Які банки найвигідніші для відкриття ФОП?

У мене зараз ФОП на кредо і моно. Є потреба відкрити рахунок в іншому банку.
На разі, доходи в євро і доларах. Цікавить, де найвигідніші курси і де найлегше знімати готівку.

Наразі, кредо з їхнім Craft пакетом дозволяє в місяць знімати 1 лям гривень без комісії і без проблем купувати долари на любу суму, якщо підтверджуєш звідки в тебе доходи (якщо сума більше 400к грн). Не подобається лише, що валюту продати можна до 10 чи 11 ранку, і аж появляється після обіду, курси валют доволі вигідні, буває краще ніж в моно, буває такі самі, або гірші — динамічно. Сервіс у відділеннях супер.

Моно, мені особисто не дуже подобається, відкрив там ФОП, так як терміново було потрібно Sepa. Єдине, що дуже подобається, що можу з ФОП рахунків продавати валюту коли хочу, навіть у вихідні.
Готівку знімати можна, але комісія, або без комісії одноразово в місяць на якусь суму, здається 50к грн.
У нас лише два відділення Універсалбанку на все місто, де можна отримати готівку, чи купити валюту. Сервіс в обох відділеннях такий собі.

Думаю за Приват і за ПУМБ.

У ПриватБанку можна знімати готівку з мізерною комісією, якщо робити це через Картку для виплат. Сервіс там завжди мені подобався. Курси валют не моніторив, не знаю, на скільки та відрізняється з іншими.

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Если надо регулярно выводить много налички, то открываешь гривневый ФОП счет в Привате и на этот счет делаешь переводы со своих ФОП счетов в других банках. Если обороты большие то перевод средств на карту для выплат без комиссий иначе 50 грн за каждую операцию. Карт для выплат можно сделать сколько угодно, но больше 5-ти не имеет смысла так как дневной лимит на сейчас 100к грн по этому с каждой карты снимаешь по 20-ке и готово.
По банкам могу рекомендовать Укрсиб (но там такая же система как в Кредо — утром заявка на обмен, вечером деньги), в ОТП валюту можно менять 24/7 в течении 15 минут, но там конские комиссии.

Моно щось останнім часом «не альо»

Єдине, що дуже подобається, що можу з ФОП рахунків продавати валюту коли хочу, навіть у вихідні

это да, только курс продажи внутренний, а не тот что на валютный торгах, ну и конечно плохой. За удобство надо платить

Підписатись на коментарі