Перевірки Служб Безпеки, як це працює ?
Вітаю, мене звати Світлана і я стикнулась з (не)цікавою проблемою повʼязаною з перевіркою СБ.
Нещодавно отримала офер в компанію Х (велика), все добре, мені сподобалось поспілкувались, зустрілись, і все як завжди. Жодного натяку на хоч якісь проблеми. І ось трапилось «але», яке я невзмозі хочаб зрозуміти перш ніж намагатись виправити.
Спитали паспорт, код — це стандартно, а потім — свідоцтво про одруження, а ще про народження і все таке інше. Я почала цікавитись стосовно методів перевірки та що може бути не так. У відповідь отримала лише — не можуть знайти нічого. Цікаво. Я спитала що саме потрібно ? Кажуть що пенсійний. Добре, скинула витяг з дії по пенсійному. Щось знов не так, не можуть знайти кажуть. Продовжую цікавитись в чому проблема, що саме потрібно, я готова без проблем самостійно надати те що «не знаходиться» (намагаюсь максимально стримуватись від критики методів).
Розумію що перевірки по базам скача.. доступним СБ компаній та охоронцям супермаркетів звідкись yan... беруться, але як саме вони працюють для мене лишається загадкою, РНККОП — виходить що не він використовується для пошуку в цих базах, можливо інші дані, але мені потрібно знати що видає база (бажано ще й формат) щоб можно було надати СБ навіть якщо з цією не вийде нічого то вже наступній.
Може хтось стикавсь та знає як вирішити таку проблему ? Що цікаво, в мілтеку не було проблем, може там якісь більш правильні «бази» використовують ?
Насправді це проблема, і з моїх спостережень — щось змінити в тих прихованих, невідомо звідки скачаних базах навряд можливо, і з саме цим повʼязую купу проблем що в мене виникали після 22го.
Взагалі трішки напрягають «приховані» бази, невідомі дані — які у випадку помилки неможливо навіть сформолювати що саме треба виправити. Мені цікаві будь які ідеї, і навіть поїхати податись на громадянство інших якихось країн щоб без помилок в «базах» було з самого початку (переписати з нуля) — теж вважаю прийнятною ідеєю.
UPD: Відмова з формолюванням — «щось нічого не зрозуміли»
Вже б одразу вирок — «відьма», це популярно, було , колись :D

23 коментарі
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів