Виробіток аутсорсу і аутстафу
Привіт світ!
Не думав, що напишу цю статтю, бо мені ж гірше буде, попри місяці пошуку високооплачуваної роботи.
Спочатку про моє бачення роботи як такої — я йду проти загального бачення та не вважаю, що оплата праці має залежати від місця проживання. Є робота (будь-то легка чи складна) і вона має оплачуватись відповідно до своєї складності, яку потрібно оцінити, а не згідно з локацією перебування програміста чи інших персон, які виконують роботу. Неважливо, ти джун, чи мідл, чи сіньйор: складні проекти — це складні проекти!
Такий пʼятнично-недільний тред!
Скільки, Ви, спільното, вважаєте нормальним аутсорсу чи аутстафу забирати собі?
От я, наприклад, мав проект де мені(і не тільки) платили 15 400 чи 15 700 (маю ексельку, яка спалилася в них) фунтів стерлінгів по контракту, а платили по факту до 7к usd грос, це нормально чи ні?
Який процент має «відлітати» нашим аутсорс і аутстаф компаніям і чому? Яка ваша думка?
Я вважав колись(в 2012+ році) що це в межах 20 процентів на ріст, а зараз задумуюся.
34 коментарі
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарівобидели мышку — написяли в норку
нема вже "любимого".it та?
Комиссионные сейла?2-4 месяца после окончания месяца)
Оплата pre-sale команды
ЗП ПМа (он часто unbillable)
Ваши отпуска и больничные
ЗП топ-менеджмента конторы (СЕО и директора)
Ну и право за пользование кредитными или чужими деньгами (оплату за Ваш труд контора обычно получает через
Скажемо так,- всіх витрат я знати не можу(не зміг взнати),- але комісійні,- це ж одноразово правда?)
Те саме з pre-sale командою
ПМ і взагалі нікого крім розробників на проекті не було,- це аутстаф
Лікарняні і відпустки це нюанси
Я розумію,- що не просто так відстоюєш право компаній,- напевно по ту сторону «барикад». Просто коли контракт на10000-12000 тисяч як практично зазвичай і платять 6,- то це допустимо зі всіма бенефітами. Але коли втричі більше,- як на мене це вже трохи занадто,- хоча шо тут думати,- хочеш працюєш,- а хочеш ні. Ніхто не заставляє.
Я просто хотів почути інші історії і не хотів створювати деструктивний топік.
Слышал случаи и про ежемесячные
Но даже если одноразовые — там не будет 10т для проекта с ожидаемым оборотом в 10М
Ну да, сколько будет стоить труд 3 человек на протяжении 1 месяца?
Тысяч 20. Плюс что-то им над платить между проектами
Это не ньюансы, это снижение количества отработанных Вами часов на 10 процентов за год легко
Ищи другую компанию
Или прямой контракт
Ви отримували менше 50%, судячи з тексту. Але, наскільки знаю, 50% — це не так багато для компанії. У них є немаленький такий оверхед (поділити на всіх офіси, сейлси, рекрутинг, HR, бухгалтерів, водіїв або послуги доставки, розхідники тощо) і компанії лишається5-10%, що й не так і багато, але на кількостях вийде не так і мало
Працюю в аутстафі зараз. Це просто казка. Ніяких тупих менеджерів зі сторони галери😎
те саме, мене найняли в допомогу одному ліду зі сторони клієнта, спілкування винятково з ним і винятково по поточних завданнях15-20 хв зідзвон, і то не завжди, якщо нема ніяких апдейтів чи новин достатньо написати
з менеджеркою з компанії раз на тиждень на
А де сама стаття?
Ну окей,- «топік» не стаття:)
в великих корпо, які аутсорсять par excellence всередині себе і мають розгалужені мережі воркюнітів зазвичай30-70% від того, що чарджать клієнту не долітає до брутто для виконавця
в принципі воно працює як відомий слайсінг салямі, тільки тут його виконують менеджери ланцюгу внутрішнього перепродажу — перший, хто є справжнім холдером контракту бере собі до 30%, далі наступні передаючі від залишку теж щипають по10-30% і тд
чому так? бо у всіх є свої регулярні фінансові цілі і треба їх заповнювати якось, шукати тут «нормальність» не більше сенсу ніж її ж шукати в мережах продажу воркюнітів поза корпо, принцип такий самий — хто ближче грошей має їх більше і є МВП своєї організації, хто ближче роботи — той має їх менше і є МВЗ
Аутсорсери знаходять замовників, які готові стільки платити, та краще торгуються.
Якщо хочете заробляти більше — переходьте на прямі контракти. Але у мене відсутня інформація, скільки зусиль потрібно докласти, щоб вам були готові платити $15 000+.
Якщо хочете заробляти ще більше — це вже створення власних проєктів: усі гроші ваші, як і ризики.
Sales Navigator + dm to CEO/Founder :)
Це платні інструменти — про них треба десь дізнатися, уміти користуватися, знати, що писати CEO, мати якийсь нормальний рейтинг компанії на Clutch. Навряд чи фахівці будуть цим перейматися й докладати такі зусилля заради винагороди х2, бо це новий шлях без гарантій успіху. Якщо знаєш таких фахівців, які пройшли цей шлях і детально його описали — я б почитав. Є посилання?
billachola.substack.com/p/linkedin-dm-for-jobs
x.com/...6817777?referrer=grok-com
www.reddit.com/...ns_autorejection_and_got
збережу ка я собі файл і вже не один раз і не тільки я маю той файл «00 HSBCUT3_Q3_ProjectFinances», де рейт GBP 62.50
Буду думкою багатіти:)
Ярославе, схоже, він не скористався твоїми порадами для пошуку прямих контрактів? Як гадаєш, чому?
тому що Ви esupport(www.linkedin.com/in/esupport), а не реальний персонаж
Насправді можу пояснити без прегаліки чому не беруть напряму,- тому що потрібно штат розробників,- а не однина! Шоб в таких кризисних ситуаціях мати змогу швидко замінити одного на іншого кандидата
Тут є три варіанти,- або у Вас заздрість,- або Ви проплачені,- або навіть не знаю що вас так стригерило! Ви мене конкретно знаєте і готові розцінювати?
Ну і звичайно реклама Ярослава, що дуже тішить!
Я розписав на DOU багато тем про пошук прямих контрактів, бо вважаю, що перехід на прямі контракти сприяє виживанню української ІТ-індустрії.
Я спеціально створив інструмент під свої поради. Ним мало користуються, тож розвиватиму інші, а цей лише підтримуватиму.
Але чому ним мало користуються? Мабуть ТС скаже нам?
Тому що одиничні успішні кейси нафіг нікому не потрібні.
Українці не хочуть бути популярними у IT?
Але рускіх нитіків слухати хоч цікаво,- але не хочеться youtu.be/...OPbK8?si=4dSM3X6dbGyZCTiB1-3 дні і таке буває
Тому що і в нас звільняють за
І до речі так скажемо «директор» цієї прослойки також(як і Мордашов) був новий руский в Англії шо цікаво.
Така обширна наболіла тема доволі:
аутсорс і аутстаф у нас беруть типу зазвичай в компанію,- а не на проект і якби плюси даного виду співпраці мали б передбачати безпеку працівників у вигляді простої зміни проекту(замовника),- в разі потреби. А от цього наш аутсорс вже практично не передбачає,- основна робота була на Java/Kotlin/TypeScript ,- а це вже був проект на Scala,- шо типу було добре,- якби там були технології і розвиток, а не чиста по суті Scala з Spark написана в старому стилі,- і безперервні бізнес таски. Чесно скажу це був мій насправді по суті перший кейс за 13+ років де я відмовлявся відпрацювати останні два тижні,- бо і на попередньому проекті доволі накипіло. Коли російський олігарх зміг забрати акції на більше 500 мільйонів не зважаючи на санкції ЄС
Колись наче читав і знав, що подвійний «продаж» робочої сили так скажемо заборонений в ЄС,- але цей контракт про який мова йшов вже не з ЄС а з «Великої Британії». В когось був схожий кейс,- вже не говорю про такси Visa-Mastercard?
А кондиціонер який в офісі був?
Robota zdalnya,- кондиціонер вдома:) за нього не платили