Клавіатура нової iOS тепер робить помилки в тексті за вас

💡 Усі статті, обговорення, новини про Mobile — в одному місці. Приєднуйтесь до Mobile спільноти!

Хтось викупив що в новій iOS при наборі з клавіатури вона автоматично вставляє помилки, я так розумію, щоб натуральніше відчувалося. 😁

Насправді кажучи, я вже почав задумуватися, може це мої руки спаплюжило, що я не можу по кнопках намальованих попадать, але ж ні, це спаплюжений скіл розробки в Apple.

Може правий DHH, коли каже, що еплу приходить гаплик? Ну бо це ж сором таке випустить, 20 років все працювало прекрасно, а тут раптом давайте релізнемо покращення, яке повинно було бути суто візуальним... Ходять чутки, що Кука нарешті поміняють на когось більш драйвового, але ж який яскравий індикатор, що ефективність — це лише одна вісь вимірювання, і оптимізація суто на неї веде до поступової, але суттєвої деградації вихлопу.

Ознак і правда немало, і ті, що ДХХ в статті придумав, і хоча б простої людської української мови у Сірі (яка така занедбана, що це прямо окремий сором)... Цікаво чи можна в такої відносно «закритої» компанії знайти ознаки оздоровлення? :)

Що думаєте, час вже закопувать і робити свій дистрибутив лінукса? 🤣

Джерело: мій Telegram-канал Bite the Byte.

👍ПодобаєтьсяСподобалось3
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

У мене тут зʼявилась велика задача на винді... так от щось схоже починається через декілька днів роботи у вікнах git bash. Іноді допомогає закрити шелл і відкрити, іноді — тільки перезавантажити всю windows.
Вони йдуть різними шляхами до одного і того ж?

Це відома проблема, просто хтось уперше зняв про це відео: x.com/...​tatus/1979948046352871821 Народ каже, що вперше проблема зʼявилась у 16 версії iOS, але я помітив тільки в 17.

Грався трохи з налаштуваннями accessibility -> touch -> touch accommodations -> hold duration, наче стало краще. Або я так сам себе заспокоюю)

А приклади таких навмисних помилок є?

Чи не було посилання на початку статті, чи я не помітив з телефону, дякс.
Ааа мій мозок. Тобто воно само підсвітило ’u’, а вставило ’j’.
Я щось впевнений, що це не навмисно. Але як саме виникає така помилка, було б цікаво почути про внутрощі...

Ну це однозначно не навмисно, не думаю, що такі баги навмисно роблять. І так, було б офігенно почитать постмортем, але капець я радий що натрапив на це відео, бо наче вже зовсім пальці роз’їжджалися.

Це вам за те що у церкву не ходите.

Я щойно звідти, ще лапшу з вух не зняв.

робити свій дистрибутив лінукса?

Просто візьми готовий ;-)

я не в темі :( пояснете?

DHH — це автор Ruby on Rails, і він останнім часом захопився створенням нового дистрибутиву лінукса на основі Арча, називає Omarchy. І на останньому Rails World місяць тому половину keynote проговорив про Omarchy та лінукс загалом. 😁

:-D Бідося, як його поплавило :)

можна додати — чому не bsd тоді

Підписатись на коментарі