Хочеш швидше підвищення? Зроби карту навичок і чіткий PDP
Після посту про розвиток і PDP мені написало стільки продактів, проджектів і свічерів, що я просто вау!
Всі хочуть рости, не стояти на місці, рухатися до свого Senior-рівня. І це найкраще, що може бути. Бо розвиток -це не випадковість, це система 💪
Тому я вирішила зробити подарунок 🎁
Дарую свій PDP-шаблон — план, з яким ви точно не з’їдете з траєкторії.

- Тут краще розмістити своє фото, це візуал ціль, наприклад в офісі мрії, тут допоможе АІ
- Назва курів за весь період в цілому, за рік
- Дашборди, який можно заміряти швидкість та рівень до якого ви тягнетесь.

- Тут я розділила на квартали, а квартали на місяці. Поступово можно дійти до цілі.
- Це місяці і назва книг, курсів що ви можете запланувати в місяць
- Важлива рефлекція — це критерій успіху, що я реально встиг, що я хотів достягнути. Пройде рік почитайте , ви будете собою пишатись
Цей план допоможе побачити, де ви зараз і як перейти на наступний рівень. Ви не просто хочете стати кращими ви реально шукаєте, як саме це зробити . І я бачу, що ми всі зараз у схожому місці — хочемо зрозуміти, де ми зараз і куди рухатись далі.
А ось мій PDP-шаблон — персональний план розвитку, який допоможе:
- побачити сильні сторони
- визначити зони зростання
- скласти реальний маршрут до наступного грейду
PDP plan: посилання
Мій особистий план, надаю як приклад: посилання
🌟 Також нещодавно дізналася про сервіс 58skills.com — який допомагає створити карту навичок та зібрати план розвитку. Я ще не користувалася ним сама, але це — крута альтернатива, якщо хочеш автоматизувати перші кроки.
PDP Plan розвитку
Тепер, коли ти маєш базову карту навичок, наступний крок — зрозуміти, що саме варто вчити. Тут допоможуть:
Тести та самооцінка — визначи сильні та слабкі сторони.
Опитування серед колег та близьких — дізнаєшся, які навички вони вважають ключовими для твоєї роботи.
Зворотній зв’язок від лідерів — вони підкажуть, на чому краще зосередитись і чому це напрямок розвитку буде найефективнішим.
Так ти отримуєш чітке розуміння, куди рухатись, і чому саме цей шлях допоможе рости.

2 коментарі
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів