Порадьте щодо купівлі крісла й стола, будь ласка

Агов!

Моє відносно дешеве крісло GT RACER B-517M Black (6499 грн в березні 2023) померло після 2,5 років використання. Газліфт помер десь після 6-8 місяців використання. Цю модель я нікому не раджу: немає позитивів, крім ціни. Вже давно працюю на звичайному квадратному столі, походження якого вже загубилося в пам’яті.

Прийшов час купити щось дорожче, але в рамках розумного. Думав про лінійку крісел Hator, що на металевій основі (розмір XL), але відкритий і до інших перевірених брендів та моделей. Моя вага десь 135 кг, зріст 187 см, тому треба щось відповідне й тривке :)

Складніше зі столами... В ідеалі хочу прямокутний стіл (під який можна під’їхати і не впиратися підлокітниками в ніжки столу) з електрорегулюванням висоти. Якщо не потягну електрорегулювання за ціною, то братиму стаціонарний, але все ж прямокутний.

Що можете порадити оптимальне за співідношенням ціна/якість щодо крісла та стола?

Дякую дуже!

Олексій

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному2
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Я думаю, что будущее за такими решениями, если кто то уже пользуется, можете отписаться, насколько это удобнее, чем просто писать код сидя на стуле... www.youtube.com/watch?v=7LXScZ2qZyA

Скажите, насколько это важно ширина стола, должна быть не меньше 90см? Кто то пользовался таким столом?
www.youtube.com/...​watch?v=mRDggxdzdrw&t=10s

Звісно не бест прайс буде, але:

www.tehnotable.ua/...​eight-adjustable-desk-hpl брав схожий стіл, тільки на ультрастронг рамі з певними кастомізаціями по вирізам-лоткам та із кріпленням для пєкарні. Дуже топовий, особливо «стикувальний виріз для пуза та локтей», але цінник вийшов десь під 70к. Якщо є можливість, спробуйте імпортнути собі стіл від сікрет лаба, в них багато крутих штук є.

А от щодо крісла хз, сам придивляюсь до заміни. Бо в мене майже 5 років вже кулік сістемс крісло, то воно вже свої кращі роки віджило — є люфти, шкіра почала облазити на сідалі. Ну і в користуванні прийшов до висновку, що шкіра/шкірзам — це гуд для офісу де всі зазвичай в повному комплекті одягу, але для дому, коли часто сидиш працюєш в трусіках, особливо влітку, то шкіра до шкіри липне і доволі некомфортно. Через це дивлюсь в сторону моделей із покриттям типу еко-сітки чи щось подібне. Але там цінники теж конські в останній час.

Гляну і технотейбл, і сікрет лаб, дякую)

Видно , що людина DOU новини з інтеграціями від СтійСтіл не дивиться 😁

Дивлюся щотижня)) але хотів почути відгуки не з реклами)

Плюсую за Comfort Seating, не обовʼязково саме Ергохʼюмана брати, але це дійсно класне крісло. Можу порадити дилера — Kreslalux.ua, вони офіціали, на контакті з виробником, сервіс відмінний.

Брав StiyStil (механізм) і крісло Kulik Systems Business.

StiyStil мені подобається, але я столешню замовляв окремо і додаткових аксесуарів у них би багато не брав (дорого, можна окремо знайти значно дешевше).
Kulik Systems мені подобається, вже років 4-5 як, зручно, гарантія непогана, одного разу перестав тримати підголівник лише — зробили безкоштовно, навіть доставку тоді оплатили (зараз не знаю, як буде). Але теж дорогувато і на ДОУ про них різні відгуки були

пам’ятаю про Kulik Systems ще з прадавніх часів, коли облаштування домашнього офісу ще не було в мейнстрімі у нас, ніби. Подивлюся на їхні пропозиції, дякую!

В юскові по приємній ціні стіл з регульованою висотою. Супер простий, ходив дивитись, виглядає міцно. Електро механізму немає, всьо на газліфтах.
jysk.ua/...​30sm-iz-pidyomnykom-bilyy

дякую! тут раніше вже радили Юск з електрорегулюванням навіть. Дісйно класне співвідношення ціна/якість.

По кріслам — gtracer.com.ua/...​cer-x-2534-f-fabric-black — 3+ роки, нарікань немає.
По столам — взяв тупо найдешевший варіант і вже пів року питань нуль. rozetka.com.ua/...​ztk_edu_1210b/p341268052 Бо також, була потреба в регулюванні, бо зранку працюю стоячи(зріст 185), потім більшість дня сидячі, то виставляю так стіл щоб сидіти максимально прямо, коли граю то люблю то робити полулежачі і також можу виставити під лікті висоту + коли в офісі, користується дружина, а їй потрібна інша висота.

В цілому сетапом задоволений, десь бачив що писали про Анда, так от що цікаво коли вибирав, то всі андери котрі попадались не підходили по підтримці колін, щось було не то. Але уточню всі — це 4 модельки, тому може вибірка не супер велика))

GTracer поки не готовий після мого поточного крісла) може мені не пощастило, але воно в мене скрипіло й хрустіло майже з першого дня поки не почало розпадатися.

щодо столів, то дійсно дивитимусь в Юск та Розетку більше, бо ціни значно приємніші, ніж відомі топ видачі в Гуглі, хоч і виглядають класно, звісно. Дякую)

Крісло Anda seat T-PRO 2. 3 роки щоденного використання, жодного стороннього звуку чи скрипу. Довічна гарантія на раму. Максимальне навантаження 200кг (у більшості 120). А лляна тканина то суцільне задоволення.

Якщо нове до 25к — можна подивитися на серію Ergohuman від Comfort Seating. Тестував їх — доволі зручні.
Якщо не нове — шукати на ОЛХ щось б\в від Herman Miller, Steelcase, Haworth, Ocamura або Sedus.
А ще у одного з наших клієнтів в офісі були крісла Nightingale — до 160 кг і 20 років експуатації. Але в Україні можливо їх не купиш (((

rozetka.com.ua/472352059/p472352059
У самого таке. Більше року — проблем 0

дякую, особливо бачу вже не раз поради саме про цей бренд столів

Стіл: Barsky StandUp 1200×600 мм Black (BST-01), Крісло: RZTK (вже не випускають таку модель, нажаль). Параметри майже ті ж, що й у вас. Політ чудовий, крісло 4й рік, окрім газліфта.

Брав стіл з електрорегулюванням в JYSK, дешевше ніж в інших виробників, якість добра. Бувають чорні і білі, розміри від 60×120 до 80×160. Рекомендую брати більший, якщо маєте місце.

дійсно ціни суттєво доступніші, дякую! дуже ймовірно, що стіл тут і замовлю

Я таке купляв в 2013-му і в 2019 році
rozetka.com.ua/ua/atlant_sp_a/p154116
і ще один раз купляв таку запчастину щоб замінити ту що зламалась через кілька років
amf.ua/...​ja_tilt_chernyjj/p217964

Кожний сезон топік про вибір крісла. Беріть aeron miller chair будете задоволені

Я би із задоволенням, але поки дорогувато для мене. Зараз бюджет на крісло — не більше 25000 грн. Дякую!

Підписатись на коментарі