А у вашій компанії теж звільняють і закривають проєкти ’по-тихому’?
Власне, сабж
Це дуже дивно і бентежно, коли бачу як співробітників, з якими щільно спілкувався, кікнули зі Слеку наступного дня. Ви можете дорікнути, мол ’якось ти не надто щільно спілкувався раз звільнення/закриття проєкту колеги, з яким ти «щільно» спілкувався, стало для тебе несподіванкою’. Але ж про це мало говорять між собою. Або просто звичайні рядові інженери не знають деталей і, наприклад, в моїй компанії це відбувається блискавично — повідомлення про звільнення, виплата нотісу і повне блокування скрізь наступного дня.
Можливо, тут і нема кращої стратегії. Бо здається, що ’відрізання хвоста шматками’ - це ще гірший хід. Але мене більше кумарить мовчанка компанії, яка вперто робить вигляд, що такого не відбувається, ніяк не комунікує звільнення і закриття проєктів. Я розумію, що це пацавата корпоративна етика. Але ж це зовсім не сприяє довірі і зближенню працівників з керівництвом. А у вас як?
з.і. А найсмішніше знаєте що? Що мотто моєї компанії містить слово ’сімʼя’ - family of professionals ))
31 коментар
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів