Айтівці з Кремнієвої долини почали масово робити підтяжку обличчя, щоб зберегти роботу

Трохи смішного вам у стрічку.

Айтівці з Кремнієвої долини усе частіше звертаються до пластичних хірургів, аби виглядати молодше.

Чоловіки з технологічної сфери витрачають значні суми на підтяжку обличчя, шиї та повік, намагаючись приховати ознаки віку й зберегти конкурентність у середовищі, де молодість нерідко прирівнюється до перспективності.

У Кремнієвій долині, якщо в команді стартапу середній вік — 25, а тобі вже за 40, на тебе можуть дивитися як на динозавра, якого давно пора замінити. За словами хірургів, попит на підтяжку обличчя зріс у п’ять разів, якщо порівнювати з тим, що було в часи ковіду.

А ви вже думали про таку процедуру? 😁

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Я їх розумію, особливо якщо холостяк.

Але завжди дивувало, що акцент на пдтяжках, а не на ліпосакції, лікування облисіння, стоматології та здоров’ї шкіри загалом.
ІМХО, відсутність зайвої ваги, рівні гарні зуби та шевелюра надасть куди більше балів чим якась підтяжка.
Навіть невелика борода з вусами може багато недоліків приховати, а от пивний живіт чи сяюча лисина це більш яскраві маркери.

Причому тут Кремнева долина? Всі кому не начхати на зовнішність і є гроші розглянуть цю можливість, а айтівці в кремлевій долині мають гроші, тому не дивно що роблять. Косметологія зараз творить чудеса і не коштує всіх грошей світу, в тій же Південній Кореї за $10к можна омолодитися на 10+ років.

А ви вже думали про таку процедуру?

Задумаюсь після 40, поки і так норм виглядаю. У мене немає совкової вавки в голові що то для жінок, для геїв, «треба виглядати на свій вік».

Той же ботокс треба поновлювати раз на кілька місяців. Заповнювати носослізну борозну — раз на півроку. Ну це якщо казати про базовий мінімум ;)

Повіки, шия, ринопластика, зменшення щелепи..Ось, що частіше роблять собі чоловіки( це я дивилася по Південній Кореї)

Зменшення? 😟

Я навпаки бачив, як чоловіки роблять щось на кшталт «кутів Джолі», аби додати маскулінності 😂 Ще губи збільшують. І це я не про Південну Корею, а про Київ, сьогодення.

;))
Наскільки я знаю , Південна Корея прям сфокусована на пластичних операціях що до чоловіків, що для жінок.
Ох, скільки там операції можна зробити. Ось з дивного прочла, що жінки там собі ключиці роблять.

Чого тільки люди не придумають....

Может это ботокс в трапециевидную мышцу? Плечи становятся горизонтальными и более симпатичными + бонусом уходит головная боль и даже мигрень.

Не знаю, можливо. Там більше фокус саме на тому, щоб показати, що є ключиці. В нас у жінок є , якщо не має зайвої ваги. У дівчат з зайвою вагою не звертала увагу, чи їх видно, чи ні.
До речі, з того, що тоді прочла, так про одну кореянку, що зробила понад 400 операцій ( в тому числі і ключиці) з 2010 року і витратила 200 к$
Але, справедливості заради, виглядає зараз шикарно.

Це звичайна рекламна кампанія, спрямована на те, щоб видурити гроші з американських айтішників. Віддавати $150k пластичному хірургу за підтяжку обличчя — це дурість. Ці гроші краще кудись вкласти, хай навіть в акції — на випадок звільнення, — ніж так ними розкидатися.

Ось оригінальна новина у WS за 24 жовтня, ось — наші медіа її переклали, а ось — обговорення цієї новини в пості на Reddit із коментарями, що така рекламна кампанія вже запускалася раніше.

А ось пост за 2024 рік, де хтось з ІТ шукає собі пластичного хірурга — і сам пост рекламний, і в коментарях повно реклами інших хірургів.

Маркетологи пластичних клінік теж хочуть їсти.

$150k за підтяжку

це ж де таки хірурги?)

Беверлі-Гіллз.

Якби справді американські айтішники масово робили собі підтяжки обличчя, тоді були б тури до Південної Кореї, адже там індустрія краси значно розвиненіша й доступніша.

Та да, я думаю 10к це максимум
Але це тільки якщо чисто сам захочу, років у 60 мінімум буду якусь підтяжку робити
А так, зайві медичні втручання і наркоз ні до чого

Забавно когда девушки почти поголовно колющие что-то себе в лицо стебут парней делающих то же.

Так індустрія була створена щоб у мужиків викачувати бабло, а мужикам навпаки весь час втирали що їм це не треба, «ти що, гей?» і все в тому дусі, аби на себе не тратили гроші, тільки на них.

А зараз, коли це почало змінюватися, коли мужики осознали а чим вони гірше, у жінок підгорає. Як і підгорає у скуфів, які себе запустили і тепер хочуть щоб інші мужики так же виглядали.

Мужики почали робити підтяжки і пластику, щоб подобатися іншим мужикам!
Отак завжди, як тільки мужики «окупуть» якусь сферу, вона вироджується культурно в 0: в щось дивне і далеке від тої сфери (будь це політика чи ІТ)

[trolling mode=on]Як тільки в будь яку галузь, історично зайняту жінками, приходять чоловіки, так складається, що вони швидко витісняють жінок. Зараз чоловіки вже перемагають на конкурсах з жіночої краси))
[trolling mode=off]

так складається, що вони швидко витісняють жінок.

так складаються завдяки «нечесній конкуренції».
Потім ті сфери дійсно вироджуються
— політика перетворюється в популізм, а не служіння цінностям демократії (в плутократію)
— ІТ — в розробку ігор, казіно та якихось двним банківських систем (для відмиву коштів)

Оновити обличчя — це чудово, а з документами, в яких чітко вказаний вік, що робити?) Також змінювати?

Можна казати «Мені вже 25 років 18»

«Половина з 30» — це 15 років)
А от «30 з половиною» — це 45)

Ні-ні, я саме хотіла в оригіналі передати, як чула. Там половина до 30, я вже не встигла відредагувати )

там за питання про вік можуть і засудити...

До документів дійде вже після підписання оферу

Можна сказати що я ідентефікую себе 25 річним, мотиваованим з горящими очима і з 15 річним досвідом, а усе інше то дискримінація прав на вигорання на роботі.

скоріше через те шоб коли колядуєш на власний стартап чи подаєшся на роботу — ще виглядати як свіжий огірочок і як достойний кандидат на майбутнє вджобування, а не як побитий роками минулого вджобування але все таки збитий льотчик

Це ж було вже© ця «новина» була топіком в 2021😂

За 4 роки провисло і знов треба підтягувати

Чоловіки з технологічної сфери витрачають значні суми на підтяжку обличчя, шиї та повік, намагаючись приховати ознаки віку й зберегти конкурентність у середовищі, де молодість нерідко прирівнюється до перспективності.

цікаво було б дізнатися, чи це дійсно та причина, чому вони це роблять

бо останні роки люди взагалі почали більше робити підтяжку обличчя, бо це такий новий тренд і якщо він залишиться, то через 10 років підтяжка обличчя буде тим самим, чим зараз є ботокс чи відбілювання зубів. причини тому — це по перше значний прогрес у цій сфері, по друге зростання кількості пластичних хирургів і як слідство демпінг цін

Краще вже взагалі виходити з ІТ ніж такою дурньою займатися
Причому, зараз вийти з ІТ в Україні виглядає набагато реалістичніше, ніж 5-10 років тому. Розрив середня ЗП vs середня ЗП в ІТ, стрімко скорочується

Ось з цією частиною згоден:

Краще вже взагалі виходити з ІТ ніж такою дурньою займатися

А от стосовно цього:

Розрив середня ЗП vs середня ЗП в ІТ, стрімко скорочується

в принципі теж згоден, але всеодно розрив поки що великий, хоч і вже не астрономічний, як колись було. Офіційно середня зп в Україні близько 24к грн, це приблизно 600$. Нехай ще врахуємо тіньові бізнеси, зп в конвертах і хай неофіційна, а реальна середня зп в Україні за межами ІТ — $1к на місяць. Всеодно це досить мало для сеньйорів, які звикли заробляти 4-6к, це дуже суттєвий даунгрейд і в рівні життя, і особливо у можливості відкладати та інвестувати вільні гроші. От коли середня зп в Україні буде хоча б $2к — тоді в принципі з айтішки можна спокійно виходити.

Я розглядаю Київ
В Києві дещо більше сереня ЗП. І ще варто зважати на спосіб оформлення. Так чи інакше офіційне працевлаштування це надійніше ніж ФОП. І дає більше шансів на бронювання

Всеодно це досить мало для сеньйорів, які звикли
заробляти 4-6к

Такие сеньоры гарантировано работают за пределами украинского пузыря. Да и немного их.

пригадалося передвиборне...
«говорят, нужны новые ліца... где взять новоє ліцо? »

Підписатись на коментарі