Переклад документації React.js українською 🇺🇦
Складність: легка
Кожен розробник, в якого колись виникала ідея контріб’ютати в опен сорс, насамперед іде в популярні проєкти, наприклад в React.js. Але зазвичай в таких проєктах є купа людей, які додумалися до цього раніше, і конкуренція шалена, урвати якусь відносно легку задачу дуже складно + не факт, що ваші зміни приймуть врешті-решт.
Проте в мене є для вас, як то кажуть, лайфхак: долучитися до перекладу документації React.js українською мовою.
Інструкція
- Ідете ось сюди і уважно читаєте опис: New Ukrainian Translation Progress.
- Обираєте вільну статтю зі списку і перевіряєте що вона не зайнята кимось (звичайний пошук по сторінці має спрацювати).
- Пишете коментар під задачею, що хочете її взяти в роботу, по типу ось такого:
"Hi, I would like to take 'Extracting State Logic into a Reducer' for translation". - Перекладаєте статтю, робите пулл реквест і чекаєте на рев’ю.
Якщо ніколи не робили пулл реквести до таких проєктів, то ось вам інструкція як це зробити. Будуть ще питання, пишіть в коментарі до цього посту, будемо разом розбиратися.
Ще я нещодавно почав вести Телеграм канал, в який щотижня викладаю вільні опен сорс задачі, здебільшого по фронтенду, приєднуйтесь: Telegram: OpenSourceUa 🇺🇦
P.S. Афірмація від мене
- Станьте перед дзеркалом і скажіть в голос: Я,
<ваше ім'я>, контриб’ютор бібліотекиReact.js - Збільшуйте зарплатні очікування на 15 відсотків.

4 коментарі
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів