Хто що може сказати по курси Hillel Max?
Хтось щось може сказати за Hillel Mах? бачив, що це відеоуроки у записі, які запустила школа Hillel. Хтось уже проходив?
Хтось щось може сказати за Hillel Mах? бачив, що це відеоуроки у записі, які запустила школа Hillel. Хтось уже проходив?
Ще одна тупорила спам тема, неначе мало таких на форумі? Реклама, брехня, фігня.
Я проходив Mobile Automation на гілель макс. Формат норм, уроки короткі, без зайвого. Зручно, що не треба під чужий розклад підлаштовуватися. Бо працюю, часу на все не вистачає.
Але треба мати дисципліну, бо ніхто тебе підштовхувати не буде йти далі.
нещодавно вирішив імпрувнути хардскіли, тому пройшов курс Алгоритми та структури даних у Гілель Макс. Викладач Ботнар пояснює просто, без води, навіть як для людини з досвідом є юзфул інфа
Проходив відеокурси — сподобався формат. Можна навчатися у власному темпі, без прив’язки до розкладу, у зручний час. Усе структуровано й зрозуміло, реально допомагає рухатись уперед
Капець у що модеровані теми на форумі скотились. Спочатку оцей бейт а потім за ним типу прихована рекламна стаття... Я розумію що гроші не пахнуть, але ж...
Дуже подобається формат! Відео короткі, без води — все чітко й по суті. Найзручніше те, що можу дивитись і вчитись тоді, коли мені зручно, навіть після роботи.
Купувала курс Mobile тестування, мені сподобалось . Бо є чітка структура, і мені важливо, що я могла обирати той урок і тему, яка тобі потрібна саме зараз. І тут дійсно зручна сама платформа, навігація по матеріалам.
Я вже пройшла кілька відеокурсів з тестування, реально зручно! Можна дивитись коли є час та настрій, формат зручний, все структуровано і без води. І ще сподобалось, що є не просто теорія, але і практика.
Є повно безкоштовних якісних навчальних матеріалів, офіційно опублікованих провідними університетами світу, і найпопулярніші з них навіть перекладені українською мовою.
Якщо справді хочете дізнатись про якісь курси — просто шукайте студентів цих курсів у LinkedIn, додайте в контакти та розпитуйте. Це буде в рази ефективніше, ніж отримувати хвалебні коментарі від маркетологів курсів із анонімних профілів.
10 коментарів
Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів Коментарі можуть залишати тільки користувачі з підтвердженими акаунтами.