Чи працює стратегія мовчання для бренду роботодавця UPSTARS
Привіт! Пів року тому я створив окрему тему — «UPSTARS, чий Крим?» — із запитанням до компанії, щоб дізнатись, хто є справжніми власниками компанії, а також підсвітити цими запитаннями червоні прапорці, як у грі «Сапер». Про цю тему із запитаннями я нагадував представникам компанії в коментарях на DOU, у відгуках на DOU і в публікаціях у LinkedIn, тож причетні до бренду роботодавця співробітники компанії UPSTARS мою тему точно бачили, але свідомо вирішили промовчати.
Стратегію мовчання та ігнорування незручних запитань часто використовують і в політиці, і в бізнесі. Вона може виглядати ефективною, тож спеціально перед публікацією цієї теми я провів ще одне опитування у LinkedIn, щоб дізнатись, чи готові фахівці працювати в компанії UPSTARS, враховуючи це мовчання. 68% відповіли, що не готові — ось результати.
Епілог
Перевіряйте юридичну інформацію про компанію та її власників, щоб уникнути потенційних проблем — це значно простіше, ніж потім їх вирішувати.
А ще зараз на DOU триває голосування у рейтингу ІТ-роботодавців — долучайтеся, важливо підсвічувати хороші компанії.
5 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів