Шукаю кофаундерів в український продукт в домені healthcare
Всім привіт,
Мене звати Сашко, я експерт в програмуванні і я зараз працюю над своїм продуктом.
Нажаль мені сильно не вистачає експертизи в дизайні і мій продукт критично залежить від толкового UI і UX.
Якщо ви експерт в дизайні і хотіли б працювати над своїм продуктом який потенційно змінить життя мільйонів людей на краще то напишіть мені і я буду радий з вами поділитись деталями.
Якщо в нас зійдуться погляди на майбутнє то я буду радий працювати з вами в якості ко-фаундера.
По фінансам то їх поки немає, але я працюю над отриманням грантів і запуску MVP щоб залучити перших користувачів.
Якщо цікаво напишіть мені будь ласка на пошту: [email protected]
П.С. Я також розглядаю варіант найняти людину на фріланс, тому якщо вам такий варіант цікавий то будь ласка напишіть мені на пошту теж.
П.П.С. Я розглядаю кофаундерів і з іншими експертизами, тому якщо ви хотіли б долучитись то напишіть мені будь ласка.
2 коментарі
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарівА как провалидирована гипотеза что продукт вообще нужен на рынке?
Я вирішую проблему яка в мене є особисто, про цю проблему говорять мої друзі та я постійно чую про неї на західних подкастах.
Є подібні продукти в штатах, але вони обмежені через вертикальний лок-ін (вони працюють з даними що самі ж генерують), я буду робити фокус на інтеграціях і максимальному покритті всіх джерел даних.