Claude роздає безкоштовну підписку на місяць за реєстрацію з робочого акаунту
Привіт, спільното! 👋
Там сьогодні до 17:00 Claude роздає безкоштовну Pro-підписку на місяць: www.claude.com/...ffers/oct-2025-free-month.
Умови прості:
- Реєстрація з корпоративного акаунту.
- Це має бути новий акаунт. Якщо вже реєструвалися, то, на жаль, в прольоті.
- Треба буде прив’язати картку.
Забирайте, поки діє акція.

11 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарівПросить додати номер телефону, і при спробі надіслати на Український номер видає помилку(
Я тестував і в мене все пропустило 👀
Дивна акція. Мені простіше створити реквест у компанії і отримати корпоративний доступ без ось цих всіх танців з бубном.
Норм акція. Чувак купує, починає використовувати, розуміє як круто, форсить інших колег користуватися, форсить менеджерів купити підписки = більше користувачів.
Забирайте, і отримайте по шапці від свого ІТSec департаменту за порушення базового правила щодо користування корпоративним аккаунтом
І картку не забудьте прив’язати особисту, щоб коли вас звільнять і доступ до аккаунту буде втрачено, думати як тепер її відв’язати і підписку припинити
А хтось ще досі використовує для платежів онлайн фізичну картку замість віртуальної з можливістю її закрити і перевидати нову безкоштовно?
А они наверное будут реджектить виртуальные
Я підв’язував віртуальну і пропустило спокійно
Нетфлікс, спотіфай, амазон, глово, уклон, десятки дрібних інтернет-магазинів — ніхто не реджектить. Для платіжної системи — це звичайний мастеркард з номером, CVV, датою і т.п. без привязки до пластика
В европі багато банків які і так тільки спромоглися видавати картки швидко, без бюрократії та «через дві неділі»
Про віртуальні картки я чув тільки у всяких нових ноунейм-банках якими користуватись можна на свій страх і ризик
Так, бо в деяких банках не чули про вiртуальнi картки