто дешевші ніж на базарі.

кавуни в магазинах дуже часто дешевші

може купляють фурами дешевше...

можливо, кращий склад... умови для зберігання... правильна температура, вологість...

Це як кіт в мішку: якщо на базарі ти можеш перевірити кавун( постукати по ньому, плюс, можна спробувати, розпитати, звідки ітд) ,то в магазині часто буває вже порізаний на шматочки і в пакетику. В мене колись на дачі багато кавунів було, так батько вже на раз міг розповісти, що за сорт, чи смачний, ітд.

Моя думка така, що якщо шукати найдешевше у різних магазинах, то потратиш більше часу і бензину на збирання всієї корзини, ніж економія на цінах.

Це як один популярний сервіс по доставці ліків — на сайті ціни одні, а якщо кур’єром то вже без знижок -якщо треба декілька позицій

якщо скуплятися на кілька тисяч гривень — можливо є сенс спочатку оцінити обстановку, рівень цін, наявність товарів у магазинах... з дивану...

Классная идея, надеюсь разовьется во что-то :)
ИМХО, не хватает такой штуки в Польше. В одном магазе условные кабаносы 1 злотый, через дорогу такие же 8 злотых.

думав про Польщу. може глянемо чи можна її додати сюди теж )

підписався, буду чекати. за таке і платити підписку не шкода якщо буде по Польщі, в ідеалі з картою (тому як в різних містах різні ціни, і навіть в рамках одного міста можуть відрізнятися по магазинам в різних кінцях міста)

Та наче цінові агрегатори 20 років як існують. Може продуктові супермаркети на тому ж прайс.юа та хотлайні і мало представлені, але вони ж в будь-який момент можуть розширити цю категорію, якщо це стане їм цікаво, та задавити моську.

дуже здивований цінами тут. Чомусь завжди вважав що в АТБ ціни нижче чим в Сільпо, а тут виявляеться що навпаки, тому напевно сервіс корисний))

мені такого не вистачало с десяток років тому назад в голодні студентські роки, де ті 100грн різниці були дуже відчутними
зараз я більше на якість, сроки придатності і магазин в цілому дивлюсь. було б непогано щоб портал міг і це відстежувати (гарне питання як), а то може виявитись що кетчуп такий дешевий тільки тому що застав ще чемпіонат по футболу

Не зручна навігація. Якщо перейти в категорію, відкрити список продуктів, то перехід назад можливий лише якщо клікнути на лого в хедері. А так крута ідея, я теж про щось подібне думав. Я так розумію, він ще не дороблений? Бо нагетси в атб зараз по 79 грн, а тут лише в метро за 129, це «грабьож посрєди бєлого дня»

так, ще у процесі доробки :)
може бути що атб не показало. ( бо сайт атб маркує як товар якого нема в наявності) ще думаю як краще це зробити тут

Я вибачаюсь, але фронт навіть на mvp не тягне. Я б таке соромився постити на паблік бету

А какая разница? Главное чтобы фронт отрабатывал без ошибок и отрабатывал функционал.

Все вірно. В данному випадку це не працює

Якщо немає аналогів у конкурентів, то красоті фронта багато чого пробачать

Є ще ніша — насіння...
є сотні інтернет-магазинів і в кожному — тисячі найменувань насіння...

Ви можете запропонувати послуги маркетинговим конторам

Дожились...«еліта нації» починає економити на продуктах

Кетчуп Торчин піду куплю в Рукавичці.
Нутеллу піду куплю в Сільпо.
Батончик Снікерс (два) піду куплю в Таврія В.
Це так має працювати в реалі?
Ну камон. )

Мій дід саме так і скуповувався: їздив із Позняків на Дарницький ринок, накуповував цибулю на зиму й подібне. Тож я вважаю, що сервісом будуть користуватись, якщо донести його до потрібної аудиторії.

може в нього проїзд безкоштовний і багато вільного часу?

для повної економії можна і так
але загалом якщо є вибір у вас піти в атб чи сільно(наприклад) глянули де чек буде дешевше і зразу ідете купувати у конкретний магазин

В принципе норм тема, полезное, единственное не уверен что за это кто-то захочет платить, если уж даже на продуктах экономит, надеюсь хоть сервера отобьете

Магазини платитимуть за рекламне місце, де можна розмістити інформацію про знижку.

Підписатись на коментарі