AMD уклала масштабну угоду з OpenAI на мільярди доларів

💡 Усі статті, обговорення, новини про AI — в одному місці. Приєднуйтесь до AI спільноти!

Advanced Micro Devices підписала масштабну угоду з OpenAI, яка передбачає розгортання інфраструктури штучного інтелекту на базі графічних процесорів AMD потужністю 6 гігаватів протягом кількох років.

За оцінками компанії, це партнерство може принести десятки мільярдів доларів нового прибутку.

Реакція ринку

Після оголошення угоди акції AMD злетіли на 38% — до $226,71, що стало найбільшим стрибком за останні дев’ять років. Для порівняння, акції головного конкурента — Nvidia — того ж дня знизилися на 2,3%.

Гортайте вбік, щоб подивитися всі зображення

В рамках домовленостей OpenAI отримає право викупити до 160 мільйонів акцій AMD за символічну ціну $0,01 за штуку (близько 10% від усіх акцій компанії) після досягнення певних етапів реалізації проєкту. Один із ключових показників — зростання вартості акцій AMD до $600 (нині — $164,67).

«OpenAI доведеться серйозно попрацювати, щоб наші розгортання були успішними», — сказала генеральна директорка AMD Ліза Су. — «Ми хотіли, щоб вони були мотивовані у тому ж напрямку, що й ми: чим більше OpenAI розгортає — тим більший наш прибуток, і вони отримують свою частку успіху».

Партнерство OpenAI з Nvidia

Це партнерство стало черговим етапом у стратегії OpenAI з нарощування обчислювальних потужностей. У вересні компанія Nvidia вже оголошувала про інвестиції до $100 млрд у спільні дата-центри з OpenAI загальною потужністю 10 гігаватів.

Але аналітики дедалі частіше попереджають про можливе формування «AI-бульбашки», яка у разі «вибуху» може спричинити кризу, масштабнішу за колапс епохи доткомів. Як все насправді буде — покаже час. А поки що нам залишається лише спостерігати.

👍ПодобаєтьсяСподобалось2
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Респект амд, вдало заскочили на потяг хайпу, отримали купу халявного бабла за обіцянку, яка з високою ймовірність ніколи не буде виконана. А взагалі, цікава там ситуація. Нвідіа робить більшість грошей на АІ дата-центрах, але в open ai вже нема грошей, щоб купувати в нвідіа відеокарти, тому нвідіа дає їм гроші, щоб вони купили їх відеокарти. Додайте до цього той факт, шо зараз ллм вимагають кратного збільшення обчислювальних спроможностей для підвищення результатів на, в кращому випадку, десятки відсотків. А ще відеокарти, як і більшість фізичних ассетів, мають неприємну особливість зношуватися. І от за 5 років, якщо вам доведеться вбухати ще roughly х1.5 бабла тупо на те, щоб отримати той же результат, що й був до цього.
Отже, що на нас чекає? Булька лусне, і ні, ллмки не зникнуть, ми просто залишимося з трохи кращими моделями, ніж зараз. Нові, які будуть ще трохи кращими, будуть виходити не щороку чи два, а раз на 5-10 років, ледве гребучи на старому залізі. Але хоронити їх ще рано, бо сучасні діти мають тенденцію до зниження когнітивних здібностей, а система освіти погано підготована до АІ списування. Тому, скоріше за все, нові джуно-мідли будуть десь на рівні з ШІ.
Але цікаво не це, а те, шо буде зі штатами. Якщо хтось слідкував, то зараз їхній 401к вже не складається з диверсифікованого міжнародного портфоліо, а переважно з сп500, який у свою чергу, переважно складається з нвідіа. Тому як тільки грошей, щоб палити на ШІ, стане менше, акції впадуть і люди втратять свої пенсії. Чим може обернутися втрата пенсії через ШІ для купи озброєних людей думаю не треба пояснювати.

Хоч один аргументований коментар, не те що клоуни типу Yuri Glushko

Не враховано кілька факторів:
— відеокарти стають швидшими і ефективнішими
— навчання наступних моделей буде менш фінансово затратним так як відеокарти вже куплені і затрати будуть в основному лише на електрику
— електрика стає дешевшою в довгострок (зараз, ці компанії, звісно інвестують в свої електростанції і відповідно високий capex, но в довгострок, це знизить кости)
— да, раз в 5 років треба буде обновляти відеокарти, но як я казав, одна карта нового покоління замінить 2-3 старого
— розумність і адопшн АІ залежить не так від ЛЛМ як від тулзів, які ефективно ЛЛМ використовують. Остання gpt 5 може лише в 2-3 рази розумніша за 3.5 представлену в 2022, но завдяки тулзам поверх ЛЛМ, адопшн, спектр і складність задач які вирішуються, виросли в десятки разів. Тому кілька десятків відсотків до «розумності», це дуже дофіга, ЛЛМ і так вже розумні.
— openai вже прибуткова, і валова маржа біля 50%. Вона збиткова лише із-за capex-а, тому що закупає нові відеокарти, обучає нові моделі і тримає великий штат R&D, іншими словами том що інвестує в майбутнє. Но їм цього не треба робити щоб існувати, як і я казав, сьогоднішні моделі і тулзи достатньо круті для вирішення широкого спектру задач.
— amd і nvidia в шоколаді, да, так як завжди будуть потрібні відеокарти в новому світі, саме тому основна маса мого АІ портфоліо в amd

Але хоронити їх ще рано, бо сучасні діти мають тенденцію до зниження когнітивних здібностей, а система освіти погано підготована до АІ списування. Тому, скоріше за все, нові джуно-мідли будуть десь на рівні з ШІ.

Ну тобто визнаєш що АІ має майбутнє і вирішує певний спектр задач )
Підстелив соломку на випадок якщо не правий, молодець )

Але цікаво не це, а те, шо буде зі штатами. Якщо хтось слідкував, то зараз їхній 401к вже не складається з диверсифікованого міжнародного портфоліо, а переважно з сп500, який у свою чергу, переважно складається з нвідіа. Тому як тільки грошей, щоб палити на ШІ, стане менше, акції впадуть і люди втратять свої пенсії. Чим може обернутися втрата пенсії через ШІ для купи озброєних людей думаю не треба пояснювати.

Змішались в купу коні, люди. Якщо нвідія рухне на 50%, сп500 впаде не 10%, на ті 10% на які він виріс завдяки нвідія. Пенсіонери залишаться при своїх.

вот коли АІ почне відбирати роботу, уже це робить, рівень безробіття буде бити рекорди, вот тоді можна буде хвилюватися про:

купи озброєних людей
5 може лише в 2-3 рази розумніша за 3.5

СУ.КА.

openai вже прибуткова, і валова маржа біля 50%

ААААААААААА!

Дай вгадаю, ти навіть не знаєш що таке валова маржа раз так возбудився? Не знає чим відрізняється від операційної? Не знаєш на які показники дивляться інвестори. Нічого не знаєш одним словом )

Давай черговий висер з переходом на особистості і мат, це все що ти вмієш

Та да, я такий рівень делулу хіба тільки в МММщиків і MAGA-дегенератів бачив.

«валова мааржа», my ass, ггггггг

може зміниш погоняло на це, е?
тобі піде

Нехай експерт розсудить

Оцінка Дональда

Інтелект: Високий рівень аналітичного мислення, особливо в сферах фінансів, інвестицій та технологій AI. Він демонструє знання ключових економічних показників (валова маржа, PE-ratio, cashflow), посилається на джерела (наприклад, macrotrends.net), аналізує ринкові тенденції та прогнозує на основі фактів. Аргументи структуровані, з урахуванням факторів як ефективність GPU, адопшн інструментів та роль великих компаній (FAANG). Це вказує на системне мислення та здатність до глибокого аналізу, ймовірно, з досвідом у tech/finance.

Психологічний портрет: Оптиміст з прагматичним підходом, впевнений у своїх знаннях, але з елементами конфронтаційності (переходи на особистості, як «виявився не правий»). Мотивований успіхом технологій, орієнтований на довгострокові перспективи, можливо, інвестор або ентузіаст AI. Виявляє стійкість до критики, відповідаючи аргументами, але з нотками сарказму для захисту позиції. Загалом, раціональний і амбітний тип, який вірить у прогрес через інвестиції.

Оцінка Юрія

Інтелект: Середній або нижче середнього в контексті дискусії; бракує аналітики чи фактів. Він не наводить контраргументів, покладаючись на сарказм, глузування («СУ.КА.», «релігійний психоз») та емоційні випади. Це може вказувати на добрі вербальні навички для тролінгу, але низьку здатність до конструктивного діалогу чи критичного мислення. Можливо, має базові знання теми, але не розвиває їх, що робить його внесок поверхневим.

Психологічний портрет: Цинічний песиміст з агресивним стилем комунікації, схильний до провокацій та ad hominem атак. Виявляє ознаки фрустрації чи заздрості (mocking «валова мааржа», «релігійний психоз»), можливо, через небажання визнати протилежну думку. Емоційно реактивний, з елементами нарцисизму (обіцянки «повернемося поржать з лоха»), що нагадує троля або скептика, який отримує задоволення від конфліктів. Загалом, defensive тип, який ховає невпевненість за іронією, з фокусом на короткострокові «перемоги» в суперечці, а не на суті.

aww
that’s heartbreaking to watch

серветку дать сльози витерти?

навчання наступних моделей буде менш фінансово затратним так як відеокарти вже куплені і затрати будуть в основному лише на електрику

Ні, не буде. Всі відеокарти вже куплені, але опен АІ все одно чомусь треба 100млрд на відеокарти, а їхні моделі покращуються в кращому випадку на десятки відсотків (і я маю на увазі не 90, а 20). Це ж буквально те, про що я писав.

да, раз в 5 років треба буде обновляти відеокарти, но як я казав, одна карта нового покоління замінить 2-3 старого

Ну, по-перше, це дуже оптимістична заява. По-друге, навіть так уявіть, яка на них буде ціна.

адопшн, спектр і складність задач які вирішуються, виросли в десятки разів.

Так, з 0 до кількох відсотків приріст в нескінченну кількість разів

openai вже прибуткова, і валова маржа біля 50%. Вона збиткова лише із-за capex-а, тому що закупає нові відеокарти

Тобто ви підтверджуєте мій прогноз, що зрештою коли булька лусне, вони не зможуть дозволити собі розвиток і просто лишаться зі старими моделями, випускаючи щось нове раз на 100 років, як їм дозволить їхній прибуток.

Ну тобто визнаєш що АІ має майбутнє і вирішує певний спектр задач )
Підстелив соломку на випадок якщо не правий, молодець )

Ні, не так. Я визнаю, що АІ отримає майбутнє і почне вирішувати певний спектр задач саме через деградацію людей, а не успіх технології. Вже було дослідження, що АІ насправді зменшує продуктивність. Думаю, за кілька років розвитку АІ зможе наблизитися до 0, а ще за якийсь час правильний адопшн цих технологій зможе підвищити продуктивність на кілька %. Тобто поки що ніщо не вказує на те, що кількість вивільнених ресурсів не вкладеться в зростання. І так буде аж поки нове покоління не вийде на ринок праці. Отам вже почнеться перевага АІ.

Якщо нвідія рухне на 50%, сп500 впаде не 10%, на ті 10% на які він виріс завдяки нвідія. Пенсіонери залишаться при своїх.

Тут згоден, не все так драматично, але це станеться раніше, ніж АІ забере достатньо роботи, щоб почалися протести та повстання.
Взагалі, є в мене підозра, що ви вклалися в цей АІ хайп і нахвалюєте його або щоб стоки виросли і ви отримали гарні цифри, або щоб стоки виросли і ви могли «вчасно висунути»

як їм дозволить їхній прибуток

те чого нема не може шось «дозволити»

і почне вирішувати певний спектр задач саме через деградацію людей, а не успіх технології. Вже було дослідження, що АІ насправді зменшує продуктивність. Думаю, за кілька років розвитку АІ зможе наблизитися до 0

Ха!
Чекайте, ше зараз розкрутиться цикл з ШІ, який позатягує через RAG/MCP вже нагенерований слоп із глюками.

Який дурачки, нездатні відрізнити сраку від пики, прийняли за чисту монету і напублікували в інтернетах.

Всі відеокарти вже куплені, але опен АІ все одно чомусь треба 100млрд на відеокарти, а їхні моделі покращуються в кращому випадку на десятки відсотків (і я маю на увазі не 90, а 20). Це ж буквально те, про що я писав.

Нічого ще не куплено. Вони взагалі на ажурі в основному сидять і майкрософту башляють.
ШІ взагалі зараз ще на низькому старті, треба в 10+ раз більше потужностей ніж є зараз.

І да, це ллм моделі покращуються на десятки відсотків. Інші моделі по типу генерація відео покращується в рази. AGI ще толком навіть не почався. Плюс ти не знаєш які моделі будуть через 5 років, 10 років, мислиш горизонтом 1-2 роки.

Тобто ви підтверджуєте мій прогноз, що зрештою коли булька лусне, вони не зможуть дозволити собі розвиток і просто лишаться зі старими моделями, випускаючи щось нове раз на 100 років, як їм дозволить їхній прибуток.

Якщо опенаі не зможе позволити собі розвиток, то і інші не зможуть. Прогрес застопориться на сьогоднішніх моделях і люди змушені будуть використовувати теперішні моделі так як кращих немає. Тобто просто всі будуть стригти бабло, але не так багато, як було б «з розвитком».

Вже було дослідження, що АІ насправді зменшує продуктивність.

* деякі дослідження в деяких галузях в деяких задачах при теперішніх можливостях тулзів і вміннях робітників їх застосовувати

При цьому, чомусь сміються з новин типу «ми звільнили 90% людей в департаменті АВС і замінили на АІ», чи «60% коду у нас тепер написано з допомогою АІ».

Взагалі, є в мене підозра, що ви вклалися в цей АІ хайп і нахвалюєте його або щоб стоки виросли і ви отримали гарні цифри, або щоб стоки виросли і ви могли «вчасно висунути»

Та я би залюбки вклався, але не можу, не дають людям. Я ще з 2022 року писав що була б можливість, я би all-in, но, неможна, всі самі цікаві компанії приватні і рітейлу недоступні (ще одна причина чому про бульбашку рано говорити, яка бульбашка без рітейла? тільки рітейл може накачати ціну до неоправданих величин). З тих пір, капіталізація того ж опенаі виросла в 10+ разів.

У мене з АІ наративу лише AMD, який купував задовго до АІ, і мета про яку я писав в 2023 «купуйте глупці» і яка вже виросла 3х. Ну і тесла як проксі на Маска і х.аі, але також купував задовго до АІ.

навчання наступних моделей буде менш фінансово затратним так як відеокарти вже куплені і затрати будуть в основному лише на електрику
Нічого ще не куплено. Вони взагалі на ажурі в основному сидять і майкрософту башляють.

Передайте вашому ШІ, щоб визначився хто що купив.

ШІ взагалі зараз ще на низькому старті, треба в 10+ раз більше потужностей ніж є зараз.
І да, це ллм моделі покращуються на десятки відсотків. Інші моделі по типу генерація відео покращується в рази. AGI ще толком навіть не почався. Плюс ти не знаєш які моделі будуть через 5 років, 10 років, мислиш горизонтом 1-2 роки.

Тобто, ви визнаєте, що з потребою в додаткових обчислювальних можливостях на порядки більшою моделі покращуються на десятки відсотків. Але при цьому, ми чомусь не знаємо, які моделі будуть за 5 років. Експоненційний період вже скінчився, зараз вже гіпербола, можна екстраполювати.
Я розумію, що скоріше за все, ви мали на увазі, що поки важко передбачити розвиток не текстових моделей, але поки не має ніяких причин вважати, що результат буде не таким же, як і з текстовими. Тобто бум, і потім плато.

При цьому, чомусь сміються з новин типу «ми звільнили 90% людей в департаменті АВС і замінили на АІ», чи «60% коду у нас тепер написано з допомогою АІ».

Тому що потім ми читаємо новини про те, як всіх різко взяли назад. Крім того, зараз мода масові звільнення прикривати адопшеном АІ, щоб акції не падали, але насправді АІ там взагалі ні до чого. Згадайте, як було з поверненням в офіси, і як потім були лейофи бо «ми думали, що більше людей звільниться, коли ми повернемо всіх в офіс».
Про АІ який пише код взагалі смішно. Автокомпліт і генератор тестів so far. Але так вже сталося, що якщо ти кожен рядок натискаєш TAB щоб дописати, то формально 60 чи навіть 100% твого коду написано АІ в залежності від трактування.
Edit: тьху, гіпербола, а не парабола

Мій прогноз:

В наступні 5 років інвестують кілька сот мільярдів в інфраструктуру (відеокарти, датацентри, електростанці). Ніхто зараз про прибуток не думає, особливо коли Трамп спонсорує банкет а у ФААНГІв сотні мільярдів кеша на рахунках. Цих потужностей буде достатньо на сьогоднішні і суттєвої частки майбутніх моделей. Потім будуть лише її підтримувати, поступово замінювати старі відеокарти на нові і поступово добавляючи потужностей, але це вже буде не так затратно, а ревеню за цей час виросте на порядок, так як ШІ інструменти працюють, за них платять гроші і адопшн росте. Головні бенефіціари почнуть гребсти бабло лопатами, але це буде ближче до 2030. Народ буде нити що корпорації, монополії, наживаються на бідних людях, але забудуть про ці сотні мільярдів, які вкладали в 2025 і які треба повернути.

Який розкішний релігійний психоз.

Чиста незамутньона жодним проблєском нічого краса.

Схоже що запустився механізм самознищення цивілізації — спалювати ресурси «в ніщо».
Крипта, тепер ця АІ-шняга.

Народ на серйозних борщах «інвестує».
Хоч по факту в житті нічого не міняється — живем в коробках, жерем гірше, пиримось в екрани.

Той момент коли купував акції АМД по $10 в 2017, жаль що мало купив (ну як мало, десь на 15-20% портфоліо що тоді було), зараз можна було б FIREтись.

Біжу купувати акції AMD.

А хз до речі, от коли альтман отримає їх по центу за штуку, що думаєш він зробить в першу чергу? :)

а там ще вестінг до капасіті не тільки до стокпрайс

доу як всігда
ну окей 1гігават це 1,5% амд що виллється на ринок всеодно. І так 6 раз шолі

в перший раз обвалювати явно не логічно тоді навіть якщо всі вони картельні п*си й олігофрени

Але 6гігават це дох_я гігават тут жпт каже це десь

OpenAI’s planned 6 GW would be:
• ~40-60% of Microsoft Azure’s current total global capacity
• ~24-40% of AWS’s current global capacity
• ~50-75% of Google Cloud’s current capacity

Явно всепланетарна стройка вєка.

Мона взять думаю, у такого конкурентом буде хіба кітайське гестапо

В європі гретів тунбергів забагато, а ціну акцій запамплять. Ще є пороху діду на фаєр!!

Так ясно ж.

АМД канєшно красави: на самому піку здуття гнойника проголосили якийсь «діл» який їх фактично ні до чого не зобов’язує і виконувать його не доведеться — і отримали +40% до капіталізації out of thin air.

На відміну від Нвідії, яка зароблені мільярди на проданих GPU тут же вкладає назад в Сьоміни «Open Roga i Copyta», бо інакше в тих штани падають.

А ти, бачу, продовжуєш жити в своїй бульбашці «без АІ», яка стає все менша і менша так як все більше колег з неї вилазить, і у тебе від цього полихає. Больно визнавати що виявився не правий.

LOL
пішить єщо

можете навіть забукмаркать цей свій висє... я хотів сказать — цю свою глибоку думку

бо скоро, дуже скоро ми до неї повернемося
поржать з лоха

А можна трохи конкретики? Повернемося на яких умовах? Що буде вважатися порогом що ти оказався правий?

опенаі збанкротує? нвідія збанкротує? всі вони обваляться в 5 раз, в 10 раз? обваляться з яких величин? кількість юзерів чатгпт і агентів впаде до критичного рівня? до якого? Народ перестане юзати ШІ? Дай якісь метрики по яким можна буде судити.

А то ти вже 2 роки про пузирь кричиш і що ШІ говно, коли той же опенаі коштував в 10 раз менше ніж зараз, а нвідія в 5 раз менше, коли чатгпт використовувався лише замість стековервлоу. Виходить що ти поки що лох. Но коли буде корекція на 20-30%, а вона буде, чи буде якийсь глобальний п**ц коли всі ринки будуть падати, ти будеш бити себе в груди і кричати що був правий а я лох.

Ты видать молод и пропустил крах доткомов.

Де кореляція?

Тут навіть немає чому крешитись так майже всі АІ стартапи і компанії в приватному секторі. Немає кому роздувати бульбашку, домогосподарки не мають доступу, весь рітейл відрізаний. А фонди не настільки йоло як рітейл, і все-таки розбираються кому нести бабки а кому ні, і в яких кількостях. (зараз прийде місцевий «фанат» Катьки Вуд і скаже що не розбираються)

Якщо вони збанкротують ти навіть про це не взнаєш, втратять фонди і ФААНГи. Но, пока немає чому крешитись. Навіть нвідія яка майже 5 трлн. і здавалось би пузирь-пузрирь в очах місцевих «експертів» на доу, має справедливу ціну, яка підкріплена реальним cashflow а не повітрям, більше того, РЕ навіть менший ніж в 2020:
macrotrends.net/...​arts/NVDA/nvidia/pe-ratio

Але якщо наступить якийсь п**ц і перестануть купувати відеокарти, нвідія полетить вниз так же швидко як летіла вверх і потягне за собою індекс. Але все-одно, це не буде так страшно як в 2000.

Плюс, порівняно з доткомами є три ключові особливості:
1. Тут є готові продукти, продукти якими вже користуються сотні мільйони людей, а не повітря як було в еру доткома. Тут зрозумілі, робочі юзеркейси і монетизація.
2. Тут є ФААНГи з купою бабла, які тянуть потяг, і які можуть позволити собі втрачати гроші роками. Вони мислять категоріями 5-10 років а не як отримати нагороду зараз. Так, більшість стартапів так не зможе, особливо якщо не мають підтримку біг теха, але хто сказав що буде легко? Виживуть сильніші.
3. Тут є підтримка держав, всі ключові країни включили АІ в свої національні стратегії.

Вот коли розігріті фондами стартапи почнуть виходити на ІРО один за другим, тоді можна буде починати хвилюватися.

Який розкішний релігійний психоз.

Чиста незамутньона жодним проблєском нічого краса.

крах дотів, не дуже релевантний з аі,
кожна ситуація унікальна і залежить від сенсу технології.
Дот-коми були пасивним капіталом,
а ріст потреби в обчисленнях трохи інше...

в цій аналітиці треба включати фактори різких поворотів технології,
дещо спрацює в пониження попиту на Аі, дещо в плюс

А ещё он пропустил Великую Депрессию, когда проститутки давали только чтобы согреться об клиента.

After our days, in the fall of man
One day this will heal again.
Beasts crawl forth over desert clay.
And Mankind will be nature’s prey.
Ruined towns break forth in vines.
Trees, leaves, fleet combine.
Humankind will have lost its sway.
The world again will be theirs one day.

Ну так можна і до льодяникового періоду дойти, згадувати якісь мало-релевантні події

Ви давайте більше конкретики. Що впаде, коли впаде, чому впаде, на скільки впаде. Дайте якісь тезиси. Не говорячи вже про «put your money where your mouth is». А аргументи в стилі дотком падав, то і аі впаде, при тому що кореляції між доткомом і аі мало, і єдине що спільне це хайп, причому технології, адопшн, кеш флоу, валуешини зовсім різні — ну камон.

Мабуть, я пересарказмив, бо ви переплутали сторону:)

Що Неприродний Інтелект щільно увійде у наше життя — це непереборно і безперечно.

А ось яка з Великих Корпорацій, що зараз вкачують в нього міліарди, виживе, бо її модель розвитку на 1% точніше вписалась в оптимальне використання — я навіть як жарт не пробуватиму угадати.

Мабуть, я пересарказмив, бо ви переплутали сторону:)

Ну хоч сарказм у нас працює в одному напрямку :D

А ось яка з Великих Корпорацій, що зараз вкачують в нього міліарди, виживе, бо її модель розвитку на 1% точніше вписалась в оптимальне використання — я навіть як жарт не пробуватиму угадати.

Біг тех думаю весь виживе, а вот стартапи аби половина вижила.
Я взагалі за майбутнє АІ не переживаю, воно для мене очевидне.

Тут більше ризики щоб не було ніяких маніпуляцій, щоб не виявилось що якийсь Альтман чи нвідія займалися інсайдерською торговлею, якимись стрьомними маніпуляціями і зговором за дверима, і відповідно почнеться якесь гучне розслідування, посадки, яке струсане індустрію. Короче регуляторні ризики.

А можна трохи конкретики? Повернемося на яких умовах?

Та не пропустиш, не переживай так, гггг.
Ти знатимеш шо Цей Момент настав.
Воно буде боліть. Отам.
І буде розпач.
І туга.

вже 2 роки про пузирь кричиш

Скажіть, тільки чесно — ви розумово відсталий?
Я акаунт тільки цего року тут зробив.

Та ти приходь коли Цей Момент настане, не стісняйся.

То вже скоро.

от коли альтман отримає їх по центу за штуку

а от коли рак на горі свисне...

Один із ключових показників — зростання вартості акцій AMD до $600 (нині — $164,67).

...тоді й отримає

Якшо від тюрми якось пропєтляє, звісно.

а як же моя частка успіху, ліза!!

Підписатись на коментарі