Рятівний збір! 🫡

Приєднався до великого збору патронатної служби «Янголи» 3-го АК!

Хто не знає: патронатна служба займається супроводом поранених Захисників, їх лікуванням та реабілітацією. Це надзвичайно важливо для наших воїнів, які отримали поранення різного ступеня важкості, захищаючи нас.

Збір великий — аж 30 мільйонів. Але вже зібрали понад 25! Тому я вирішив допомогти і відкрив допоміжну банку всього на 30 тисяч гривень. Думаю, ми швидко її осилимо й закриємо.

Я особисто знаю засновницю патронатної служби — тоді ще в «Азові» — Олену Толкачову (позивний Гайка). Для мене вона завжди буде Гайкою, так простіше. 😅

Вона надзвичайно чуйна й віддана своїй справі людина. З 2014 року розбудовувала патронатну службу, щоб допомагати бійцям «Азову», а тепер і 3-му Армійському корпусу. Ви навіть не уявляєте, через що їй довелося пройти на цьому шляху. Зараз патронатна служба під її керівництвом — приклад для всього ЗСУ, як треба піклуватися про поранених. 🫶

Вона допомогла й мені особисто: буквально силою змусила піти до лікарів, коли я з тиском під 200 майже місяць думав, що то просто втома. І якби не її турбота — не знаю, що було б зі мною зараз. 🤷‍♂️

Усі кошти з моєї банки одразу йдуть на основний збір.

🎯 Ціль: 30 000 ₴

👉 Посилання на банку: send.monobank.ua/jar/bVFiaNmbj

Дякую всім і спокійного дня!

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Підписатись на коментарі