Хто що може сказати по курси Hillel Max?

Хтось щось може сказати за Hillel Mах? бачив, що це відеоуроки у записі, які запустила школа Hillel. Хтось уже проходив?

👍ПодобаєтьсяСподобалось14
До обраногоВ обраному1
LinkedIn

53 коментарі

Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів Коментарі можуть залишати тільки користувачі з підтвердженими акаунтами.

Декілька років тому вже закінчив повноцінний курс з автоматизації тестуваня на мові пайтон. Курс брав в хілелі і він мені реально допоміг писати гарні автотести на реальних проектах.
Зараз же вирішив розширити свої знання і додатково подивитися як все відбувається на мові JS/TS + Playwright і курс від hillel max у форматі вже записаних відео мені підійшов як умога краще. А саме тому що:
— я можу проходити коли мені зручно і у власному темпі, не чекаючи календар занять. Курс я закінчив менше ніж за місяць, коли звичайний займав би 4 міс
— я вже маю добрий досвід в програмуванні, в Playwright, CI/CD і мені не потрібен супер детальний курс. Чого не вистачає в курсі я або знаю, або знаю як це знайти і зробити за потреби
— це вийшло в 10 разів дешевше

Але якщо ви починаєте з нуля, то такий курс дає помітно менше інформації, менше практики, менше домашніх завдань які ще ніхто не перевіряє, ніякого зворотнього звʼязку. Тому для новачків я б все ж таки радив живі групи з викладачем.

Після закінчення живого курсу я мав відчуття, що то знання рівня middle+, потрібно все запамʼятати та практикувати.
Курс по відеолекціям по відчуттям рівня Junior

Проходив відеокурс «Як знайти роботу в IT: стратегія пошуку». Курс дійсно виявився корисним. Особливо корисними були теми про складання резюме та пошук роботи. Вдячний за цей безкоштовний, але дуже корисний відеокурс.

Купила онлайн курс по Playwright. Зараз десь на середині курсу, дуже подобається, все зрозуміло, також дуже допомагають відео як зробити д/з і якщо що ще є файл на гітхаб, то можна розібратись, що і як робити.

Пройшла багато курсів в Hillel і дуже задоволена. Викладачі добре проводять навчання, завжди на зв’язку та готові допомогти якщо щось не зрозуміло, багато корисної інформації та домашнього завдання щоб засвоїти пройдене. Зараз ще проходжу деякі курси. Дуже подобається що є завжди доступ до матеріалів і можна їх переглянути, якщо щось не пам’ятаєш. Дякую школі за отримані знання та підтримку! Рекомендую!!!

Придбала два курси в них. В цілому мене все влаштовує і ціна і кількість інформацію+ практика. Сподіваюсь,що вони будуть розширюватися,бо ще є багато інформації,яку я б хотіла структуровано освоїти

Взяв курс по AI — складається з двох частин. Поки проходжу першу. Досить добре структурована інформація. Якісно поданий матеріал. Дуже приваблива ціна. Для тих хто взагалі не шарить, перша частина буде дуже корисною.

Надав перевагу курсам Hillel Max, оскільки вже навчався в школі очно, тому довіряю їй. Вирішив спробувати відео-курси.
Наразі парарельно проходжу 2 курси: JavaScript + TypeScript + Playwright: Повний стек автоматизації тестування та AI в роботі: Повний практичний GUIDE. Також в черзі Prompt Engineer: Повний практичний GUIDE. Мені подобається структура курсів, можливість приділяти їм час, коли є час та натхнення. Це дає змогу не вигоріти зарано. Подача матеріалу теж доступна, викладачі приділяють увагу тому, щоб донести матеріал. Після проходження цих курсів можливо буду розглядати інші.

Хочу поділитися своїми позитивними враженнями від навчання в IT-школі. Школа справді дає багато можливостей для розвитку та навчання. Матеріал викладають якісно, доступно й зрозуміло, а чуйні співробітники завжди готові допомогти та підтримати на кожному етапі.

Особливо подобається велика кількість додаткових можливостей для розвитку. Приємним бонусом є Speaking Clubs, які дозволяють практикувати англійську та розвивати свої навички в комфортній атмосфері.

Дякую школі за якісне навчання, підтримку та мотивацію розвиватися й рухатися вперед!

Пройшла два курси Hilel Max. Figma Pro + AI та Як знайти роботу в IT: стратегія пошуку.
Дуже сподобалось, заняття можна проходити у зручному режимі. На курсі Figma Pro AI сподобалась подача матеріалу, та комунікація із модераторами під час здачі домашніх завдань.

На курсі: Як знайти роботу в IT: стратегія пошуку — в саме серденько. Окреме дякую спікеру. Є із чим порівнювати. Дуже структовний матеріал та подача. Я подивилась на одному диханні.

Я навепно фанатка школи Hillel, тому-що я пройшла в них, ще два курса з Web designer та UI/UX Designer/ Викладачі всі практикуючі, з реальним багаторічним досвідом.

LMS система — дуже зручна та понятна.

Дякую за то, що робите !

Курси Hillel Max залишили позитивне враження. Матеріал подається структуровано, багато практики та домашніх завдань. Викладачі — фахівці з реального IT, завжди готові допомогти та відповісти на запитання. Програма підходить як для початківців, так і для тих, хто хоче поглибити знання. Хороший варіант для старту кар’єри в IT. Рекомендую!

Щиро рекомендую формат навчання від Hillel. Спринти та відеокурси Hillel MAX побудовані дуже зручно: є не тільки конспекти, але й відео з прикладами та поясненнями ситуацій, де і що краще застосовувати. Завдяки постійному доступу до наочних відеоматеріалів можна швидко повернутися до потрібної теми та повторити матеріал. Особливо хочу відзначити спеціалізовані курси з фреймворків у тестуванні. Такі відео курси — це чудовий інструмент для прокачування конкретних навичок.

Наразі пройшла 3 відеокурси Hillel MAX і залишилася з дуже позитивним враженням від навчання.

Особливо сподобалася LMS-система — зручна, зрозуміла, візуально чиста й добре продумана. Усе необхідне для навчання компактно й логічно впорядковане в цілісному навчальному хабі, а мобільний застосунок Hillel LMS дозволяє залишатися в робочому просторі платформи без прив’язки до комп’ютера.

Окремо відзначу дві дуже вдалі опції: безкоштовний ознайомчий режим для кожного курсу та можливість отримувати бонусні кошти за власний прогрес — це невелика, але влучна мотиваційна деталь.

Також ціную можливість отримати іменний сертифікат після завершення курсу.

Після проходження цих курсів Hillel для мене — це школа, яка веде зрозумілим і добре вибудуваним маршрутом. Тому із задоволенням розглядаю наступні курси Hillel IT School для свого подальшого розвитку.

Привіт! Проходжу відеокурс «JS+TS+Playwright». Все дуже подобається! Формат — те що зараз мені треба — бо на роботі багато проектів, і зараз було б незручно проходити лекції та виконувати завдання за фіксованим розкладом, а з відкокурсом можно обирати — коли зручно.
Викладач, лекції, конспект, завдання — топ!

Всім привіт. Розповім про свій досвід.🔽

Я світчер, наразі в процесі зміни кар’єри з Sales Manager на UI/UX Designer. Останній раз була в активному пошуку роботи 1,5 року тому, і це було не в сфері IT.

Якраз нещодавно я пройшла курс «Як знайти роботу в IT: стратегія пошуку». Скоріше не пройшла, а «пролетіла», бо там відео всього на годину часу. До речі, для мене він був відкритий безкоштовно, оскільки наразі я навчаюсь на платному курсі в Hillel «Основи Web-дизайну».

Мені цей відеокурс дуже сподобався. Для мене особисто там зібрана виключно корисна інформація, без прелюдій, а конкретно по пунктах — як зараз відбувається найм, що треба робити, а чого уникати під час написання резюме, і взагалі як себе поводити, щоб нарешті отримати той бажаний оффер.

Скажу відверто: майже одразу, як почала дивитись відео, відкрила нотатник у google docs і почала записувати все, що вважала корисним (а там, на секундочку, на 9 сторінок назбиралось, але це ще й зі скрінами), щоб потім використати ці записи як шпаргалку, коли буду писати резюме.

Окрема вдячність спікерці, бо те, як професійно вона подавала інформацію, теж залишило приємні враження. Як то кажуть у дизайні: «досвід користувача був приємний».

Навчаюся на курсі «AI в роботі: Повний практичний GUIDE» — як для початківця для мене це справді корисно і найголовніше — все зрозуміло і легко, багато чого нового для себе відкрив, навіть не підозрюючи що такі функції у ШІ присутні. Рекомендую

Проходжу наразі відеокурс Figma Pro + AI під менторством Юлії Жуковської. Мені подобається формат, де розповідають про можливості користування Figma більш детально. Великий плюс — це можна проходити у зручному темпі, щоб засвоїти матеріал на практиці.

Проходжу відеокурси «JavaScript + TypeScript + Playwright: Повний стек автоматизації тестування» та «Mobile Automation testing with JavaScript & Appium». Доволі цікаво та інформативно все подано, детально розписані конспекти. Дуже зручна LMS, все красиво оформлено, доступно, багато корисного і доступного, зібрано в одному місці, чого так не вистачало, коли починав свій шлях в даній індустрій. Одним словом «браво» Hillel. Планую пройти повноцінний курс по QA Automation.

Проходила відеокурс з дизайну максимально зібрана та структорована вся інформація, практика + є фітбек від ментора. Велики плюсом є займаєшься коли вільний час, а не за графіком.

Проходив курси Hillel Max, відео дуже змістовні і після перегляду легко засвоївся матеріал.

Проходив курс з MongoDB, загалом курс сподобався. Дуже зручно, що можна проходити в будь-який час. Тести дуже допомагають засвоювати матеріал

Проходжу наразі відео курс «JavaScript + TypeScript + Playwright: Повний стек автоматизації тестування». Мені подобається викладання та структура курсу. Все доступно та зрозуміло. Цікаві домашні завдання, які допомагають краще засвоювати матеріал

Проходив відео-курси. Мені все зайшло. Все супер. Особливо вражає швидкість перевірки ДЗ. Думаю взяти ще декілька відео-курсів для загального розвитку.

Загалом, курси непогані. Пройшов моб тестування та зараз проходжу Тайпскрипт. Тести допомагають краще засвоїти матеріал, але вони не завжди є

Зараз проходжу курс API Tester & Postman Advanced у Hillel lms.ithillel.ua/r/qa_manual_ithillel — в цілому дуже задоволений платформою і подачею матеріалу. Все структуровано, багато практики, плюс нормальна логіка навчання без «води».

Щодо Hillel Max — це, по суті, той самий контент, але у форматі відеоуроків у записі. Думаю, це хороший варіант, якщо потрібно швидко прокачати конкретний скіл або тему без прив’язки до графіку.

Hillel Max — це дуже зручно та класнo.

Проходив курс SQL у Hillel Max — все дуже сподобалось! Матеріал викладений зрозуміло, а якість курсу при цьому дуже гарна для такої вартості. Дуже задоволений навчанням і рекомендую!

Доброго вечора! Є що розказати про Hillel. Почну з того, що дуже подобається їх LMS, зручно користуватись, все видно, інтерактивно і зрозуміло. Максимально user friendly. Легко знайти інформацію по курсам. Особисто я обрав напрямок QA. Підтримка завжди дає зворотній зв’язок. Призначили викладача, обговорили зручний графік. Додатково пройшов курс в Hillel Max на тему «Не шкідливі звички». Для мене це стало дуже доречно так як маю проблеми зі спиною. Короткі а змістовні відео допомогають почувати себе краще фізично! Загалом, можу рекомендувати!!!

Вітаю
Хочу поділитися позитивними враженням від проходження навчання по відеокурсам від Hillel Max. Вже успішно завершила 2 курси і купила третій, тож одразу перейду до + від такого формату навчання:
— можливість навчатися у будь який зручний час
— матеріал викладений досить зрозуміло, інформативно та зрозуміло
— повний супровід від викладача курсу протягом навчання з будь яких незрозумілостей та уточнень щодо поданого матеріалу

Як результат, станом на сьогодні:
— покращення вже існуючіх Hard Skills
— освоєння нових інструментів

Тож від себе хочу подякувати Hillel IT School за таку неймовірну, зручну можливість навчитися новому та втілення на практиці нових практих та існтрументів)))

Хочу поділитися позитивним досвідом навчання в Hillel IT School. Проходив курс «AI в роботі: Повний практичний GUIDE» — це один із найкорисніших і найпрактичніших навчальних програм, з якими мені доводилось працювати. Матеріал подається структуровано, багато реальних кейсів та прикладів застосування AI в щоденній роботі.

Рекомендую всім, хто хоче не просто розібратися в темі штучного інтелекту, а й навчитися ефективно використовувати його на практиці. Дякую спільноті DOU.ua за можливість ділитися такими відгуками!

Від себе скажу, що курси на Hillel Max — це дуже зручно та класно. Завжди є фідбек та коммунікація з автором конкретного курсу, завжди можна уточняти будь-які моменти, і в цьому є велика гнучкість і унікальність. Всі матеріали (що теоретичні, що відео-матеріали) — на вагу золота. Всім раджу, ціна варта того.

Зручно, достатньо нформативно, структуровано.
Поки відійшов від цивільного життя і замість листання стрічки соцмереж дуже допомагає тримати та оновлювати знання, щоб повернувшись не бути знову з нуля.

Если в целом, то удобная вещь, на удобной платформе от доверительной школы.
Если подробнее, то личный опыт такой: работаю PM в IT уже пару лет (кстати после курса от Гиллеля тоже)) и как бы странно это ни звучало, с JIRA-ой у меня всегда были траблы. Пользовался — да, но нормально и системно — нет. И в какой-то момент этот пробел надо было закрывать.
Обычно с курсами тяжело складывается))) во время рабочего процесса живые занятия по расписанию часто пропускаются и потом их сложно догонять. Ну а Hillel Max — это все курсы в записи, которые я смотрел когда мне было удобно. Плюс сама ЛМС платформа приятная, привык пользоваться уже. Соответсвенно Hillel-ю я в целом доверяю — а тут и удобный формат, поэтому... Я бы рекомендовал попробовать Hillel Max, мне всё понравилось.
Если и из пожеланий — то хотелось бы увидеть ещё больший список тем по менеджменту и сопутствующим темам)

Прошел один курс в Hillel Max и сейчас прохожу ещё один. Курсы хорошо структурированы, материал подается понятно и без лишней воды. Информация актуальная и реально полезная для работы. Преподаватели сильные, видно, что они сами работают с тем, о чём рассказывают. В целом обучение оставляет очень хорошее впечатление.

Пройшов уже 3 курси в записі. Матеріал подають чітко й зрозуміло. Викладачі — практикуючі спеціалісти, які дійсно глибоко знають свою сферу. Відчувається реальний досвід, а не суха теорія. Однозначно вартує своїх грошей.

Маю не один відеокурс, дуже допомагає. Все розроблено дуже user friendly, дуже зручно навчатись. Сам контент дуже деталізований та чіткий як для новачків так і для тих хто хоче підняти свої скіли та знання.

Рекомендую, закінчила вже четвертий відео курс, тим паче Hillel це любов навчатись

Проходив два курси. Но одному ще досі навчаюсь. Структуровані, зручні, немає нічого зайвого. Якщо треба щось швидко підучити або згадати — ідеально

Проходив у них дуже круте навчання. Особливо сподобалася їхня система, дуже зручно, що все в одному місці (і лекції, і домашки, і фідбек). Ну і викладачі: реальні практики, що відчувається одразу. Раджу Hillel

Короткі відео без зайвої води, можна вчитися у своєму темпі і тоді, коли зручно. Я зазвичай навчаюся на вихідних, тому для мене це ідеальний формат.

Прохожу курсы по HR IT . Уроки интересные, домашка- это практические работы которые понадобятся в будущем. Без лишней воды. Мне нравится.

Ще одна тупорила спам тема, неначе мало таких на форумі? Реклама, брехня, фігня.

Та подивись в тему проджектора чи інших курсів на доу

Я проходив Mobile Automation на гілель макс. Формат норм, уроки короткі, без зайвого. Зручно, що не треба під чужий розклад підлаштовуватися. Бо працюю, часу на все не вистачає.
Але треба мати дисципліну, бо ніхто тебе підштовхувати не буде йти далі.

нещодавно вирішив імпрувнути хардскіли, тому пройшов курс Алгоритми та структури даних у Гілель Макс. Викладач Ботнар пояснює просто, без води, навіть як для людини з досвідом є юзфул інфа

Проходив відеокурси — сподобався формат. Можна навчатися у власному темпі, без прив’язки до розкладу, у зручний час. Усе структуровано й зрозуміло, реально допомагає рухатись уперед

Капець у що модеровані теми на форумі скотились. Спочатку оцей бейт а потім за ним типу прихована рекламна стаття... Я розумію що гроші не пахнуть, але ж...

Придбав декілька, гарні курси

Дуже подобається формат! Відео короткі, без води — все чітко й по суті. Найзручніше те, що можу дивитись і вчитись тоді, коли мені зручно, навіть після роботи.

Купувала курс Mobile тестування, мені сподобалось . Бо є чітка структура, і мені важливо, що я могла обирати той урок і тему, яка тобі потрібна саме зараз. І тут дійсно зручна сама платформа, навігація по матеріалам.

Я вже пройшла кілька відеокурсів з тестування, реально зручно! Можна дивитись коли є час та настрій, формат зручний, все структуровано і без води. І ще сподобалось, що є не просто теорія, але і практика.

Є повно безкоштовних якісних навчальних матеріалів, офіційно опублікованих провідними університетами світу, і найпопулярніші з них навіть перекладені українською мовою.

Якщо справді хочете дізнатись про якісь курси — просто шукайте студентів цих курсів у LinkedIn, додайте в контакти та розпитуйте. Це буде в рази ефективніше, ніж отримувати хвалебні коментарі від маркетологів курсів із анонімних профілів.

Підписатись на коментарі