«ШІ — бульбашка існує, але лусне вона ще не скоро» — Еx-CEO Intel Пет Гелсінґер

💡 Усі статті, обговорення, новини про AI — в одному місці. Приєднуйтесь до AI спільноти!

Пет Гелсінґер, колишній генеральний директор Intel, заявив, що технологічна індустрія зараз явно перебуває в центрі ШІ-бульбашки.

За його словами:

«Звичайно. Ми захоплені, прискорюємось і вкладаємо величезні ресурси в систему».

Але, тим не менш, на його думку, ринок ШІ ще не готовий до серйозної корекції і він бачить потенціал у проривних технологіях

«Тим не менш, я не бачу, щоб це закінчилося найближчими кількома роками. Я дійсно вважаю, що в індустрії відбувається зміщення в бік ШІ, як про це говорив Дженсен, і я з цим погоджуюсь. Бізнес ще не почав реально отримувати значну користь від цього. Ми замінюємо всю інтернет- та сервісну індустрії, якщо дивитися на це сьогодні. Попереду нас чекає ще довгий шлях».

У той же час Сем Альтман каже, що хтось може втратити феноменальну суму грошей через завищені оцінки компаній ШІ, а Жульєн Гарран, аналітик-дослідник у компанії MacroStrategy Partnership, заявляє, що бульбашка ШІ в 17 разів більша, ніж дотком-бульбашка 2000 року.

До речі, ми нещодавно якраз обговорювали на форумі коли ж лусне ШІ бульбашка. Тому, якщо ще не долучалися до обговорення, то запрошую :)

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Ооо цей тіп завжди знає про що говорить...

Не кожен зможе довести до краю багатомільярдну технологічну корпорацію, які не було рівних у своїй сфері 🙂

особенность пузырей что никто не знает когда они лопнут. кроме того существует надутый финансолвый пузыпь (общий долг по всему миру — 350 трилионов баксов)
лопатся есть чему одно потянет за собой другое.
Доигрались в глобализацию.

Підписатись на коментарі