Claude роздає безкоштовну підписку на місяць за реєстрацію з робочого акаунту

💡 Усі статті, обговорення, новини про AI — в одному місці. Приєднуйтесь до AI спільноти!

Привіт, спільното! 👋

Там сьогодні до 17:00 Claude роздає безкоштовну Pro-підписку на місяць: www.claude.com/...​ffers/oct-2025-free-month.

Умови прості:

• Реєстрація з корпоративного акаунту.
  • Це має бути новий акаунт. Якщо вже реєструвалися, то, на жаль, в прольоті.
  • Треба буде прив’язати картку.

Забирайте, поки діє акція.

👍ПодобаєтьсяСподобалось2
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Просить додати номер телефону, і при спробі надіслати на Український номер видає помилку(

Я тестував і в мене все пропустило 👀

Дивна акція. Мені простіше створити реквест у компанії і отримати корпоративний доступ без ось цих всіх танців з бубном.

Норм акція. Чувак купує, починає використовувати, розуміє як круто, форсить інших колег користуватися, форсить менеджерів купити підписки = більше користувачів.

Забирайте, і отримайте по шапці від свого ІТSec департаменту за порушення базового правила щодо користування корпоративним аккаунтом
І картку не забудьте прив’язати особисту, щоб коли вас звільнять і доступ до аккаунту буде втрачено, думати як тепер її відв’язати і підписку припинити

А хтось ще досі використовує для платежів онлайн фізичну картку замість віртуальної з можливістю її закрити і перевидати нову безкоштовно?

А они наверное будут реджектить виртуальные

Я підв’язував віртуальну і пропустило спокійно

Нетфлікс, спотіфай, амазон, глово, уклон, десятки дрібних інтернет-магазинів — ніхто не реджектить. Для платіжної системи — це звичайний мастеркард з номером, CVV, датою і т.п. без привязки до пластика

В европі багато банків які і так тільки спромоглися видавати картки швидко, без бюрократії та «через дві неділі»
Про віртуальні картки я чув тільки у всяких нових ноунейм-банках якими користуватись можна на свій страх і ризик

Так, бо в деяких банках не чули про вiртуальнi картки

Підписатись на коментарі