Приходьте на стендап-тур «Ти ж айтівець» від Влада Галицького. Запрошення

Привіт 👋🏻 Після 10 років в гуморі та стільки ж в айті, я їду в свій перший стендап-тур коворкінгами «Ти ж айтівець».

Про що тур? Про стереотипи, актуальні проблеми та перспективи навколо айті.

Для кого тур? Для всіх, хто пов’язаний з роботою за ноутом)))) Айтівці, маркетологи, дизайнери та... навіть для тих, хто працює за Linux (ок, приходьте).

Квитки можна придбати на сайті.

P. S. Приготували багато концептуальних приколів, до зустрічі ✌️

ВАЖЛИВО 💛
1) Повернення квитків можливе не пізніше одного (1) дня до заходу.
2) Програма 18+ (присутня ненормативна лексика)
3) Військовим вхід вільний. Напишіть за номером +38 (050) 59-666-78 (Микола)

👍ПодобаєтьсяСподобалось4
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Бажаю успішного туру.
Не думав зробити пост з якимись шортсами з твоїм айтішним гумором, щоб потизерити його якість для потенційних клієнтів? Можливо щось з попередніх виступів, які можливо вже публічні

Дякую!) А я в інсті частенько скетчі/виступи закидаю — www.instagram.com/vlad__gal

там в цілому і розумію відгук ЦА :)

А коли буде ’ти ж програміст’ ?

Одразу після цього туру))))

я їду в свій перший стендап-тур коворкінгами «Ти ж айтівець»

Або буде смішно, або хоча б принтер полагодить

Пішов писати в кожен коворкінг, щоб занесли туди зламані принтери, бо з твоєї відповіді вже все зрозуміло

Пожалійте хлопця, як буде не смішно кидатись в нього будуть зламаними принтерами, а не тухлими помідорами.

Все ж таки в Україні кидатися їжею — це гріх, а принтери, ймовірніше, будуть на балансі компанії, тому їх шкода, хіба що принтери HP — за те, що блокують картриджі сторонніх виробників.

Ну тоді скажете, чим мееш больно отримати по хлебалу : лексмарком, кенононом чи хюлет пакартом.

Підписатись на коментарі