Чи працює стратегія мовчання для бренду роботодавця UPSTARS

Привіт! Пів року тому я створив окрему тему — «UPSTARS, чий Крим?» — із запитанням до компанії, щоб дізнатись, хто є справжніми власниками компанії, а також підсвітити цими запитаннями червоні прапорці, як у грі «Сапер». Про цю тему із запитаннями я нагадував представникам компанії в коментарях на DOU, у відгуках на DOU і в публікаціях у LinkedIn, тож причетні до бренду роботодавця співробітники компанії UPSTARS мою тему точно бачили, але свідомо вирішили промовчати.

Стратегію мовчання та ігнорування незручних запитань часто використовують і в політиці, і в бізнесі. Вона може виглядати ефективною, тож спеціально перед публікацією цієї теми я провів ще одне опитування у LinkedIn, щоб дізнатись, чи готові фахівці працювати в компанії UPSTARS, враховуючи це мовчання. 68% відповіли, що не готові — ось результати.

Епілог

Перевіряйте юридичну інформацію про компанію та її власників, щоб уникнути потенційних проблем — це значно простіше, ніж потім їх вирішувати.

А ще зараз на DOU триває голосування у рейтингу ІТ-роботодавців — долучайтеся, важливо підсвічувати хороші компанії.

👍ПодобаєтьсяСподобалось3
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Дякую, що нагадав їм у коментарях під постом.

Те, що вони тобі відповіли — це вже шаблонна відповідь. Ось схожу вони давали раніше (12 травня 2025 року).

Запитання про Крим — це лише перше. У темі є ще чотири, і найважливіше з них — хто є справжнім власником компаній UPSTARS і чи має він стосунок до московії, враховуючи, що компанії UPSTARS та Kraken Leads пов’язані, а про Kraken Leads є відгук, що їхній CEO має громадянство рф.

Ну, спробуємо їх там і про це запитати :)

Там, у LinkedIn, складніше зберігати копії написаного в web.archive.org, і легше видалити, ніж на DOU. До того ж у LinkedIn можуть заблокувати за незручні запитання, тож краще хай вони самі до нас — дорогу вже знають, бо писали про червоні прапорці у кандидатів.

Створив пост (копія в web.archive.org), де підсвітив зв’язок між UPSTARS та Kraken Leads, додавши скріншоти з публічної юридичної інформації про ці компанії.

Підписатись на коментарі