Запрошую молодих Swift—програмістів до себе в команду

💡 Усі статті, обговорення, новини про Mobile — в одному місці. Приєднуйтесь до Mobile спільноти!

Запрошую молодих фахівців (початківців), які хочуть розвиватися у Swift. Є можливість долучитися до Open Source-проєкту зі створення застосунку для macOS, iPadOS та iOS. У нас уже є робочий прототип, тести, пайплайни та roadmap зі структурованими сторі — чудовий шанс отримати практичний досвід у реальній розробці. Досвід роботи не обов’язковий, часовий пояс не має значення.

Якщо цікаво — напишіть у приватні повідомлення 👋

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Старих, жінок та кольорових прохання не торбувати ?
Опен сорс мрдель працює абсолютно не так, вона тому і відкрита. Проект просто відкриває похідні коди і пише правила комьюніті та як контрибьютити. Тут явно комерційна розробка на етапі бутстрапінга стартапу, а ніяка не відкрита модель розробки.
Долучатись однодумців і волонтерів зазивають на тематичних ресурсах та конференціях.

А я зазиваю тут. Це називається «менторство» над молодими спеціалістами — це те, чого Ви не знаєте і ніколи не бачили, схоже :)

«Менторство» може і так. Є dev ops який вирішив робити стартап, але не має грошенят на iOS фрілансера — я це бачу саме таким чином. Власне і не тільки я а і усі хто в топіку.

iOS не є найближчих планах взагалі, а назвати портування софта 30-річної давнини з MS-DOS та OS/2 на macOS та Linux це не стартап, це типовий проект для підвищення скілів та вивчення Swift :) Але Ви продовжуйте писати, це дуже цікаво.

до Open Source-проєкту

Тільки це і виправдовує (хоча б частково) інші вимоги.
Але не вказана ліцензія того продукту, для open source це критично.

Вона вказана там, де їй місце — в source code.

Vad Tymoshyk Technical Lead, AWS Professional Services | Cloud, DevSecOps & SRE Strategyвчора
Продивився перелік компаній, в яких ти працював. Не здивований, що ти таке пишеш — в тебе не було жодного шансу побачити те, про що я написав. Вибачай.

Да, такого позорища я и по малолетству избегал.
Вибачаю.

Це ти аж сюди забіг мені щось доказувати? Дивний.

Во-первых топик висит на первой странице форума, странно бы было не заметить.
А во-вторых доказывать абсолютно нечего — клиническая картина как на ладони.

Дякую, що завітав. Якщо захочеш навчитися програмувати — приєднуйся :)

BTW щодо досвіду OP. Там поважний інпрайс та великий аутсорс. Власне дивно, що за Гаем Кавасакі не пішли у внутрішній стартап, та пішли шукати народ назовні. Зазвичай в галерах є лаба і пул студентів яких відправляють робити чкісь такі проекти, доки не зайдуть на клієнта. Заодно туди заводять мідлів з ціллю надбання навичок меторінга на сініора, а сініорів з ціллю розвитку навичок ліда. Відповідно лідів прокачують в архітектори.
Думаю уся справа в кризі і тому, що усе фінансування по закривали окрім ШІ, а левелапи і рейс зарплатні в принципі на паузі.

Эйджизм вошел в чат

Мова не про вік, а про досвід. Вивчайте українську, друже, буде легше розуміти людей :)

Лол, а что ж вы описание подправили?) Написали бы сразу, что ищите початківців, а не молодых. Человек лет 35-ти дальше второго слова в тайтле даже читать не будет. Если вам ок такой фильтр — значит эйджизм, в противном случае странно настаивать на варианте при котором конверсия в ответ падает.

В Subject залишилося те слово «молоді», до якого Ви причепилися :) Продовжуйте, дуже цікаво.

PS. В я тексті дописав ще один раз слово «молоді», хоча мета було позначити платформи для розробки.

Там нема опечаток, написали як є. В цілому воно може і здраво, бо в людини в 35+ років має бути клепка в голові вже якась. В тому числі не працювати просто «за досвід» та перспективи які ніколи не настануть, якшо нема жодних гарантій монетизації. Якщо досвід не релевантний — він і взагалі на ринку нічого не коштує. В той самий час по рахункам треба платити. І сидіти на шиї в батьків в 35 років, це в принципі не прийнятно. І в 22 насправді вже теж.
Якщо в компанії ніц нема, тоді принаймні опціон. А нікому не відомий не розкручений опен сорс проект, має шукати монетизацію та спонсорів, при цьому створювати комьюніті. Станом на зараз і соціальнитми сітями, гітхабами тощо це майже безкоштовно, тільки роби. Для студентів — якщо проект ніде не представлений типу конференцій, нема программ типу Google Summer of Code і тому подібне — не витрачайте час, краще шукати лаби та нормальну комерційну роботу. В резюме ці проекти не коштуватимуть нічого, навпаки вас ще можуть продавлювати на зарплатню, як вже комусь вдалось.

Щоб шукати комерційну роботу, потрібен досвід. А відпрацювання матеріалу в лабах, навіть дуже відомих — це всього лиш знання та навички академічного рівня, тобто, далекі від реальності. Проводячи інтерв’ю я бачу багато людей, які проходили такі курси, деякі навіть з сертифікатами — 1-2 питання з реального проекту і привіт.

Підписатись на коментарі