Не всі «баги» у Google цифрові. Компанія закрила кампус через клопів

Журнал WIRED повідомляє, що Google довелось тимчасово закрити кампус у Нью-Йорку через нашестя клопів.

Спеціалісти з дезінсекції разом із собаками-детекторами виявили клопів у частині офісу в районі Челсі. Працівників попросили працювати з дому, поки будівлю обробляють.

Google каже, що ситуація «під контролем» і що це ніяк не вплине на роботу команди.
Мрія про офіс як в Google набула нового сенсу 😁
А ви що думаєте?

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Понабирали індусів. Нічо дивного)

ІТ індуси переважно з касти брахманів, або мусульмани десь з Кашміру. Там навпаки культ чистоти.
Хоча колись в Лондоні сусід від квартири де я жив поставив на дорогезний ковролін в фає — сміття і не виносив, редиска, дня три. Тхнуло кислим від того і ковролін спортив. Ще гучно слухав якусь індіську музику, але не мантри.
Чесно кажучи хотілось набити пику і пояснити про правила гігієни та спів існування — та був шанс що відберуть візу, яка сильно треба було по роботі. Потім я дізнався, що правильний англіський метод — сказати щось по типу «Можливо вам вартує поцікавитись правилами гінієни», а якщо не дійде — то настучати.
З іншими сусідами з Індії — студентами мед університету вже в Україні, не було жодних проблем. Навіть укаїнскою говорили не погано і вітались.

Та напевно залежить від конкретних людей. В нас є декілька корпоративних квартир у Варшаві, і от, ніхто не хоче жити після них, або перетинатися там. Бо, по- перше, запах трави, їжи, все сміття на підлозі ітд. Офіс- менеджер, зазвичай, пише: клінінг був, можна на 1-2 заїжджати по робочих моментах)

Працівників попросили працювати з дому, поки будівлю обробляють.

о, тепер я знаю, що щоб робити з дому в офісі потрібно розвести клопів

піду спитаю чатжпт як це зробити

зробити ферму клопів на балконі і продавати

ШІ- клопівка, ідея для стартапу), або ШІ- клоп)

Тут обережно треба, бо велика вірогідність що вони в квартиру залізуть. Краще відразу в офісі розводити.

в принципі замість клопів можна запустити тарганів

головне щоб не спіймали, а то станеш легендою на все міжнародне айті ком’юніті, така новина обійде весь світ.
Хоча кажуть, що не буває bad publicity :))

з яких це пор не можна в офіс з домашніми улюбленцями?

bugsincyberspace.com/...​ive-pet-bugs/cockroaches

Це буде ремейк фільму «Квартира Джо»), але в фільмі вони розумні і розмовляють)

То простіше нову роботу з повним ремонтом знайти. Не знаю як у вас там в Ганноверах, я там не бував, а у нас в Варшаві фуллтайму в офісі майже нема, є гібрид, але в більшості випадків гібрид то майже завжди умова о праці і менше грошей.

роботу не хочу міняти, я вже давно вигоріла. не від самого програмування, а від маразму на проектах, а воно усюди більш менш одне й теж саме.

є гібрид

у нас гібрид, але тенденція у сторону, що він перестане таким бути і всіх таки загонять в офіс. я не знаю нахуа, але їздити в офіс не хочу. тому буду робити диверсію з клопами.

Ви ще вошей розведіть та гризунів, буде верк фром окоп. Ну і є не хилий такий шанс попасти в лікарню із небезпечною інфекцією типу брюшного тифу. Враховуючі ціни на иедицину в США і що це наврял покриє страховка, ви краще полатитимите конторі за офіс зі своїх, аля коверкінг.

в нас по офісу собаки бігають пет френдлі

Німецьких собак навіть до тваринного мануального терапевта водять. А то реально — клопи, відголосок дуже далекого минулого. Там комрад з низу написав першопричину, вона дуже не приємна м’яко кажучи.

Німецьких собак навіть до тваринного мануального терапевта водять

а ще до собачого психолога

нема тількі собачого публічного дома
(іще одна ідея для ШІ стартапа)

Зато офіс в центрі міста!

Ничего удивительного, скорее всего там старое здание, с плохой грызунонепроницаемостью, где в перегородках между стенами или полом водятся полчища крыс. Этих крыс там начали травить, и скорее всего вполне успешно — они там все сдохли. Прямо в перегородках. Ну и на их трупах развелись клопы. Поэтому офис и закрыли. Вот, теперь вся картина происходящего обрисовалась подробнее.

не гугл а якийсь клоповнік

Нью Йорк, де навіть гугл не може дозволити собі більше 2 млрд за будівлю минулого сторіччя

В Лондоні так і 18-го а то і 17-го сторічча може бути будівля і ціна захмарна. Хоча є райони де все добре, сучасні будівлі сучасні гілки метро тощо.
В Київі BTW те саме.

Підписатись на коментарі