Які банки найвигідніші для відкриття ФОП?
У мене зараз ФОП на кредо і моно. Є потреба відкрити рахунок в іншому банку.
На разі, доходи в євро і доларах. Цікавить, де найвигідніші курси і де найлегше знімати готівку.
Наразі, кредо з їхнім Craft пакетом дозволяє в місяць знімати 1 лям гривень без комісії і без проблем купувати долари на любу суму, якщо підтверджуєш звідки в тебе доходи (якщо сума більше 400к грн). Не подобається лише, що валюту продати можна до 10 чи 11 ранку, і аж появляється після обіду, курси валют доволі вигідні, буває краще ніж в моно, буває такі самі, або гірші — динамічно. Сервіс у відділеннях супер.
Моно, мені особисто не дуже подобається, відкрив там ФОП, так як терміново було потрібно Sepa. Єдине, що дуже подобається, що можу з ФОП рахунків продавати валюту коли хочу, навіть у вихідні.
Готівку знімати можна, але комісія, або без комісії одноразово в місяць на якусь суму, здається 50к грн.
У нас лише два відділення Універсалбанку на все місто, де можна отримати готівку, чи купити валюту. Сервіс в обох відділеннях такий собі.
Думаю за Приват і за ПУМБ.
У ПриватБанку можна знімати готівку з мізерною комісією, якщо робити це через Картку для виплат. Сервіс там завжди мені подобався. Курси валют не моніторив, не знаю, на скільки та відрізняється з іншими.
3 коментарі
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів