Meta скорочує 600 фахівців з AI у рамках реорганізації лабораторії Superintelligence

💡 Усі статті, обговорення, новини про AI — в одному місці. Приєднуйтесь до AI спільноти!

Meta оголосила про масштабні скорочення у своєму підрозділі штучного інтелекту. Компанія планує звільнити близько 600 співробітників із лабораторії AI Superintelligence Lab, що займається дослідженнями у сфері надрозумних моделей.

Tech giant Meta confirms plans for office in downtown Durham - Axios Raleigh

Також Meta паралельно посилює найм у новоствореній TBD Lab, що має стати центральним напрямом розвитку AI у компанії. Таким чином Meta прагне оптимізувати свої AI-операції та зробити їх більш цілеспрямованими й результативними.

У внутрішньому меморандумі керівник напрямку ШІ Meta Александер Ванґ пояснив це рішення наступним чином:

«Зменшуючи розмір команди, ми скорочуємо кількість розмов, необхідних для ухвалення рішень. Кожен учасник отримає більше відповідальності, впливу та можливостей реалізувати себе».

Скорочення торкнуться підрозділів FAIR AI Research, а також команд, які займаються AI-продуктами та інфраструктурою. Водночас компанія закликала звільнених фахівців подаватися на інші позиції всередині Meta, зазначивши, що їхній досвід і навички залишаються важливими для компанії.

Попри скорочення, Meta продовжує активно наймати нових спеціалістів.

Александер Ванґ підкреслив, що Meta бачить майбутнє за потужними моделями та масштабними обчислювальними планами:

«Я надзвичайно натхнений моделями, які ми тренуємо, нашими планами у сфері обчислень і продуктами, які створюємо. Ми впевнено рухаємось до побудови справжнього суперінтелекту».

Нагадаємо, що раніше Meta інвестувала у стартап ScaleAI майже $15 млрд, а також переманила до себе їхнього СЕО Александра Ванґа, який згодом став керівником ШІ напряму в Meta.

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Можливо, логічніше було б спочатку їх чз ротацію працевлаштувати в рамках компанії? Виходить, 600 мають скоротити, умовно, 1000 найняти, чи скільки. Єдине, що радує, що рекрутери і сорсери з роботою будуть)

Ну а звідки відомо, що вони саме так не роблять? Що нам відомо?

Around 600 roles to be cut in AI Superintelligence Lab

Скасовуються посади, а не звільняються співробітники.

The company encouraged those affected to apply for other roles internally

Ось це воно й є, саме те, про що ви сказали. А те, що при внутрішній ротації, при переході з AI Superintelligence Lab до TBD Lab влаштовуються співбесіди з самого початку, так це розповсюджена корпоративна практика, не мені вам пояснювати.

Так а чому ви це мені пишете, це треба автору топіка за некоректно поданий заголовок+ що дійсно там роблять, в рамках корпоративної практики. Мені дивним показалося, що написано в топіку, і прокоментувала.
Щодо посилання на першоджерела- чи маю я постійно перевіряти, а чи дійсно так, як є- питання риторичне, але скоріш так, ніж навпаки:)

Я вам пишу не тому, щоби виправити, а щоби проінформувати, що нам відомо з цього поводу.

Зрозуміла, дякую за уточнення.
Загалом, до речі, кількість наймів/ ротацій на рік планується і , відповідно, і скорочень теж.
Тобто, напевно для них це звичайний операційний процес. Але вони всі самі загнали себе в агресивний рекрутинг, тому, маємо ось такі постійні апдейти від них.

Класичне сито «вічного» найму і звільнення фанги-манги.

Підписатись на коментарі