IBM скорочує тисячі працівників та активно впроваджує ШІ-агенти в бізнес-процеси

💡 Усі статті, обговорення, новини про AI — в одному місці. Приєднуйтесь до AI спільноти!

Американська корпорація IBM оголосила про скорочення персоналу, яке відбудеться у четвертому кварталі цього року.

Зміни, за словами представників компанії, торкнуться «низького однозначного відсотка» глобальної команди — тобто від 1% до 3% працівників.

«У четвертому кварталі ми здійснюємо крок, який вплине на невелику частину нашої глобальної команди. Хоча це може торкнутися деяких посад у США, ми очікуємо, що рівень зайнятості в країні залишиться стабільним», — повідомив речник IBM.

Згідно з останнім річним звітом, наприкінці 2024 року в IBM працювало близько 270 тисяч людей, тому навіть скорочення на 1% означає втрату приблизно 2,700 робочих місць.

Замість працівників — ШІ-агенти

IBM пояснює, що оптимізація персоналу пов’язана з переходом до активнішого використання ШІ у бізнес-процесах. Як розповів генеральний директор компанії Арвінд Крішна, агенти на базі ШІ вже виконують частину завдань замість людей.

«Ми дозволили AI-агентам перебрати на себе частину функцій у HR, і це вивільнило ресурси, які ми спрямували на розширення команд продажів і розробки», — зазначив Крішна. За його словами, у 2024 році близько 200 працівників у сфері кадрів були замінені автоматизованими системами.

Аналітики зазначають, що тенденція до «штучного скорочення» персоналу стає новою нормою у великих технологічних компаніях, які прагнуть підвищити продуктивність, замінюючи частину функцій автоматизованими системами. Цікаво, що більшість керівників компаній усвідомлюють неминуість звільнень через ШІ, але приховують це від співробітників і закликають їх активніше освоювати ШІ у своїй повсякденній роботі.

Нагадаємо, що у жовтні Amazon оголосила про звільнення 14 тисяч корпоративних працівників, а Meta повідомила про скорочення 600 людей у своєму підрозділі штучного інтелекту.

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

чатджпт... налаштування... персоналізація... «Критик, цинічний і саркастичний»
res.cloudinary.com/...​/wdafkagkgjksgat1hnza.jpg

Зараз місцеві божевільні, будуть ІБМу, у якого побудований робочий воркфлоу, автоматизовані певні задачі, є всі дані, метрики, розказувати що вони помиляються і не спрацює, бо йому чатгпт десь колись набрехав чи кривий код написав.

Чатик відкрив мені цікаве:

Якщо агент буде «власністю» людини. Це майбутня тенденція: персональні ШІ-агенти.
У цьому випадку людина може:
навчити свого агента певним навичкам;
дозволяти іншим користуватись ним;
отримувати роялті за кожне використання (подібно до того, як музику слухають на Spotify і платять авторам).
Тоді людина фактично має «цифрового співробітника», який працює замість неї — і приносить їй дохід.

А нижче картинка довідка про те, яким боком сюди дивовижна формула збагачення BV>0 -> BV=0
res.cloudinary.com/...​/tlpmu4ofwfg74psiioim.png

AI-агенти перебрати на себе частину функцій у HR,

як і передрікав Карл Маркс — відчуждення робітника від процесу праці.

Маркс писав від продуктів праці

Интересно наблюдать, как корпоративная Америка стреляет себе в голову.

Unfortunatelly, you are just outdated. IBM is a backbone for the USA.

директор компанії Арвінд Крішна

а потім він набере працівників вгадайте де.

і правильно зробить. Загалом в будь-якій нормальній нації так буде.

Та й з людом з Індії працювати — саме задоволення.

А чому задоволення? З чим це пов’язано?

Фетиш напевно якийсь

My friend is at IBM. They closed China department and moved everything to India and he should teach them how to. People from India would be like another AI agents more expensive comparing to the automatic bots.

Таке ж пам’ятаю кілька років тому було: теж хтось з азіатів-керманичей («омериканець»-манагер) скоротив офіс, а потім відкрив в своїй країні і набрав там.

І я таке знаю. Але з урахуванням ШІ — просування,чи має сенс локалів наймати задарма майже?

з урахуванням ШІ — просування,чи має сенс локалів наймати задарма майже?

всі це роблять. В Ораклі вже індус на індусі, наприклад.
Ваша контора теж прагне наймати подешевше? Кого оберуть між дешевим середнячком і крутим-дорогим?

Ох, не сипте сіль на рану. Моя контора буде дивитися 100500 кандидатів..

отож, бо бюджету кіт наплакав, такі часи.

Одна з причин, що казали клієнти, мов і так багато звільнених зараз, а ми нікуди не поспішаємо. Але і бажання трохи демпінгнути по зп теж було. Такі часи. Я десь пару місяців писала, що архітекта за 9200 ,чи 9500 найняла, коли от джинні показав офер 12к синьору, в війну. Шах і мат.

казали клієнти, мов і так багато звільнених зараз, а ми нікуди не поспішаємо.

їм соромно зізнаватися що вони ніщеброди.
От АІ-шники — ото пацани.

res.cloudinary.com/...​/rh8vt2l684dtfzy6lzou.png

res.cloudinary.com/...​/bomss2ksibwkkukkz3ti.png

Ну поки лише HR скорочують тут:(

А на DOU кількість HR-вакансій стабільно росте:
jobs.dou.ua/trends/?category=HR

Якби ще росла якість вакансій.. по моєму напрямку її наче і вдвічі більше ніж в певні періоди деякий час назад, але якість бажає кращого.

Та є звичайно, але на жаль їх катастрофічно мало. Зате джун вакансій на андроїд зараз ледь не третина)

Може ще проблема в тому, що замість чисто Android вакансій є ще такі як ці:

Senior React Native Developer в Preply
jobs.dou.ua/...​/preply/vacancies/299183

Senior Flutter Developer (E-com) в Сільпо
jobs.dou.ua/...​s/silpo/vacancies/328613

Це просто гіпотеза, а чи можна якийсь вірус запустити , чи програму написати, щоб цих ШІ спердолити вже всюди?

Можна, але для цього потрібен дев, а не HR, через що і бачимо відповідні оптимізації на рику :)

Якийсь довбаний апокаліпсис

Коротше, треба вчити Пайтон.

Швидше навчитися зварювати, або сантехнічним роботам, я хз

Ви напевно не робили (або робили давно) ремонт в ванній кімнаті та не встановлювали паркан.

Я якось ремонт робив сам. Прийшов до висновку що якщо влаштуватись на другу галеру і грести в два весла то грошей з другої галери вистачає не тільки на роботу будівельників, а ще й залишається на всяку фігню типу мотоцикла.
До того ж все якось швидше, гарніше і дешевше виходить, ніж робити самому опановуючи паралельно купу будівельних професій.
Як приклад двері в хаті у столяра замовляв. Разом з установкою вийшло в аккурат одна зарплата з другої галери. І такі двері я б сам би не зробив. Та і він щось місяців з два з ними возився.

Я це розумію. Посил був в тому, що зараз ці спеціалісти заробляють не гірше айтішників. І попит на таку роботу доволі великий. Ваш приклад з дверима це доводить. Це не двері складні, це в нього їх декілька в роботі. Там тактика така ж як і у IT, берем замовлення всі що є, а далі вже якось розрулим.

Підписатись на коментарі