Amazon оголосила про скорочення близько 14 000 корпоративних посад

Amazon оголосила про скорочення близько 14 000 корпоративних посад (корпоративного сегмента) — рішення набуло чинності 28 жовтня.

Скорочення торкнулися різних підрозділів — від HR до AWS і рекламного сегмента. Постраждав і ігровий напрям, про який ми писали раніше.

За словами Beth Galetti (Senior VP of People Experience & Technology):

«Сьогоднішні скорочення — це продовження нашої роботи над тим, щоб стати ще сильнішими: зменшити бюрократію, прибрати зайві рівні управління та перенаправити ресурси туди, де ми інвестуємо у найважливіші напрями — те, що справді має значення для наших клієнтів зараз і в майбутньому»

Цікаво, що нещодавно AWS також пережила масштабний збій у роботі — чи може це бути пов’язано з внутрішніми змінами в компанії?

Що думаєте — це стратегічна оптимізація чи сигнал про глибші проблеми в Amazon?

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Без ШІ люди працювали не так швидко. Не так інтенсивно. Тобто — ШІ змусюють людей виконувати вдівічі більше роботи. Тобто — ШІ це новітні погоничи людей. Висновок: через ШІ не можна звільняти жодну людину. Бо ті, хто залишаться, просто будуть виконувати роботу звільнених (безкоштовно). Чи їм таке потрібно? Перевіряти за ШІ це клопіт ще той. Це як змішати разом просо і гречку, а тоді намагатися вручну розділити (безкоштовно).

Я тільки одного не можу зрозуміти... якого ... це ШІ, коли це не LLM ?

Наймуть дешевше в аутсорсі через 2-4 місяці.

Дайте їм контакти Мадяра, він як раз 15к посад відкрив

Скоріш за все, стає менше грошей. Звідси скорочення.

От не знаю навіть. Amazon в Q3 показав ріст виручки на 20%, в порівнянні з попереднім кварталом.

www.cnbc.com/...​-report-amazon-cloud.html

Тут мабуть все таки аспект в тому, що вони намагаються скоротити витрати задля збільшення інвестицій в ШІ.

Намагаються скоротити витрати під приводом АІ — дабл профіт: позбутися непотрібних дорогих людей, в той же час ще й підігріти AI bubble.

Звідьнення не тільки а Amazon. Втім, скоро побачимо.

От не знаю навіть. Amazon в Q3 показав ріст виручки на 20%, в порівнянні з попереднім кварталом.

Та буквально всі корпорації показують зростання виручки, але, разом з тим, витрати можуть зростати ще швидше. Ти не звільняєш стільки людей, коли в тебе все добре.

У амазона немає жодної проблеми з грошима.

У амазона немає жодної проблеми з грошима.

Коли в тебе немає проблем, ти не звільняєш стільки людей. Більша частина, це Північна Америка. Як ти собі уявляєш, що Амазон буде звільняти стільки людей, коли буквально півроку тому всі ці корпорації клялися Трампу в створенні нових робочих місць в США.

Останні чотири квартали вони звітують про більші доходи, ніж планували — капіталізація росте як на дріжджах.
Це цілковите рішення топменеджменту, спрямоване на зниження витрат на розробників (звільнити, а потім найняти індусів, поляків чи тих самих людей, але за менші гроші); а також на скорочення витрат на інвестиції, які зараз не у пріоритеті (Ring, Kindle та що там у них ще) тощо.
Амазон завжди ставився до працівників, як до худоби.
Грошей у Безоса й Амазона стільки, що це важко навіть усвідомити. Він буквально не знає, куди їх подіти. Пригадуємо скандал із орендою цілої Венеції для весілля.

звільнити, а потім найняти індусів

Оце точно навряд чи, я перевірив, там 1000 в Індії звільняють у цьому раунді.

Грошей у Безоса й Амазона стільки, що це важко навіть усвідомити.

У таких великих корпораціях безліч відділів, і якісь будуть неуспішні, ось там і звільняють. Теоретично могли б перекинути на інші проекти, або відправити на перекваліфікацію. Але, вочевидь, немає на це запасу коштів.

немає на це запасу коштів

Amazon stock jumps on $38 billion deal with OpenAI to use hundreds of thousands of Nvidia chips

Щоб створити нові робочі місця їх спочатку треба звільнити від старих працівників. ©

Публічна компанія на те і публічна що всі фінанси на виду і будь-який бажаючий може перевірити

взагалі то не тільки Амазон, і це лише за друге півріччя 2025 р:
Amazon 14к, Microsoft — 9к, Salesforce — 4к, Accenture — 11к, PwC — 5,6к,

навесні Intel багацько вигнав на мороз — 20% штату (~24к) (хоча, який там мороз навесні. )

ньюанс в тому, що гіганти витрачають все більше коштів ,
і ймовірно, звільнення обумовлені нестачою баблоса на датацентри та інші ШІ інвестиції,
без яких програєш перегони, в які вже вкладено дохуіліарди грошей.

ШІ нагадує addicted тіпА (або вампіра) який висмоктує все що можна.

слідкуйте за руками:
на один доляр прибутку ШІ-контори витрачають (мінімум) два доляри залучених інвестицій,
і щоб покрити витрачене, треба залучити ще (в рази) більше грошей.
Слідкую за грою (з попкорном)

У них достатньо грошей, не capex виділяють щось 20-30% від того, що у них на рахунках. Тобто у них було дуже багато грошей які не знали куди подіти, зараз залишається трохи менше грошей які не знають куди подіти.

Все набагато простіше, ШІ змінює індустрію і реально звільняє людей. Тільки не так як тут прийнято думати, що був кодер Василь, його звільнили і тепер його таски в джирі повністю автономно робить якийсь claude code. Ні. Таке буде, але трохи пізніше.

Вот наприклад був проект, була ціла команда яка над ним працювала, працювала кілька років. А тут опа, і виявляється що в новому світі з ШІ цей проект втрачає актуальність, що ШІ в повній мірі чи частково бере функціонал на себе, чи змінює сценарії використання, і проект стає нікому непотрібним. І вот що робити з командою? Звісною ключових людей, гіків пристроять в інші команди, но якогось 40+ джавіста у якого розвиток зупинився в 30 років, а далі «працює не трогай» — на мороз.

Не дивлячись на всі ці історії що десь там менеджери в глотку запихають ШІ і намагаються втулити в проект де він не втуляється, об’єктивно є купа задач і проблем які значно простіше і швидше вирішуються з допомогою ЛЛМок та інших моделей. Що робити з людьми які не хочуть розвиватися і пробувати нові інструменти для вирішення цих задач? Також — на мороз.

Ймовірно, Амазон перенаймає з меншою з\п поки на ринку надлишок роб сили.

Да много кто говорит что их компания уволняет 100-200-500 человек в США и при этом открывает вакансии в Индии

Кожен раз, коли бачу новини про масові скорочення в ІТ, думаю: «Треба вже нарешті купити хату в селі, щоб коли рано чи пізно і я попаду у список скорочених та не зможу знайти нову роботу — хоча б міг харчуватися з власної грядки»

Зроби тепличку, а дощову воду збирай, буде іррігація.

І хлів на 2-3 корови, матимеш ще й васне молоко / сметану / сир)

Ідеально ще й 4-5 овечок. Тоді навіть на одягу можна буде економити)

І купу здоров’я або велику сім’ю.

Я священник, ІТ-шник, кіповець, можу працювати електриком. Таксувати на крайній випадок.
Загалом, я довіряю Богу. «Завтрашній день потурбується про себе сам» Мт. 6.
З.І. Лопату я тримати вмію, але огородом сім’ю ви не прогодуєте. І потрібно добре розуміти, що С/Г — це ціла наука.

Сьогодні яку памʼять шануєте: всіх святих, Косми і Даміана чи євангеліста Луки?

Якщо мова за 1.11, то Косми і Даміана. Луки було 18.10.

До речі, не бажаєте написати додаток, який складає службу на поточний день? Тексти Октоїху, Мінеї й Триоді є, Маркові глави Типікону — теж...

Нє. По-перше, їх краще загнати в нормальний epub/mobi і читати улюбленою читалкою. По-друге, мені вистачило негативного досвіду з мобайл, під час розробки WordDolphin коли ти не стільки розвиваєш додаток, скільки борешся з черговими нововведеннями гугляшки. По-третє, щось таке вже є.
Нарешті, зараз ПЦУ-шна література активно оновлюється, не угонишся.

І у людей ще досі є бажання працювати в них..

А чому ні? Дуже гарна строчка у CV, після якої двері відкриті абсолютно всюди

Зараз — не зрозуміло, як воно. Посади скорочують, чи всіх фахівців працевлаштовують в рамках компанії — напевно, ні. Решта виходить на ринок , де зараз забагато різних фахівців і шукає роботу на загальних підставах.
Можу зробити припущення, що безпечніше зараз невеликі компанії, щоб не попасти під скорочення.

14 тисяч скорочених фахівців звучить звісно страшно, але для Амазона — це лише 4% від загальної кількості працівників. У невеликих компаніях теж є звільнення, але нікого не цікавить, коли у компанії з 200 співробітниками звільнили 8 співробітників (4% від загальної кількості)

Там скорочення посад, скоріш, тих, хто звільнився, не змогли працевлаштувати — менш, але в розрізі сьогодення вони будуть конкурувати з іншими фахівцями з інших компаній. Тобто, якщо цей/ця фахівець/фахівчиня не є носієм унікальної експертизи, то для роботодавця під його потреби вже несуттєво, чи з амазон, чи з ноунейм.

Має сенс, і наврядчи носії унікальної експертизи стали жертвами лей-оффів в Амазоні

Ну , з урахуванням відбору до такого рівня компаній, умовно «прості » фахівці туди не потрапляють. Плюс, там , в самій компанії, внутрішні їх системи assessment. Якщо вже не копати, то загалом шкода , що зараз такий кругообіг фахівців в них йде.
Але чи засуджую я тих, хто заради строки в резюме — звісно, ні. Мені персонально в цей час ближче " синиця в руках"/ протриматися без скорочень в ноунейм/

з урахуванням відбору до такого рівня компаній, умовно «прості » фахівці туди не потрапляють.

Якщо людина надрючилась в свій час в літкод і амазонівські принципи, це ще не робить її спеціалізованим фахівцем.

О, рада вас читати. Погоджуюся з вашим ствердженням, але можу припустити, що при звільненні тощо ще можуть враховувати результати щорічних (чи які в них) assessments, де можуть і також враховувати не тільки хард скіллз.

В статті ніде не сказано шо звільнили програмістів. Позвільняли різних людей, HR до прикладу чи менеджерів якихось. Рекламщиків, сейлів.

безпечніше зараз невеликі компанії, щоб не попасти під скорочення

Там где большие компании делают сокращения, маленькие компании пропадают без следа

Невеликі компанії менш стійкі.

Дуже гарна строчка у CV

вовк і пес: «шо, выгналі?»

Не хочу вас засмучувати але на цю строчку в інших компаніях абсолютно пофіг якщо ти не якийсь топ менеджер був

Цікава стратегія, скорочувати, напорюватись на проблеми і скорочувати ще більше

Скорочення менеджерів ніколи не було проблемою.

Да і які проблеми? Чистий прибуток в мільярдах за останні 4 роки:
2022 54
2023 88
2024 125
2025 140

Тобто компанія, яка до 2017 року була «збитковою» по критеріям місцевих експертів які не знають різницю між операційною маржою і валовою маржою, зараз чистими приносить 140 млрд. в рік.

Вот те що АІ проспали тут да, ганьба, особливо маючи AWS, це їм аукнеться в довгосрок

Вот те що АІ проспали тут да, ганьба,

ви про що? Бедрок цвіте і пахне, і купа всього в AWS і на підході.

Підписатись на коментарі