Хто що може сказати по курси Hillel Max?

Хтось щось може сказати за Hillel Mах? бачив, що це відеоуроки у записі, які запустила школа Hillel. Хтось уже проходив?

👍ПодобаєтьсяСподобалось4
До обраногоВ обраному0
LinkedIn

24 коментарі

Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів Коментарі можуть залишати тільки користувачі з підтвердженими акаунтами.

Від себе скажу, що курси на Hillel Max — це дуже зручно та класно. Завжди є фідбек та коммунікація з автором конкретного курсу, завжди можна уточняти будь-які моменти, і в цьому є велика гнучкість і унікальність. Всі матеріали (що теоретичні, що відео-матеріали) — на вагу золота. Всім раджу, ціна варта того.

Зручно, достатньо нформативно, структуровано.
Поки відійшов від цивільного життя і замість листання стрічки соцмереж дуже допомагає тримати та оновлювати знання, щоб повернувшись не бути знову з нуля.

Если в целом, то удобная вещь, на удобной платформе от доверительной школы.
Если подробнее, то личный опыт такой: работаю PM в IT уже пару лет (кстати после курса от Гиллеля тоже)) и как бы странно это ни звучало, с JIRA-ой у меня всегда были траблы. Пользовался — да, но нормально и системно — нет. И в какой-то момент этот пробел надо было закрывать.
Обычно с курсами тяжело складывается))) во время рабочего процесса живые занятия по расписанию часто пропускаются и потом их сложно догонять. Ну а Hillel Max — это все курсы в записи, которые я смотрел когда мне было удобно. Плюс сама ЛМС платформа приятная, привык пользоваться уже. Соответсвенно Hillel-ю я в целом доверяю — а тут и удобный формат, поэтому... Я бы рекомендовал попробовать Hillel Max, мне всё понравилось.
Если и из пожеланий — то хотелось бы увидеть ещё больший список тем по менеджменту и сопутствующим темам)

Прошел один курс в Hillel Max и сейчас прохожу ещё один. Курсы хорошо структурированы, материал подается понятно и без лишней воды. Информация актуальная и реально полезная для работы. Преподаватели сильные, видно, что они сами работают с тем, о чём рассказывают. В целом обучение оставляет очень хорошее впечатление.

Пройшов уже 3 курси в записі. Матеріал подають чітко й зрозуміло. Викладачі — практикуючі спеціалісти, які дійсно глибоко знають свою сферу. Відчувається реальний досвід, а не суха теорія. Однозначно вартує своїх грошей.

Маю не один відеокурс, дуже допомагає. Все розроблено дуже user friendly, дуже зручно навчатись. Сам контент дуже деталізований та чіткий як для новачків так і для тих хто хоче підняти свої скіли та знання.

Рекомендую, закінчила вже четвертий відео курс, тим паче Hillel це любов навчатись

Проходив два курси. Но одному ще досі навчаюсь. Структуровані, зручні, немає нічого зайвого. Якщо треба щось швидко підучити або згадати — ідеально

Проходив у них дуже круте навчання. Особливо сподобалася їхня система, дуже зручно, що все в одному місці (і лекції, і домашки, і фідбек). Ну і викладачі: реальні практики, що відчувається одразу. Раджу Hillel

Короткі відео без зайвої води, можна вчитися у своєму темпі і тоді, коли зручно. Я зазвичай навчаюся на вихідних, тому для мене це ідеальний формат.

Прохожу курсы по HR IT . Уроки интересные, домашка- это практические работы которые понадобятся в будущем. Без лишней воды. Мне нравится.

Ще одна тупорила спам тема, неначе мало таких на форумі? Реклама, брехня, фігня.

Та подивись в тему проджектора чи інших курсів на доу

Я проходив Mobile Automation на гілель макс. Формат норм, уроки короткі, без зайвого. Зручно, що не треба під чужий розклад підлаштовуватися. Бо працюю, часу на все не вистачає.
Але треба мати дисципліну, бо ніхто тебе підштовхувати не буде йти далі.

нещодавно вирішив імпрувнути хардскіли, тому пройшов курс Алгоритми та структури даних у Гілель Макс. Викладач Ботнар пояснює просто, без води, навіть як для людини з досвідом є юзфул інфа

Проходив відеокурси — сподобався формат. Можна навчатися у власному темпі, без прив’язки до розкладу, у зручний час. Усе структуровано й зрозуміло, реально допомагає рухатись уперед

Капець у що модеровані теми на форумі скотились. Спочатку оцей бейт а потім за ним типу прихована рекламна стаття... Я розумію що гроші не пахнуть, але ж...

Придбав декілька, гарні курси

Дуже подобається формат! Відео короткі, без води — все чітко й по суті. Найзручніше те, що можу дивитись і вчитись тоді, коли мені зручно, навіть після роботи.

Купувала курс Mobile тестування, мені сподобалось . Бо є чітка структура, і мені важливо, що я могла обирати той урок і тему, яка тобі потрібна саме зараз. І тут дійсно зручна сама платформа, навігація по матеріалам.

Я вже пройшла кілька відеокурсів з тестування, реально зручно! Можна дивитись коли є час та настрій, формат зручний, все структуровано і без води. І ще сподобалось, що є не просто теорія, але і практика.

Є повно безкоштовних якісних навчальних матеріалів, офіційно опублікованих провідними університетами світу, і найпопулярніші з них навіть перекладені українською мовою.

Якщо справді хочете дізнатись про якісь курси — просто шукайте студентів цих курсів у LinkedIn, додайте в контакти та розпитуйте. Це буде в рази ефективніше, ніж отримувати хвалебні коментарі від маркетологів курсів із анонімних профілів.

Підписатись на коментарі