Недобросовісна поведінка на офісному ринку Львова
Відкритий лист про порушення ділової етики в львівському ІТ-середовищі
Сьогодні я змушений звернутися до спільноти з приводу складної ситуації компанії-учасниці Lviv IT Cluster — а саме OX Company.
Влітку я, як ріелтор, знайшов для OX Company офісне приміщення.
На зустрічі з трьома представниками компанії Orest Raiter, Anna Savelieva, Vitalii Vlasov та власником об’єкта ми чітко домовились: комісійну винагороду ділимо 50/50 між орендарем та орендодавцем. Усі сторони погодилися. На жаль, я не встиг підписати з жодною стороною договори і не формалізували співпрацю. Між нами були лише усні домовленості.
Але..
Власник свою частину сплатив одразу після підписання договору — чесно і прозоро, як і було домовлено. Натомість OX Company відмовилась виконувати свою частину домовленості, запропонувавши втричі меншу суму.
Ця ситуація не просто про гроші. Це про повагу, репутацію та базові принципи ділової етики і ведення бізнесу, де слово має значення.
Львівське ІТ — це бренд, побудований на професіоналізмі, і така поведінка OX Company кидає тінь на ІТ-спільноту міста.
Тому я відкрито звертаюся до Lviv IT Cluster, Stepan Veselovskyi, Yurii Ohonovskyi.
Прошу вас виступити модератором, дати публічну оцінку діям вашої компанії-учасника та показати, що для Кластера принципи чесного бізнесу — не порожні слова.
Я вірю в силу спільноти та в те, що репутація є найціннішим активом. Прошу поширити цей допис, щоб привернути увагу до проблеми.
#LvivITCluster #LvivIT #OXCompany #Львів #ITUkraine #RealEstateLviv #ПорушенняДомовленостей

Найкращі коментарі пропустити